Tecrubeli bayanlar lutfen yardim :(

smysmy1

Ay ben gülerim
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
141
138
103
Sabah sabah kusura bakmayin lutfen, ayni konuyu gebelik bolumune actim ama hic yanit alamadim lutfen konumu tasimayin 1-2 gun gercekten kotuyum Hamileyken bu mide bulantisiyla nasil basa ciktiniz ? 2 aylik hamileyim 2.ay basladi mide bulantisi ve istifra. Hic bisey yiyemiyorum. Doktr bulanti ilaci verdi ama pek fayda gormedim mesela dun 4 defa cikardim denemedigim sey kalmadi bulanti bilekligi bile aldim ama faydasi olmadi. En hafif bi yemek kokusu bile midemi kaldirmaya yetiyo. Lutfennn faydasi oldugunu dusundugunuz bilgileri paylasir misiniz

Eksi mandalina yedim bol bol bir de kraker, bulantı geldikçe sol yanıma yattım mideye baskı azalsın diye

Malesef cokta birsey etki etmiyor bulanacaksa bulaniyor.bulanti geldikcd uyumaya calistim ben.cubuk kraker leblebi bide limonlu su hafifletiyordu biraz

Ne desek boş..
Kimi hiç bulantı Yaşamaz kimi 9 ay ogurerek gezer...
Umarım siz çabuk atlatirsiniz

Beyaz leblebi canım,bi de beyaz peynir ekmek.asla çok yeme asla aç ta kalma...yemeğin üstüne su içme.ekşi yiyebilirsin.kokulardan uzak dur.ben günde 7-8 kere kusuyordum ve her hf kilo veriyordum.12. haftada bitti.az az sık sık ye.yağlı kızartma tatlı vs uzak dur

Herkesin kendi doğrusu oluyor o dönem bence canım yani bana iyi gelen başkasına gelmeyebilir mesela ben yeşil nane yemiştim sonra oda midemi bulandırmaya başlayınca elma yemiştim en son onuda yiyemez olunca 15 kilo verip verdiğim kiloların sadece 7 kilosunu geri alabilerek doğuma girmiştim.

Bu bulanti yüzünden ikici cocuga hamile kalmaktan korkar oldum. Tek derdim o bulantilarla nasil bas edecegim. Yaklasik 4 ay agir gecti, sonrasinda sadece kusmaya basladim. Öncesinde su bile icemiyordum serumla hayatta kaldim resmen. Allah kolaylik versin. Zor da olsa geciyor. Limonu kes ve miden bulandikca yala iyi geliyor ben son anlarda kesfetmistim.

bende çok çektim ilaç almanızı tavsiye etmem sadece mide ferahlatıcı ilaçlar var onları yazabilir doktor ki bana pek fayda etmedi . beyaz leblebi çubuk kraker süzme yoğurt gibi şeyleri deneyebilrisiniz normal bu durumlar tavsiyem kusacağınızı bilseniz bile yemeniz ... sevdiğiniz şeyleri mideniz kaldırıosa yiyin daha yolun başındasınız ALLAH kolaylık versin tek avazda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…