Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim annem 2'si ölümle sonuçlanmış 8 doğum yaptı, 3 çocukla siz uzmanım diyosanız benim annem bu işin profu o zaman...komik olmayın lütfen,bir dr edasıyla soru cevaplamanız bana tuhaf geliyo..her insanda gebelik belirtileri farklıdır,kiminde her türlü belirti yaşanır,kiminde hiç bir belirti olmaz...sizin verdiğiniz cevapları hiç doğum yapmamış biri olarak ben bile veririm,"olabilir,olmayabilir,kan testi yaptır vs vs"..bu kadar cahil olmayın arkadaşlar lütfen...internet kullanıyosunuz biraz araştırın,en olmadı dr'unuza başvurun...konu sahibi arkadaşın kendiyle çelişen sözünü örnek göstererek noktalıyorum.."kulaktan dolma bilgilere güvenme".....
kimseyi incitmek istemiyorum kimsede beni incitemez zaten biraz saygı lütfen
sevgili BAHT cigim herkesler neden bukadar üstüne gelmis anlayamadim dogrusu kafamçokkarıştı herneyse 2 cocuk annesi biri olarak burda sadece tecrubelerini paylasmak istedigini görebiliyorum ben. benim bi sorum yok zaten olamaz :1shok: henuz dün yani yeni laparoskopi olmus ve sag yumurtaligi calismayip sadece solla hamile kalma sansi olan biri olarak ne sorabilirimki :çok üzgünüm: iyi gunler