arkadaşlar normalde üyeyim ama bu isimle değil nedense derdimi bu şekilde paylaşmak istedim çünkü daha sonra gereksiz eleştrilere maruz kalınabiliniyor.benim sorunum şu 7 yıllık bi ilişkim var 2 senedirde sözlüyüm sözlüm bu sene askerliğinide yaptı normalde ikimizin planı bu sene evlenmek yönünde ama bu sadece benim sözlümün ve ailemin fikri çünkü onun ailesi bizi önemsiyor düğün konusunu şimdiye kadar hiç açmadılar geçenlerde onlara oturmaya gitmiştik kayınalidem benimde iş bulmam gerektiğini üstü kapalı biçimde söylemiş bu fikrine bende katılıyorum fakat sizde iyi bilirsinizki iş bulmak o kadar basit bi olay değil sonuçda ben yaza kadar bi iş bulamayabilirim ayrıca daha sözlümde tam olarak bi işe yerleşebilmiş değil askerden yeni döndü bakıyor o da kendi oğluna bakmadan kafayı bana takmış aslında durumları iyi fazladan bir evleri yazlıkları var ama bize dair hiç bi planları yok ne eve oturun diyolar ne de başka konularda kol kanat geriyolar sanki bizim olayımız yokmuş gibi davranıyorlar ben iş bulsam dahi düğünü bu sene yapmak istemiyor gibi bi halleri var ben ve ailemde bu durumdan oldukça rahatsızız çünkü sözleneli 2 yıl oldu önceside var tabi ben artık sıkılmaya başladım yuvamı kurup düzenimi hayatımı bilmek istiyorum 7 seneden sonra hakkım diye düşünüyorum sözlümle konuşucam ailesiyle konuşsun eğer bu senede yapmayacaklarsa ben yüzğü atmayı düşünüyorum yolumu kaybettim ne yapacağımı bilemez haldeyim bana yol gösterin derdimi kimseyle paylaşamıyorum