Gebeliğe Hazırlık Tecrübeli olanlar bakabilir mi ? Bir ovülasyon meselesi..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tgce000

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
21
9
1
Kızlar 2 buçuk evliyim bebek istiyoruz adetlerim her ay düzenlidir 30 günde 1 olurum şu an bata tam 1 hafta var bugün ovülasyon testimde pozitif gördüm geç yumurtlama mı oldu sizce yoksa başka bir anlamı var mıdır tecrübeli olanlar fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden

Gec yumurtlamadir canim bence

Gebelik testi yap yoksa yumurtluyorsun demektir

Dosya ekleye basıyorum ama hiç bişey gelmiyo sorun var sanırım
Tarayicidan resmi yukleyebilirsin uygulamadan olmuyor soyle soyleyeyim sana yumurtlama testinde gebelik belli olabilmesi icin beta hcg nin cok yuksek olmasi gerek 100un ustunde olmali cnku bu ay denedim ve gordum asilama eylul 2019 konumda resimleri mevcut gebelik testi pozitif verirken ovulasyon testi negatif veriyordu ne zaman regl gunu yaptrdm kanda700un uzerindeydi ozaman pozitif gostermeye basladi. Herkeste farkli da olabilir benim tecrubem bu sekilde

Resim ekleyebildim çok teşekkür ederim

Elimde test var ama erken gebelik testi değil normal olandan yarın ilk idrarla yapsam gebelik varsa belli olur mu
Adetine kac gun var bide bu ay yumurtlama gormus müydün yoksa bu ilk defami

Adetime tam 1 hafta var daha önceki yaptıklarımda bu kadar koyu değildi ama çok silik de değildi c ye yakın koyuluktaydı
Ya yumurtluyosun ya gebesin canim ama boyle hic olmadiysa buyuk ihtimal yumurtluyosun gunlerini degerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…