- 6 Eylül 2009
- 84
- 0
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karbonatlı su emzirmeden önce verilmemeli çünkü bebekler emmiyor karbonatın tadını alınca ama emzirmeyi etkilemeyen kremler var,bunlar kullanılabilir.Yeni doğan bebeklerde fizyolojik sarılık olur ama kısa süre sonra geçer,
eğer geçmezse mutlaka doktora götürün,belli bir sınırı var,
onu geçmeden götürürseniz yeni doğan bölümünde tedavisini yaparlar...
ihmal etmeyin,evde olacak birşey değil bu...
emzirmede ilk zamanlar sorun yaşarsınız ama düzene girer,
mutlaka emzirin,göğüs uçlarınıza pomatlardan sürün ve
her emzirme öncesi bir kase kaynamış soğumuş olan suyun içine
bir çay kaşığı karbonatı dökün ve karıştırın ve bunu emzirmeden önce
göğüslerinize sürün,faydasını görürsünüz...
sevgiler...
Bol bol emzirmen lazım,göğüs uçların için garmastan pomat kullanabilirsin ama göğüslerini boşaltman lazım.Duş al sık sık ki sıcaklıktan göğüslerin boşalsın.Bir de sıvı almalısın yani bitki çayı gibi.Göğüslerindeki sorun geçince daha iyi emer bebeğin ama pekmez verme minicik bebeğe.Sadece anne sütü vermelisin.Sık sık,her istediğinde mutlaka emzir.Ayrıca bir doktora da gitmeni öneririm sarılık düzeyine bakılması için.
arkadaşlkar yeni doğum yaptım kızımda sarılık var geçmesi için herşeyi yapıyorum emzirmeden önce pekmez içiyorum ama azalacağı yerde artmış hoş emzirmedede sorunumuz çok sütüm az ve göğüslerim yara oldu ne yapacam bilmiyorum siz bir yardım etseniz fikirlerinizi bekliyorum....