Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 de 1 de olur da ona bile ısrar minnet bıktım((Ne sıklıkla annenizle görüşüyorsunuz ki ?
Annenize gelmediginde o kadar eglenecek napiyor bu adam ? Gelsin tv izlesin en kotu yani. Sanki gelinler hep bayildiklarindan gidiyor yanlarinda esya gibi.
Kayınvalidem öyle bir kadın değil direk anlatır oğluna ..ya bide ben artık zorla gelsinde istemiyorum çok sıkıldım bu durumdan bu kadar nefret etmesinden rahatsızım.bunu yazdigima inanamiyorum cunku ben ailem konusunda ne esime ne de ailesine laf verme taraftari degilim ama araniz iyiyse problemini kV ne anlat onunla işbirliği yap şimdi ben size uzunca bir süre gelmeyecegim de o da benim anneme gelmeyecek de siz onun her gelişinde beni sorun bir dahaki gelişine gelinimi de getir deyin falan de esinizi konusturmaya çalışsın kV sonra da oğlum yapma etme sevaptir yaşlı kadın haftada bir bi yarım saat ilgilen hem böylece esin ile aranızdaki bağ da kuvvetlenir birbirinizin değer verdiği şeyleri onemserseniz evliliginiz çok daha mutlu ve huzurlu olur eşinin hatıri için benim hatirim için arada git elini öp gönlünü al desin hem gelinim bize gelmek istemese sıkılıyorum nefret ediyorum dese ben çok üzülürüm hem senin de hoşuna gitmez o kadincagizda uzuluyordur esin de uzuluyordur desin bir de en son bir daha gelinimi de getir gelirken ara ara da arayip yoklarim kV ne gidip gitmedigini gelinime çaktırmadan sorarım diye kizsin sanki senin tüm bunlardan haberin yokmuş gibi
aklıma bir tek bu geldi umarım cozersin durumu
bilemedim şimdi bu bir huy degistirmek çok zor işte biz kadınlar Böyleyiz erkekler istediğimiz şeyleri yapsın ama biz istiyoruz diye değil kendileri de isteyerek yapsın istiyoruz yanlış anlamayın esiniz asla haklı değil ama bu huyunu degistirmek çok zor peki siz hıç önceki yorumumda kV niz esinize şunu şunu söylesin diye yazdığım gibi kendiniz esinizle bu şekilde vicdanina dokunarak ve tersleyip tartismaya girmeden konuşmayı denediniz mi biliyorum bir bayan için gurur kırıcı bir durum içinizden anneme gitmek istememek nefret etmek ne demek falan diyorsunuz ben olsam ben de böyle düşünürüm ama 7 yıllık evliyim ve gordumki evlilikte ne erkek ne de kadın bir çok konuda gururunu hiçe sayabiliyor bir müddet çözüm odaklı olun gururu bir kenara bırakın düşünün ki esiniz bir kütük ve siz onu yonta yonta şekil veriyorsunuz ben böyle yapıyorum çok da kafama takilmiyor gururum o zamanKayınvalidem öyle bir kadın değil direk anlatır oğluna ..ya bide ben artık zorla gelsinde istemiyorum çok sıkıldım bu durumdan bu kadar nefret etmesinden rahatsızım.
Bu işlerin öyle karşılıklı olması gerekmiyor bence. Ama eğer sırf "gelinin ailesine çok gidilmez" şeklindeki iğrenç garip adet yüzünden böyle yapıyorsa karşılıklılık beklemekte haklısınız. Yoksa sadece sıkıldığı için yapıyorsa, o zaman onun ailesinin bir suçu yok bence. Onlarla görüşmemeniz onlara ve size de ceza sonuçta kötü bir ilişkiniz yokmuş. Başka bir şeyle cezalandırmayı düşünebilirsiniz ama ne olduğunu bilemiyorum.Merhabalar...Son günlerde bu konu kafamı o kadar meşgul edyor ki çevremde ki herkese anlatıp fikir almaya çalışıyorum sonra kendi kendime dedimki çevremde 5-10 kişiden akıl alacağıma burdaki tecrübeli yüzlerce bayandan yorum alayım..
