Gec yumurtlamadir canim benceKızlar 2 buçuk evliyim bebek istiyoruz adetlerim her ay düzenlidir 30 günde 1 olurum şu an bata tam 1 hafta var bugün ovülasyon testimde pozitif gördüm geç yumurtlama mı oldu sizce yoksa başka bir anlamı var mıdır tecrübeli olanlar fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden
Adetten 4-5 gün sonra testleri yapmaya başladım ikinci çizgi hep vardı çok silik de değildi ama ilk defa T çizgisi daha koyu çıktı anlayamadımGec yumurtlamadir canim bence
Bata 1 hafta varken çıkar mı testte ?Gebelik testi yap yoksa yumurtluyorsun demektir
atmaya çalıştım ama atamadım olmadıResim atarsan daha iyi yorumlarız
Mesaj yazdığın kısmın altında dosya ekle var oraya basıp resim seçiyorsun sonra küçük yada büyük resim seçip ekliyorsunatmaya çalıştım ama atamadım olmadı
Dosya ekleye basıyorum ama hiç bişey gelmiyo sorun var sanırımMesaj yazdığın kısmın altında dosya ekle var oraya basıp resim seçiyorsun sonra küçük yada büyük resim seçip ekliyorsun
Tarayicidan resmi yukleyebilirsin uygulamadan olmuyor soyle soyleyeyim sana yumurtlama testinde gebelik belli olabilmesi icin beta hcg nin cok yuksek olmasi gerek 100un ustunde olmali cnku bu ay denedim ve gordum asilama eylul 2019 konumda resimleri mevcut gebelik testi pozitif verirken ovulasyon testi negatif veriyordu ne zaman regl gunu yaptrdm kanda700un uzerindeydi ozaman pozitif gostermeye basladi. Herkeste farkli da olabilir benim tecrubem bu sekildeDosya ekleye basıyorum ama hiç bişey gelmiyo sorun var sanırım
Resim ekleyebildim çok teşekkür ederimTarayicidan resmi yukleyebilirsin uygulamadan olmuyor soyle soyleyeyim sana yumurtlama testinde gebelik belli olabilmesi icin beta hcg nin cok yuksek olmasi gerek 100un ustunde olmali cnku bu ay denedim ve gordum asilama eylul 2019 konumda resimleri mevcut gebelik testi pozitif verirken ovulasyon testi negatif veriyordu ne zaman regl gunu yaptrdm kanda700un uzerindeydi ozaman pozitif gostermeye basladi. Herkeste farkli da olabilir benim tecrubem bu sekilde
Baya koyu cikms 2. Yumurtlamada olablr kan verirsen anlayabilirsin
Eger bu ay ilk yumurtlamaysa yumurtluyosun değilse ya gebesin ya yine yumurtluyosun canimn
Çok teşekkürlerBaya koyu cikms 2. Yumurtlamada olablr kan verirsen anlayabilirsin
Elimde test var ama erken gebelik testi değil normal olandan yarın ilk idrarla yapsam gebelik varsa belli olur muEger bu ay ilk yumurtlamaysa yumurtluyosun değilse ya gebesin ya yine yumurtluyosun canimn
Sen testi şimdi de yapsan var çıkar canım sen bugünleri değerlendirElimde test var ama erken gebelik testi değil normal olandan yarın ilk idrarla yapsam gebelik varsa belli olur mu
Adetine kac gun var bide bu ay yumurtlama gormus müydün yoksa bu ilk defamiElimde test var ama erken gebelik testi değil normal olandan yarın ilk idrarla yapsam gebelik varsa belli olur mu
Adetime tam 1 hafta var daha önceki yaptıklarımda bu kadar koyu değildi ama çok silik de değildi c ye yakın koyuluktaydıAdetine kac gun var bide bu ay yumurtlama gormus müydün yoksa bu ilk defami
Ya yumurtluyosun ya gebesin canim ama boyle hic olmadiysa buyuk ihtimal yumurtluyosun gunlerini degerlendirAdetime tam 1 hafta var daha önceki yaptıklarımda bu kadar koyu değildi ama çok silik de değildi c ye yakın koyuluktaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?