Tecrübeli annelere bir sorum var...

ilkbahari_bekliyorum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
971
192
18
41
Anneler bir çocuk bakıcı olmadan kaç yaşından okuldan eve kendisi gelebilir, yemeğini yiyip evde annesi işten gelinceye kadar vakit geçirebilir?annenin işyeri okulun 2 dakka uzaklığında ve işyeri evin karşısı.annenin işi saat 5 te bitiyor.
Gerçi bu soru çocuktan çocuğa farklılık gösterir biliyorum ama genel olarak erkek çocukları için kendine bakabilme yaşı kaçtır

Bu sizin yetiştirme seklinize bağlı bence yemeği siz hazırlayıp bırakırsanız 6 yasinda bunu yapabilir .yine de ara göz kulak olacak gelip şöyle bir bakıp gidecek biri olsa fena olmaz . Havalar ısındı yemeğini yesin arkadaşlarıyla oyun falan oynar dışarda

En az ortaokul olmali

yani erkek çocukları daha geç olgunlaştığına göre (olgunluk , kişisel ağırlık olarak) orta son hatta lise 1 derim.kardeşimden ve kuzenlerimden biliyorum.

6 yaş çok çok erken sakın evde tek bırakmayın çocuk daha kapıyı açmaya bile gcü yetmez
şunu düşündüm aynı apartmandan bir komşu teyzesi olsa ve okuldan sonra orada vakit geçirse ve onu oradan alsam işten gelince.burda kimse o sorumluluğu almaz sanki , çok soğuklar

şunu düşündüm aynı apartmandan bir komşu teyzesi olsa ve okuldan sonra orada vakit geçirse ve onu oradan alsam işten gelince.burda kimse o sorumluluğu almaz sanki , çok soğuklar
Ücret karşılığında yapabilirler sizin başka yerde çalışma imkanınız yokmu çocuk için spor etüd olan biryerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…