- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
ya annesi çalışıyorsa ne olacak?bakıcı ile devam mı edecekValla devir hiç iyi devir değil bana kalırsa. En azından 6. Sınıfa falan gidiyor olması gerekir.
yaşadığım yer ilçe, karşımız jandarma, merkezdeyiz, güvenlik üst düzey burada.güvenlik açısından mahallede sıkıntı olacağını sanmıyorumValla devir hiç iyi devir değil bana kalırsa. En azından 6. Sınıfa falan gidiyor olması gerekir.
sen haklısınValla bence okuldan çıkıp imkan varsa annen iş yerinde biraz zaman geçirip beraber dönsünler. Ben bu konularda biraz pimpirigim belki o yüzden böyle düşünüyorum.
yani 6-7 sene sonra.haklısın ama burada sosyal faaliyet yok öleÇocuğu spor vs kaydettirin yada etüt ne olur olmaz tek başına akşama kadar devir kötü
5. Sınıfta gider gelir
babamın evinde daha çoooook kalacam.bekarken ayrı şehre gittiğimde oh yalnız yaşıyorum diye sevinmişken.boşandık yine aynı evdeyiz.oğlum için çekecem artıkKendi yemeğini ısıtacağını vs varsayarsak minimum 12 yaş.
4 yaş üç aySakıncası yoksa şu an kaç yaşında öğrenebilir miyiz?
Bu sizin yetiştirme seklinize bağlı bence yemeği siz hazırlayıp bırakırsanız 6 yasinda bunu yapabilir .yine de ara göz kulak olacak gelip şöyle bir bakıp gidecek biri olsa fena olmaz . Havalar ısındı yemeğini yesin arkadaşlarıyla oyun falan oynar dışardaAnneler bir çocuk bakıcı olmadan kaç yaşından okuldan eve kendisi gelebilir, yemeğini yiyip evde annesi işten gelinceye kadar vakit geçirebilir?annenin işyeri okulun 2 dakka uzaklığında ve işyeri evin karşısı.annenin işi saat 5 te bitiyor.
Gerçi bu soru çocuktan çocuğa farklılık gösterir biliyorum ama genel olarak erkek çocukları için kendine bakabilme yaşı kaçtır
En az ortaokul olmaliAnneler bir çocuk bakıcı olmadan kaç yaşından okuldan eve kendisi gelebilir, yemeğini yiyip evde annesi işten gelinceye kadar vakit geçirebilir?annenin işyeri okulun 2 dakka uzaklığında ve işyeri evin karşısı.annenin işi saat 5 te bitiyor.
Gerçi bu soru çocuktan çocuğa farklılık gösterir biliyorum ama genel olarak erkek çocukları için kendine bakabilme yaşı kaçtır
6 yaş çok çok erken sakın evde tek bırakmayın çocuk daha kapıyı açmaya bile gcü yetmez
ben sadece baba evinden ayrılmak için kaç yılım var onun hesaplıyorum6 yaş çok çok erken sakın evde tek bırakmayın çocuk daha kapıyı açmaya bile gcü yetmez
şunu düşündüm aynı apartmandan bir komşu teyzesi olsa ve okuldan sonra orada vakit geçirse ve onu oradan alsam işten gelince.burda kimse o sorumluluğu almaz sanki , çok soğuklar6 yaş çok çok erken sakın evde tek bırakmayın çocuk daha kapıyı açmaya bile gcü yetmez
Ücret karşılığında yapabilirler sizin başka yerde çalışma imkanınız yokmu çocuk için spor etüd olan biryerdeşunu düşündüm aynı apartmandan bir komşu teyzesi olsa ve okuldan sonra orada vakit geçirse ve onu oradan alsam işten gelince.burda kimse o sorumluluğu almaz sanki , çok soğuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?