Tecrübeli anneler desteğinize ihtiyacım var ..

Yanıtınız için teşekkür ederim

Özel hastane doktorları numaralarını paylaşıyor. Bende kızımı özel hastaneye götürüyorum kliniğe göre hastanedeki doktora götürmek bana daha mantıklı geliyor. Ateş içinde kulak içi veya koltuk altı ölçümler en doğru sonucu verir. 36.9 ateş normal bir ateş. 38 ve üzeri olursa ateş kabul edilir. Siz ne kadar sakin olursanız süreç o kadar sorunsuz ilerler. İnsan evham yaptıkça bütün negatiflikleri çekiyor üstüne. Çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim

Rota aşısı yaptirmamis miydiniz?
Geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim
36.9 ateşe fitil ile müdahale et diyen doktora bir daha asla gitmeyin. Ateşe böyle müdahale edilmez, önce soğuk uygulama ile başlamanız gerek daha sonra düşmez ise ilaç tedavisi. Prematüre doğumlarda fitil zaten ilk önerilen olmuyor ne alaka fitil vermişler hemen anlamadım. Ateşe böyle yanlış müdahale etmeye devam ederseniz esas o zaman havale riskiniz olur. Havale sadece yüksek ateş ile olmaz, aniden ateş düşerse aniden çıkarsa olur 37 ilede olabilir 41 derece ilede. Önemli olan vucut ısısını dengeli bi şekilde azaltmaktır.
Doktor değişmenizi ve ateş durumlarında ilk yardım konusunu sorup öğrenmenizi tavsiye ediyorum.

Burada herkes sizin dediğinizi demiş. Bundan sonra bu sıralama ile devam edicem. Teşekkür ederim

Merhaba öncelikle sakin olun bebeğiniz prematüre sayılmaz aslında çünkü 37.haftaya yaklaşmış zaten kilosu da masallah güzel. Benim kızım 31 haftalık 1260 gr doğdu simdi size tecrübelerimi aktarmak istiyorum öncelikle kesinlikle klinik doktoru değil sehrinizde bulunan devlet veya üniversite hastanesinde kontrole gitmeniz çünkü klinik doktorları test ve müdahale konusunda yetersiz kalıyor Allah korusun zaten ani bir durumda klinik doktoru muayene edemez hastaneye yönlendirir. Mhrs sisteminden çocuk doktoruna randevu alın eğer randevu yoksa sabah erkenden gidin ve ayaktan sıra alın emin olun farkı göreceksiniz hem maddi hem de manevi olarak çünkü devlet hastanelerindeki çocuk doktorları gerçekten iyi. Bağlı olduğunuz sağlık ocağındaki ebe ile iletişime geçin hem aşılar hem de genel ilerleyis hakkında size destek verecektir . Küçük bebeklerde enfeksiyon durumunda bazen kuvez ya da hastane yatışı gerekebilir bu yüzden gerekirse acilden giriş yapın. Siz suan telefonun hemen ucunda soru soracağınız bir doktor istiyorsunuz çok da haklısınız, ama önemli olan zaten çocuğun kontrollerinde yeterince aydınlatılmanız yani siz eğer kontroller sırasında doktorunuz tarafından yeterince bilgilendirirseniz acil durumlar haricinde her saniye doktor desteğine ihtiyaç duymazsiniz. Suanda kızım 1 yaşında inanın tüm bu süreci gerçekten çok net yaşadık ben her zaman kapsamlı hastaneleri oneririm bir arkadaşım sizin gibi sürekli özele gidiyordu aylık kontrole sonra doktorun ona eksik bilgi verdiğini ve aslında sürekli elinde telefon fotoğraf atıp yazıp zaman kahbettigni gördü hem de birkaç bölümün daha çocuğa bakması gerektiği için kapsamlı hastaneye gitti ve söylediği şu oldu keske ilk zamandan beri devlete gitseydim dedi . Benim kızım 1 yıldır nöroloji yenidogan pol. Çocuk pol . Nefroloji pol. Takipli ayrıca 1 ameliyat geçirdi yine devlet hastanesinde oldu evet sıra bulmak zor ama deneyin muhakak içiniz rahat etsin

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten fikirlerim değişti zaten. Bundan sonra o şekilde ilerleyeceğim. Tekrar çok teşekkür ederim. Allah bebeğinizi size bağışlasın. Tüm annelerin içini ferahlatsın

Yine merak ettiklerinizi sorun çekinmeyin gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…