hehe niye ki? hepsi dertlimi?Pek tecrübem yok bekarım sevgili olaylarına girmemişimdir. Adeta koca adayımın gökten inmesini bekliyo gibi bir halim vardır.
Ama okurum dinlerim gözlemlerim analiz ederim. Bence siz olmazsınız. Net. Kk da şu durumda sana evlen diyecek üye tanımıyorum açıkçası :/
Mesajın sonu çok iyi, ne satıyorsun InternettenAbla yazip durma aaaa :)
Boyle biriyle evlen ama ask sevgi heyecan kalp atmasi kelebekler bunlar yoksa cok zor.
Isleri icinde birsey diyemem kismet bu isler caliskansa yapabilir.Suan ki sehrinde iyi bir konumda olsa dahi Istanbulda siradan bir konumda olurdu bunuda dusun.
Yuzyuze gorustunuz mu hic.
Ne satiyorsun internetten.
Arkadaşlarımla da görüştüm bu konuda, evli onlar uzun zamandır, aşk, kelebek bunlar hepsi masal diyo onlar. Saygılı olsun sana yeter dedilerAbla yazip durma aaaa :)
Boyle biriyle evlen ama ask sevgi heyecan kalp atmasi kelebekler bunlar yoksa cok zor.
Isleri icinde birsey diyemem kismet bu isler caliskansa yapabilir.Suan ki sehrinde iyi bir konumda olsa dahi Istanbulda siradan bir konumda olurdu bunuda dusun.
Hehe abla diyesim var herkese sanki kendim çok küçükmüşüm gibi Kiyafet satıyorum. Yurt dışından getırıp.Abla yazip durma aaaa :)
Saygida olacak askta olacak.Asik olmadigin arzulamadigin bir adamla ayni yatagi nasil paylasabilirsin.Arkadaşlarımla da görüştüm bu konuda, evli onlar uzun zamandır, aşk, kelebek bunlar hepsi masal diyo onlar. Saygılı olsun sana yeter dediler
Aliexpressci :)Hehe abla diyesim var herkese sanki kendim çok küçükmüşüm gibi Kiyafet satıyorum. Yurt dışından getırıp.
Dogru diyorsunuz. bende bunlari dusunup çelişki içindeyimSaygida olacak askta olacak.Asik olmadigin arzulamadigin bir adamla ayni yatagi nasil paylasabilirsin.
Herseyi gectim agzi kokacak issiz kalacak terliycek bunlari kaldirman icin bana gore ask sevgi lazim.
Merak ettimMesajın sonu çok iyi, ne satıyorsun Internetten
Aliexpress değil farklı dahaAliexpressci :)
Abla deme minik degilsin buradaki ortalamaya gore.
Aaaa neresi merak ediyorum ben boyle seyleriAliexpress değil farklı daha
Haklısınız, sırf iyi insan diye evlenesim var galibaAşktan çarpılıp gözlerinin kör olmasına gerek yok evlilik için ama bir kalp çarpıntısı da olmasın mı be. Sen kalbi bırak mantıken de uyuşmuyorsun ki bu adamla.
kendi negatif tecrubelerim ve cevremdeki evlilerin kotu giden evlilikleri beni iyi insan, serefli biri, beyefendi niye olmasin demeye itti. Ask olarak evlenip yada sevgili olup ta ne olduki diyorum bir taraftan. Zamanla severim belki. Tanidikca diye.Sırf evlenmiş olmak için evlenme. Birini bulursun, ben ömrümü bu adamla geçirebilirim dersin işte o zaman evlen. İlla aşk olması gerekmiyor, mantık evliliği için de dediğim geçerli. Ancak bu bey sizin ne duygularınıza ne dw mantığınıza hitap etmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?