Poncikss Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2021 1.121 586 26 6 Eylül 2024 Konu Sahibi mavilimmi #21 mavilimmi .!.: Kızlar 25 yaşındayım yakın zamanda transferim yapılacak inşallah. doktorim tek embriyo önerdi ama ben çift istiyorum . Kafamda karisik aslında doktor riskli olduğunu falan söylüyor sizin fikriniz nedir Genişletmek için tıkla... Ayni yaştayiz bende cift embriyo tercih etmistim biri tuttu
mavilimmi .!.: Kızlar 25 yaşındayım yakın zamanda transferim yapılacak inşallah. doktorim tek embriyo önerdi ama ben çift istiyorum . Kafamda karisik aslında doktor riskli olduğunu falan söylüyor sizin fikriniz nedir Genişletmek için tıkla... Ayni yaştayiz bende cift embriyo tercih etmistim biri tuttu
M mavilimmi Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2023 351 121 25 6 Eylül 2024 Konu Sahibi mavilimmi #22 Poncikss .!.: Ayni yaştayiz bende cift embriyo tercih etmistim biri tuttu Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun inşallah
Poncikss .!.: Ayni yaştayiz bende cift embriyo tercih etmistim biri tuttu Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun inşallah
M mavilimmi Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2023 351 121 25 6 Eylül 2024 Konu Sahibi mavilimmi #23 sevvl1 .!.: Rabbim hakkınızda hayırlı olanı kolaylıkla nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah
sevvl1 .!.: Rabbim hakkınızda hayırlı olanı kolaylıkla nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah
M mavilimmi Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2023 351 121 25 6 Eylül 2024 Konu Sahibi mavilimmi #24 Poncikss .!.: Ayni yaştayiz bende cift embriyo tercih etmistim biri tuttu Genişletmek için tıkla... Embriyo kaliteleri.nasildi.acaba
Poncikss .!.: Ayni yaştayiz bende cift embriyo tercih etmistim biri tuttu Genişletmek için tıkla... Embriyo kaliteleri.nasildi.acaba