Tecrübeli 1 yaş anneleri bakarmısınız 👋

gamgammmmmmmm40405040

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
79
33
3
30
Merhaba bebeğim 1 yaşında . Gece 04:00 - öğlen 13:00 arası 9 saat uyur . 14:30-16:00 arası 1,5 saat şekerleme yapar. 20:00-22:00 arası 2 saat şekerleme yapar. Günde 12,5saat uyur . Bebekleriniz Uyku rutini nasıl . Benim bebeğim gibi gece 04:00 gibi uzun uykusuna yatan var mı ? Tecrübeli anneler

Bu düzen degilki. Gece ne yapıyorsunuz 6saat. Herkes uyurken . Hormonları alt üst gece gündüz bilmiyor ne zaman dışarı çıkıyorsunuz öğünleri aksar böyle. Uyuması gereken saatlere 1saat geri çeke çeke getirmelisiniz.
Uyku rutini oluşturun kitap okuma pijama alt alma ninni şeklinde kendinize uygun. Her uyku öncesi rutini sırasıyla uygulatyin.

Sabah 7-8 kalkış
İlk uyku 10,-11 de 1-1,5 saat
İkinci uyku 15 da 45dk -1saat
Gece en geç 21 uyku.

Bu düzen degilki. Gece ne yapıyorsunuz 6saat. Herkes uyurken . Hormonları alt üst gece gündüz bilmiyor ne zaman dışarı çıkıyorsunuz öğünleri aksar böyle. Uyuması gereken saatlere 1saat geri çeke çeke getirmelisiniz.

Sabah 7-8 kalkış
İlk uyku 10,-11 de 1-1,5 saat
İkinci uyku 15 da 45dk -1saat
Gece en geç 21 uyku.
Haklısın tam düzene giriyor diş çıkınca bozuluyor :(

Geç yatacak tabi yine ister istemez önce uzun uykusunu 4te degil de 3te yaptirmaya çalisin, yönteminiz neyse rutinlerinizi yaptiktan sonra odaya gecin uyutmaya çalisin uyumasa bile bilsin ki uyku vakti geldi ve oyun bitti. Uyanma saatini de beklemeden yarim saat önce öpe koklaya uyanma rutininiz artik neyse o sekilde uyandirin. Kendi kendine uyanmadigi için biraz uykulu olacagindan ilk sekerlemesine gecis de biraz daha erken olur

Geç yatacak tabi yine ister istemez önce uzun uykusunu 4te degil de 3te yaptirmaya çalisin, yönteminiz neyse rutinlerinizi yaptiktan sonra odaya gecin uyutmaya çalisin uyumasa bile bilsin ki uyku vakti geldi ve oyun bitti. Uyanma saatini de beklemeden yarim saat önce öpe koklaya uyanma rutininiz artik neyse o sekilde uyandirin. Kendi kendine uyanmadigi için biraz uykulu olacagindan ilk sekerlemesine gecis de biraz daha erken olur
Yarım saat önceden uyandırmaya yarın başlıycam cok teşekkür ederim

Merhaba bebeğim 1 yaşında . Gece 04:00 - öğlen 13:00 arası 9 saat uyur . 14:30-16:00 arası 1,5 saat şekerleme yapar. 20:00-22:00 arası 2 saat şekerleme yapar. Günde 12,5saat uyur . Bebekleriniz Uyku rutini nasıl . Benim bebeğim gibi gece 04:00 gibi uzun uykusuna yatan var mı ? Tecrübeli anneler
Kız nasıl uyku düzeni bu. Gece benimkiler akşam 21bilemedin 22 gibi uyur sabah 6da kalkardı bebekken.Emzirdigim için sık sık kalkar kucağımda emerek yine uyurlardı.Büyüdükçe daha geç 10da uyanmaya başladılar. Sabah 6da kalkıp 11 gibi 1 saat kadar uyurlar. Öğlen de 15gibi yine 1 saat uyurlardı.

Ay çocuk sefil olur bu düzende.
Öğlen hiç uyutmayıp sabah 11de uyandırıp bir iki gün iyice uykusuz kaldığında erken uyuturdum ben. Sonrasında da azar azar çekerdim 9a.
Çocuk o yaşta en geç 21de uyumalı. Sabaha da en geç 8de kalkmalı.
çok yanlış yapıyorsunuz yazık çocuğa

Evet bende düzeltmek istiyorum . Az önce son şekerlemesinden uyandı . Düzene sokmak icin ne önerirsiniz
Sabah 9da kaldırın 12de uyutun 13:30 kaldırın 16da uyutun 45 dk uyusun 8de yatağa alın kalkmasına izin vermeyin beraber yatın sabah 8de en geç kaldırın bir kaç gün krix olur sonra alışır

Ay çocuk sefil olur bu düzende.
Öğlen hiç uyutmayıp sabah 11de uyandırıp bir iki gün iyice uykusuz kaldığında erken uyuturdum ben. Sonrasında da azar azar çekerdim 9a.
Çocuk o yaşta en geç 21de uyumalı. Sabaha da en geç 8de kalkmalı.
çok yanlış yapıyorsunuz yazık çocuğa
İlk çocuk tecrübesizim . Yani inanın bende düzene sokmak istiyorum önerileri uygulamaya başlıycam

Back
X