• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübelerinize ihtiyacım var :)

Dahlia_

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
21.994
115.996
798
Herkese merhaba.. yeni üye olduğum için bilmiyorum belki de buna benzer konular vardır ama hepsini okuyacak vaktim yok..

Çoğu zaman tüy alma konusunda hep tüylerin daha fazla olduğu yerlerden şikayet edilir.. kol, bacak, yüz, bikini bölgesi ve s. bilmiyorum her keste var mı yok mu ama benim göbeğimde, sırtımda, omuzlarımda, göğüs bölgemde de tüy var. fazla değil çok küçükler ama olmamasını istiyorum. Eğer sizde de varsa onları nasıl temizliyorsunuz??

şimdiye kadar kolay oluyor diye jilet kullandım ama artık kullanmicam.. malum tüm vücut aynı değil.. her yere agda ve ya epilator kullanmak istemiyorum.. bilene sormak istedim.. acaba vücudumun hangi bölgesini neyle alırsam iyi olur??

bu gen ilk defa agda yaptim bacaklarima ama kılların çiktıkları yerlerde kizariklik oldu. bu normal mi? ne kadar sürede geçer??

I kızarıklık neredeyse herkeste oluyor. Bir sorun olmaz.
Bence o tüyleri alacaksan eğer devamını getirmeye bakmalısın. Çünkü çoğalacaklar.
Ben kollarımı almıştım. 2 kere ağda, 2 kere epilatör, 2 kere jilet! (Jilet?Hö? diyenler?:53:)
Fakat tüylerim sarıydı ve hiç kalınlaşıp siyahlaşmadı. Bende bir daha bulaşmamaya karar verdim kol kısmıma.
Tüylerin siyah ve kalınsa lazer epilasyon senin için en iyisi. Çünkü el, kol, yüz, bacak, sırt derken her ay bıkkınlık verecek bu sana.
Ağda zaten bir zaman sonra sarkma yapıyor.
Epilatör batma yapıyor.
Jileti zaten biliyorsun.
Bunların dışında eldiven var birde. Onu deneyebilirsin.

doğal tüy azaltma yöntemleri var denemen senin açından iyi
limon ve tuz
bacaklarına bikini bölegene koltuk altına yada nereni kökten aldıydan kaya tuzunu normal tuzda olur yeni kesilmiş limonla karıştır ve onu o bölgeye sür canın yanıyo evet ama alışınca o kadar zor olmuyohem geç çıkıyo hem de zamanla azaltıyo birde dolunayda epilasyon yapıp bu kürü uyguladın mı oohhh 1- buçuk belki 2 ay rahatsın :13:
yapman gereknler
1-Dolunay epilasyon günlerini takip etmek (kozmik bakım diye bi blog var ordan takip edebilirsin)
2-Kendine uygun doğal azaltıcı kür bulmak
karınca yumurtası yağı kremini aldım fakat sadece geç çıkartıyo azaltmıyo bırakınca gene aynı hızda uzuyo yağının faydası varmış diye duydum fakat ben kullanamam yaa öğğ :27:
hamam otunu denedim jiletle aynı işlemi görüyo ve zehirliymiş. ben ağda yaptım sonra ağda yaptıgım yere hamam otu sürdüm anaaaam ne yaktıı öyleeeee :25: sonra o yetmedi duştan sonra o bölgeye limonla tuz bastım resmen ağladıııımmmmm :5:
amaa sonuç nerdeyse %30 yok çıkmıyo şimdi :D bi kaç kere yaparsa daaha da azalır ama bunu yapmak cesaret ister ve hamam otunu en fazla 5 dakika tutun vucudunuzda umarım yardımcı olmuşumdurrr :17::17:

doğal tüy azaltma yöntemleri var denemen senin açından iyi
limon ve tuz
bacaklarına bikini bölegene koltuk altına yada nereni kökten aldıydan kaya tuzunu normal tuzda olur yeni kesilmiş limonla karıştır ve onu o bölgeye sür canın yanıyo evet ama alışınca o kadar zor olmuyohem geç çıkıyo hem de zamanla azaltıyo birde dolunayda epilasyon yapıp bu kürü uyguladın mı oohhh 1- buçuk belki 2 ay rahatsın :13:
yapman gereknler
1-Dolunay epilasyon günlerini takip etmek (kozmik bakım diye bi blog var ordan takip edebilirsin)
2-Kendine uygun doğal azaltıcı kür bulmak
karınca yumurtası yağı kremini aldım fakat sadece geç çıkartıyo azaltmıyo bırakınca gene aynı hızda uzuyo yağının faydası varmış diye duydum fakat ben kullanamam yaa öğğ :27:
hamam otunu denedim jiletle aynı işlemi görüyo ve zehirliymiş. ben ağda yaptım sonra ağda yaptıgım yere hamam otu sürdüm anaaaam ne yaktıı öyleeeee :25: sonra o yetmedi duştan sonra o bölgeye limonla tuz bastım resmen ağladıııımmmmm :5:
amaa sonuç nerdeyse %30 yok çıkmıyo şimdi :D bi kaç kere yaparsa daaha da azalır ama bunu yapmak cesaret ister ve hamam otunu en fazla 5 dakika tutun vucudunuzda umarım yardımcı olmuşumdurrr :17::17:

Çok sağol tatlım ya... :17:
Güzel bilgiler bunlar..
Bakalım hangisi işe yaricak bendee :44:
Aklıma daha çok yatan lazer ama korkuyorum nedense.. cesaret bulursam ve tabi ki, iyi bir yer, lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum :44:

Son düzenleme:
Back