merhaba kızlar ; benim sizlere bir kaç sorum olacaktı tecrübeli bayanlar yorum yazarsanız çok sevinirim ..
ilk bebeğime hamileyim ve şu an doğum şekline dahi karar vermiş değilim bebeğime alışveriş yapmadım her şeyi eksik düşünmekten uykularım kaçıyor hiç bir şeye karar veremiyorum .. bazen diyorum tamam bunu alıyım şunu alıyım ama biri bişe diyor hemen vazgeçiveriyorum .. ertesi gün gene internetten araştırma yaparken o marka bu marka gerçekten çok kafam karışıyor
bu da dert mi demeyin ama şu kalan iki ayımı da kafamda kesin çözümlenmiş konularla geçirmek ve rahat uyumak istiyorum .. sorularım ise şöyle ;
1) epidural sezeryan mı epidural normal doğum mu ? bir türlü karar veremiyorum ve doğum yapmaktan da çok korkuyorum acıya dayanıklı değilim...
2) bebek arabası konusunda acayip kararsızım travel mi? üç tekerlekli mi dört tekerlekli mi karar veremiyorum çift yönlü mü tek yönlü mü .. tek yönlü olması bir dezavantaj içerir mi ? ya da pahallı ve kullanışlı bebek arabası mı ? yoksa normal sadece kullanışlı bebek arabası mı
3) ana dizi ana kucağı çok gerekli mi ?
4) elektrikli sallanan beşik mi yoksa küçük başucu beşikleri mi daha kullanışlı bir tane park yatak aldım ama o ilerlyen zamanlar için ..
lütfen bana sorularım için cevap verin bu gece bari rahat uyuyayım
not: zengin biri değilim orta halli tek maaşla geçinen bir aileyiz alacağım şeylerim ekonomik ve kullanışlı olmasını istiyorum cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler