Cok tesekkur ederim cevabiniza bende kimse yazmadi diyorum konuyu takibe almamisim meger sanirim dis cikariyor biberon bile almiyor su bile icmedi bugun cok üzülüyorumdişi acıdığından kaşığı reddedebilir. silikon uçlu kaşık kullanıyorsunuz değil mi? geçici bir dönem olmalı, elinizle beslemeye çalışabilirsiniz birde. mama sandalyesi değil de yere sofra serebilirsiniz
Biberonu aliyordu bugune kadar bugun onu bile almadi ne yapacagimi sasirdim doktor kontrolundede kilosu 1kilo eksik dedi doktorBiberonun ucunu genisletip corbayi en azindan oyle verseniz bir sure. Ya da siringayla??
doktor bir öneride bulunmadı mı, kilo kaybı da varmış. belki diş çıkarma da değildir başka bir sıkıntısı vardır 1 kilo vermesi normal değil yaCok tesekkur ederim cevabiniza bende kimse yazmadi diyorum konuyu takibe almamisim meger sanirim dis cikariyor biberon bile almiyor su bile icmedi bugun cok üzülüyorum
Cumartesi guni kontorle gittik almasi gereken kilodan 1 kilo eksik almis ek gidaya basladik baslayali 600 gr almis ayda 200 gr yani kan tahlili verdik kansızlık cikti gunde 2 doz vermem gerekiyor ksn ilacini ama mumkun degil agzini acmiyor biberona yapıyordum oyle yiyordu simdi onuda birakti gecede uyumadik 5 6 kere aglayarak uyandidoktor bir öneride bulunmadı mı, kilo kaybı da varmış. belki diş çıkarma da değildir başka bir sıkıntısı vardır 1 kilo vermesi normal değil ya
Inşallah haline cok üzüluyorum insallah tez vakitte gecer kac gun surer sizce bu durum tahminicanım buyuk ıhtımal dışlerı çıkıyor.benımkıde boyleydı gerçekten zor oluyor.bıraz daha sabret gececek.
bende kilo verdi sandım. diş sıkıntısı yaa, gece ağlayarak uyanıyorsa. diş jelleri var kullanıyor musunuz, onun yerine karanfil yağı da olabilir. belki onlar rahatlatıp en azından biberon almasını sağlayabilirCumartesi guni kontorle gittik almasi gereken kilodan 1 kilo eksik almis ek gidaya basladik baslayali 600 gr almis ayda 200 gr yani kan tahlili verdik kansızlık cikti gunde 2 doz vermem gerekiyor ksn ilacini ama mumkun degil agzini acmiyor biberona yapıyordum oyle yiyordu simdi onuda birakti gecede uyumadik 5 6 kere aglayarak uyandi
doğrudur canım emının uzuluyorsundur.annelık oyle bırşey çocuğu rahatsızken cığerı yanıyor ınsanın.valla pek hatırlamıyorum ama bır hafta falan surer heraldeInşallah haline cok üzüluyorum insallah tez vakitte gecer kac gun surer sizce bu durum tahmini
Yok hic bilmiyordum eczaneye sorayim yarin insallah iyi gelirbende kilo verdi sandım. diş sıkıntısı yaa, gece ağlayarak uyanıyorsa. diş jelleri var kullanıyor musunuz, onun yerine karanfil yağı da olabilir. belki onlar rahatlatıp en azından biberon almasını sağlayabilir
Insallah kisa surer sunnet düşünüyordum onuda ertelemek zorundayim mecburendoğrudur canım emının uzuluyorsundur.annelık oyle bırşey çocuğu rahatsızken cığerı yanıyor ınsanın.valla pek hatırlamıyorum ama bır hafta falan surer heralde
bayağı rahatlatıyor onlar uyuşturuyor sanırım damağını, inşallah kısa sürede geçerYok hic bilmiyordum eczaneye sorayim yarin insallah iyi gelir
canım sunnetı ertele tabı şimdılık.ben 1,5 yaşında yaptırdım fazla zor olmadı bızımkı.geçmış olsunInsallah kisa surer sunnet düşünüyordum onuda ertelemek zorundayim mecburen
Inşallah hala istahsizbayağı rahatlatıyor onlar uyuşturuyor sanırım damağını, inşallah kısa sürede geçer
Tesekkur ederim insallah bizim de kolay gecercanım sunnetı ertele tabı şimdılık.ben 1,5 yaşında yaptırdım fazla zor olmadı bızımkı.geçmış olsun
dişleri bir görünsün kalmaz sıkıntısı hiç meraklanma. şu kadar kilo alması gerekiyordu diye de kafana takma, her bebek farklı, sonuçta kilo alıyor mu alıyor az da olsa. zaten açığı bir şekilde kapatır ilerde.Inşallah hala istahsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?