ewet ne demek istediğii anlamışsın ilgisizlik.....anlıyorum seni canım
karşı tarafın ilgisizliği canını skıkıyor
ama şimdiki zamanın aileleri böle sanırım
kuzucuklarımız kendi bacaklarından asılsın ize ne diolar
iş bulsun hele sözlün
sonra herşey olur
siz ailecek üstünüze düşeni yapın
fazlasına karışmayın derim
ne biliyim yardım etmiolar diye
bişileri üstlenmesin ailen
herşey ortaksa herkes gerekeni yapar
bi koltuğun eksik kalır ama sen ailene boynunu eğmezsin
onları da sevindirmezsin
bende aynı durumdayım canım ben daha okulu bitirmedim nişanlımda askerden geldi iş arıyo bizde nişanlanalı 2 sene oldu ama bu gidişle bu yazda olmuycak düğün çünkü iş bulmak kolay değil malesef biliyorum bu durumun zorluğunu Allah hepimizin yardımcısı olsun
sadece okutup büyütmekle olmazz bencee niyee sonuçta size diyebilirlerr tamam vermesinler ev ama geçici bir sürede onların evinde oturabilirsiniz sonuçta siz sıkıntı çekince daha mı huzuru olucaklarr sizde işinizi gücünüzü toparlayana kadar bir birikim yapar kiraya çıkarsınız en azından ikiniz iş bulana kadar...
kayınalidem benimde iş bulmam gerektiğini üstü kapalı biçimde söylemiş
bence bu olay sadece sizi ve sözlünüzü ilgilendirrir sizin çalışıp çalışmıcağınızı.... bu bana çok yanlış geldi ki zaten sizde çalışmayı düşünüyorsunz ....bence aileler biraz yapıcı olmalı ve açık açık herşeyi konuşmalılarr ki kız tarafıda kendini ona göre ayarlasınn
canım sen şimdii iş ara sadece sakında sözü atma düşündükleri birşey vardır zamana bırak
öfkeyle kalkan zararla oturur...
.
7 yıl az zaman değil ve sözlenmişsiniz de. Bana göre sözlülük süresi filan da bu kadar uzun olmamalı. Kimse size bakmak durumunda değil mutlaka ama durumları var ise evlatlarına destek çıkıp yuvalarını kurmuyor iseler tuhaf. Sizin çalışıp çalışmayacağınıza karar vermelerine de gerek yok bence. Sonuçta oğulları da evi geçindirebilir, önce oğullarının işini gücünü düşünsünler. Siz de çok gerekli ise ikiniz aranız da halledip konuyu çalışırsınız zaten.
Madem resmiyete dökülmüş bişeyler süründürmenin anlamı yok bence bu kadar sene. He hiç durumları olmaz, o zaman beklenir ama beklemek kolay değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?