- 27 Ağustos 2016
- 1.448
- 1.741
- 30
Merhaba ben 35+1 hamileyim ilk hamileligimde ateş ve bir sürü hastalık yüzünden erken doğum yapmak durumunda kaldım. 37de dogdu ve ciğer geliştirici flan önceden vurulduğu İÇİN sorun yaşamadık kilo dışında oda doğunca toparladı şükür. Sadece anne sütü yeteri kadar alamadı. Bunda ise herşey daha az kötü olarak devam ediyordu. Başta düşük tehlikesi, atlattık dedik şeker çıktı, son aya yaklaştık tansiyon çıktı. 3 gün öncede tuhaf sancılar başladı hastahaneye gittim yatış verildi. Erken doğum riskinden dolayı. Progestan,celestone,nidicard,xemol,osetron gibi daha sayamıyacagım kadar ilaç aldım. Bir kalçamdan 5 diğer kalçadan 5 aynı anda 5kg serum 20 dkda bir 5 tane ilaç derken toparlandım iyi hissettim sadece hafif nefes darlığı olmaya başladı. Bişey denilmedi bende taburcu olmak istedim oldum ama olmaz olsaydım.
Uyku uyuyamıyorum nefes darlığı başladı,nefes ciddi derecede alamıyorum. Karnım yumuşamıştı şuan taş kesildi, resmen oturamıyorum yatamıyorum delirmek üzereyim benim gibi böyle saçma şeyler yaşayanlar var mı bilmiyorum sadece konuşacak kimsem yoktu. Ve gerçekten çok acı çekiyorum Annelerin hakkı gerçekten ödenmez bir kez daha anladım. Böyle tecrübeden geçmiş yada sorun yaşamış olanlar var mı aceba
Uyku uyuyamıyorum nefes darlığı başladı,nefes ciddi derecede alamıyorum. Karnım yumuşamıştı şuan taş kesildi, resmen oturamıyorum yatamıyorum delirmek üzereyim benim gibi böyle saçma şeyler yaşayanlar var mı bilmiyorum sadece konuşacak kimsem yoktu. Ve gerçekten çok acı çekiyorum Annelerin hakkı gerçekten ödenmez bir kez daha anladım. Böyle tecrübeden geçmiş yada sorun yaşamış olanlar var mı aceba