Yıllar yıllar önce burda yine konu açmıştım eşim ailemden hoşlanmıyor diye 3 yıllık evliliğimizde hiçbişey değişmedi ara ara azaldı ara ara arttı ama hep aramızda sorun olarak devam etti. Ben onun ailesi ile en fazla 10 günde bir görüşüyorum gideriz beraber otururuz o çok eğlenir bende sıkılmam ne yalan söyleyeyim ama söz konusu bizimkilere gitmek olunca özellikle anneme (buarada annem yaşlı ve babam yok tek yaşıyor) yalvar yakar olurum zor götürürüm ordada diken üstünde kalkalım da kalkalım der.
En son olayda geldi akşam arkadaşlarımla buluşacağım senide annene bırakayım istersen dedi bende olur dedim akşama o arkadaşı ile buluşamadılar adamın işi çıkmış dediki başka arkadaşımı ararım yada annene gelirim bende bian kendi teklif edince sevindim olur dedim. Sonra babası aradı torunumuzu özledik gelin diye amannn annesine gidecek ben de arkadaşlarımla buluşacam dedi ama çok heveslendi gitmeye sonra ben annemide alıp sizinkilere mi gitsek dedim olur çok iyi olur dedi yapıyoruz çoğunlukla bunu ama sonrada dedimki ya annem alınır ama diyecek benim evime hiç gelmiyorsunuz anneme gidelim dedim ofladı pufladı sonra annemin evinin oraya gelince ben arkadşlarımla buluşacağım annende çok sıkılıyorum çıkmayacm diyip gitti ben sinir oldum.
Halbuki o bunu yapmasa ben içten içe dur annemi arayayımda insin gidelim diye düşünüyordum bu kötü yüzünü görünce yapmadım ama eve çıkıncada mesaj attım aslında böyle yapmasan annemide alıp gidecektik diye. 3 saat sonra bişey olmamış gibi geldi kapıdan annemle selamlaştı asansörde mesajımı okuyunca hiç utanmadın mı dedim yok dedi tabi utanmazsın dedim başladı sesi yüksek bir sekilde bir daha aile konusunda üstüme gelirsen yemin ederim evden gideceğim bir daha dönmeyeceğim dedi bende sinir oldum niye ben hep geliyorumda ailene dedim gelme artık sende gelme ben seni zorlmıyorum dedi.
Şimdi şöyle bir karar aldık tabi ben hiç istemeye istemeye kabul etmiş oluyorum o benim aileme gelmeyecek bende onunkilere gitmeyeceğim ama içim çok buruk hem kendi ailem yönünden rahatsızım hem onun ailesi ile hiç yoktan aramı bozduğum için ama diğer türlüde o gelmezken ben iyi olunca kendimi salak hisedeceğim.
sizce ne yapmalıyım lütfen bana kendi kardeşinize göstereceğiniz yolu gösterin,uzun oldu kusura bakmayın...
Evet ona laf soktugunu ayar vermeye calistigini dusunuyor valla bence aileside dolduruyor yani bizimkilerle gorusunce arkadan cok samimi olduguna dair biseyler soyleniyor cunku bazen annemlerle bisey yapacaksak ailesine yalan soyluyor baska yerdeymisiz gibi karismasalar cekinmez o yuzdende ailesine bende gitmeyeyim diyorum onlarda hatali cunku bu iste benceBen eşini anlamadım ya. Annene bu öfke neden? Bir sebepten annene öfkeli adam da bu sebep ne? Benim aklıma şu geldi; annen hep karısına iyi olan adamları anlatıyormuş ya acaba kocan bunu laf sokma olarak mı algıladı? Ya da kv mi dolduruyor? Ya da çevresi? Hanım köylü muhabbetti olur ya erkekler arasında... Tabii bu annene saygısızlık yapması için geçerli bir sebep değil. Ben olsam onun ailesine gitmezdim o benim aileme gidene kadar.
Yani sanki azıcık mesafe iyi olacakmış gibi. Böyle durumlar çok can sıkıcı olabiliyor. Kendimi senin yerine koydum da berbat bir his gerçekten. Annene bence durumu hiç söyleme işi var eşimin falan diye geçiştir. Üzülmesin kadın ama eşinin ailesine acıma derim.Evet ona laf soktugunu ayar vermeye calistigini dusunuyor valla bence aileside dolduruyor yani bizimkilerle gorusunce arkadan cok samimi olduguna dair biseyler soyleniyor cunku bazen annemlerle bisey yapacaksak ailesine yalan soyluyor baska yerdeymisiz gibi karismasalar cekinmez o yuzdende ailesine bende gitmeyeyim diyorum onlarda hatali cunku bu iste bence