Söz Kesimi tecrübeliler! söz için neler hazırlanır???

Gulsheeen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
98
Arkadaşlar nasipse 2 haftaya kadar söz yapıcaz. bunun bir sürü farklı adeti var. ne bileyim özel fincanları, şerbeti yok tatlısı, tepsisi filan. Allah aşkına sözde ne yapılmalı? yani hangi şeyler özel olmalı? süslenmesi yapılması gereken bi şeyler filan var mı? yardımmm edinnn. Her şey çok özel olsun istiyorummmm :)

Aynen ben de merak ediyorum bilenler bizi bi aydınlatabilir mi sözlenen hanım arkadaşlarımız :KK25:

söz tepsisi
damadın kahve fincanı
özel olmalı.
onun dışında ben evi süsledim baş harflerimizden oluşan lokumlar yaptım. ahşap isimlik yaptırdım.
fotoğraflı tepsi yapttırdım kahvesini onunla ikram ettim :KK54: bu tarz detaylardan konsept hazırladım. elbisemle aynı renk tonunda ayarladım her şeyide. :KK49:

1 ay önce istemem ve nişanım oldu. Biz istemeyi ayrı nişanı ayrı yaptığımız için, isteme için özel hiç bir şey yapmadık. Şimdilerde damat için ayrı kahve fincanları alınıyor. Ben onuda normal kullandım :) 2 hafta sonra nişan olacağı için birazda hiç bir hazırlık yapmadım. Nişanda tepsi, içinde kahve olan dağıtmak için kavanoz, canlı çiçekli pasta falan yaptırdım hepsi elbiselerime uygun şekilde.

Back