Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
3 aylık bebeşim var akşam onbir de yatım 4 kalkı emiyor ve sabah sekize kadar uyuyor bazende sabah altıda kalkıyor buraya kadar çok güzel ama sabah kalktıktan sonra akşam onbire kadar nerdeyse hiiiç uyumuyor ve ben bazen öğlen yemek bile yiyemiyorum gündüzleride en azından bir iki saat uyuması gerekmiyormu uyuması için neler yapabilirim..:bbo:
gazı falan yok maşallah doymuyor diye iyice emdirdikten sonra mama da averiyorum ama yine uyumuyor uyusada beş dakka sonra uyanıyor banyoyuda denedim yine olmuyor
canım benim bi arkadaşımın 11 aylık oğlu var...ve neredeyse 1 aylıktan beri onlarda aynı sorunu yaşıyolar..uyumuyor çocuk..hatta neredeyse gece bile uyumayacak:)..belki senin bebeğine uyuduğu uyku yetiyordur..doktorun da normal diyorsa çok endişelenme...ama uyumalı diyorsan denemediysen eve salıncak kurmayı dene..çingene salıncağı gibi mesela..ya da hamak..belki o zevkli gelir ve uyumak ister..
cnm bende pınara katılıyorum çingene salıncağı müthiş bişey
bnm oğlum bitek onda uyurdu gazı olduğu için
gündüz uyumadığı zmnlarda huzursuzluk çıkarıyomu cnm
eğer normalse uykusu yetiyo demektir
bnm oğlumda gece uyur gündüz hiç uyumazdı ama uykusu daha sonra düzene giriyo ben oğlumu yıkadıktan sonra emzirirdim öyle 3 saat uyurdu
hatta zor uyandrırdım
gündüz 18 saat uyumadığını bilirim
4. aydan sonra düzene giriyo cnm merak etme daha çook şeyi değişecek
evet beni çok emiyor salıncak aldım eve o da fayda etmedi ancak beşiğine yatırıp her uyandığında beş dakka ya bir uyanıyor sallarsam uyuyor oda devamlı başında beklemem lazım emziğe alıştırmaya çok çalıştım ucuna tatlı bişey sürüp verdim tadı geçince atıyor aslın emziğe alışsa sorun ortada kalacak gibi ama tadı geçince ye kadar emiyor geçince atıp ağlıyor asla bişey sürmeden almıyor çok uğraştım...
3 aylık bebeşim var akşam onbir de yatım 4 kalkı emiyor ve sabah sekize kadar uyuyor bazende sabah altıda kalkıyor buraya kadar çok güzel ama sabah kalktıktan sonra akşam onbire kadar nerdeyse hiiiç uyumuyor ve ben bazen öğlen yemek bile yiyemiyorum gündüzleride en azından bir iki saat uyuması gerekmiyormu uyuması için neler yapabilirim..:bbo:
bildiğim kadarıyla enaz toplam 14 saat uyuması lazım
ama bazı bebeklere yetebiliyor deliksiz gece uykusu
eğer mızırdamıyorsa rahatsızlığı yoksa huyu bu diye düşünmek lazım
senin için çok zor oluyordur eminim .
günün belli saaatlerinde uyutmak için yanına yatsan masaj falan yapıp ninni söylesen işe yarar belki.
benim oglumun da duzenli olan gece uykulari dis cikarmaya baslamasiyla
bozuldu bozulus o bozulus zaten dogdugundan beri uykuyu sevmeyen bir bebekti
senin gozunu korkutmak isteme ama buyudukce daha da bozuldu uykulari....
tabi butun bebeklerde ayni degildir umarim senin duzelir bir de ben 7 haftalik hamisim
ve hic uyku yok bana.....