Yok yok hic endiselenmeyin, degeriniz gayet guzel. 1500’den sonra vajinal 4500-5000 civarinda da karindan ultrasonla gorunebiliyor saniyorum. Her 2 gunde bir degerinizin 2’ye katladigini dusunecek olursak ortalama ne zamanlar kese ve bebek gorulebilir hesaplayabilirsiniziki ay önce de gecikme ve kasık ağrısı sonucu gebelik şüphesiyle gittim yine aynı doktor denk geldi Röntgen çekmeye gönderdiodadan çıkınca kaçtım (gebelik yoktu ama sonuçta şüphem vardı geç döllenme vs olabilirdi)
Çok teşekkürlerYok yok hic endiselenmeyin, degeriniz gayet guzel. 1500’den sonra vajinal 4500-5000 civarinda da karindan ultrasonla gorunebiliyor saniyorum. Her 2 gunde bir degerinizin 2’ye katladigini dusunecek olursak ortalama ne zamanlar kese ve bebek gorulebilir hesaplayabilirsiniz
İnsanlar 10 la 12 ile öğreniyor gebeliği Allahtan o doktora denk gelmemişler. Doktora göre gebelik ihtimali bile yok demek ki bu arkadaşların. Aman doğuma falan gitme daha doğma ihtimali yok diye geri gönderir 9. Ayda
Ben adetten 1 gün önce 10.9 la öğrendim sizinki çok güzel bir değer zaten önemli olan 2 ye katlanarak artması, ben 4500 lerde gitmiştim keseyi çok rahat gördük haftamızda 5+2 çıkmıştı.. Değeriniz yükseldiğinde giderseniz daha iyi olur erken dönemde kese gözükmeyince telaslanıyor insanİyi akşamlar bugün bat 1-2 gün gecikmişti beta hcg testi sonucum 770 çıktı ama doktor varsa da henüz çok yeni olduğunu kesin olmadığını söyledi kesin diyebilmemiz için kaç olması gerekir değerin? İki gün sonra tekrar test yapacam inşallah hayırlısını diliyorum. Bir de kadın doğum’a ne zaman gitmem gerekir ne zaman gidersem birşeyler öğrenebilirim kese, kalp atışı vs şimdiden teşekkürler...
İnşallah inşallah haftaya gitsem o zaman keseyi görürüz heralde, kalp atışını da duymak için ne zaman gitmek gerekir acaba sizin 7 hafta olmuş maşallah kalp atışını da duydunuz mu?Ben adetten 1 gün önce 10.9 la öğrendim sizinki çok güzel bir değer zaten önemli olan 2 ye katlanarak artması, ben 4500 lerde gitmiştim keseyi çok rahat gördük haftamızda 5+2 çıkmıştı.. Değeriniz yükseldiğinde giderseniz daha iyi olur erken dönemde kese gözükmeyince telaslanıyor insanSağlıkla gelişir ve sağlıkla doğar insallah bebeğiniz❤
Ortalama 5 haftalıkken keseyi görebilirsiniz. 6-8 haftalarda (geç döllenme değilse) kalp atışını duyabilirsiniz ya da görebilirsiniz. Hayırlı olsun :)İnşallah inşallah haftaya gitsem o zaman keseyi görürüz heralde, kalp atışını da duymak için ne zaman gitmek gerekir acaba sizin 7 hafta olmuş maşallah kalp atışını da duydunuz mu?
Evet haftaya değerleriniz iyice yükselir gözükür insallah.. Biz 24 aralıkta gidicez kontrolümüze hem kalp atısı hemde bebeği kesede görmek için.. 5 haftalıkken kalp atısına bakmadı doktorumuz daha bebek bile gözükmüyodu çünküİnşallah inşallah haftaya gitsem o zaman keseyi görürüz heralde, kalp atışını da duymak için ne zaman gitmek gerekir acaba sizin 7 hafta olmuş maşallah kalp atışını da duydunuz mu?
Çok çok teşekkür ederim inşallahOrtalama 5 haftalıkken keseyi görebilirsiniz. 6-8 haftalarda (geç döllenme değilse) kalp atışını duyabilirsiniz ya da görebilirsiniz. Hayırlı olsun :)
Hadi inşallah sağlıklı olarak oradadır inşallah hepimizin bebişleriEvet haftaya değerleriniz iyice yükselir gözükür insallah.. Biz 24 aralıkta gidicez kontrolümüze hem kalp atısı hemde bebeği kesede görmek için.. 5 haftalıkken kalp atısına bakmadı doktorumuz daha bebek bile gözükmüyodu çünkü
2 günde 772 den 1662 olmuşO doktor biraz sacmalamis mi? 770 sonuca nasil kesin degil diyor? Diploma kasaptan zaar
İnsanlar 10 la 12 ile öğreniyor gebeliği Allahtan o doktora denk gelmemişler. Doktora göre gebelik ihtimali bile yok demek ki bu arkadaşların. Aman doğuma falan gitme daha doğma ihtimali yok diye geri gönderir 9. Ayda
Ben adetten 1 gün önce 10.9 la öğrendim sizinki çok güzel bir değer zaten önemli olan 2 ye katlanarak artması, ben 4500 lerde gitmiştim keseyi çok rahat gördük haftamızda 5+2 çıkmıştı.. Değeriniz yükseldiğinde giderseniz daha iyi olur erken dönemde kese gözükmeyince telaslanıyor insanSağlıkla gelişir ve sağlıkla doğar insallah bebeğiniz❤
Ortalama 5 haftalıkken keseyi görebilirsiniz. 6-8 haftalarda (geç döllenme değilse) kalp atışını duyabilirsiniz ya da görebilirsiniz. Hayırlı olsun :)
Canım biraz bekle istersen çok ikna olamadım2 günde 772 den 1662 olmuşartık kesin diyebiliriz inşallah
Valla ben coktan derim de, sizin doktor diyebilir mi hic bilemedim2 günde 772 den 1662 olmuşartık kesin diyebiliriz inşallah
Duruma göre değişebilir canım kesin sonuç için geçmesini beklemeni tavsiye ederim ama eğer ağrıların şiddetliyse doktora görünsen iyi olur, Hafif hafif regl olacakmışım gibi ağrım oluyor benim de bir haftadır bu gebelik belirtisi olabilir, lekelenmen de çok yoğun değilse o da bir belirti olabilir. Yine de umutlanmadan regl gecikmesini beklemen daha iyi olur sanırım.Kızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen
Bikere sol kasığımda ağrı oldu bugünde 2 saniye adet ağrı gibi ağrım oluyo hafifte kasığım ağrıyo geçiyo sonraDuruma göre değişebilir canım kesin sonuç için geçmesini beklemeni tavsiye ederim ama eğer ağrıların şiddetliyse doktora görünsen iyi olur, Hafif hafif regl olacakmışım gibi ağrım oluyor benim de bir haftadır bu gebelik belirtisi olabilir, lekelenmen de çok yoğun değilse o da bir belirti olabilir. Yine de umutlanmadan regl gecikmesini beklemen daha iyi olur sanırım.
Benim de oluyor canım aynı şekilde ağrı çok kişiden de duydum bunu belirti olarak. İnşallah seninde gebeliktendirrBikere sol kasığımda ağrı oldu bugünde 2 saniye adet ağrı gibi ağrım oluyo hafifte kasığım ağrıyo geçiyo sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?