Tecrübelerinize ihtiyacım var

Ben ilk bebegimden sonra komaya girmistim, dibimden ayrilmayan adam yanima yanasmiyor diye, hayir yanastiginda da iten ben oldugum halde. Kendimi yiyodum, cok kilo aldim beni artik begenmiyor, kesin kotu de gorunuyorumdur, aman ustumde de surekli kusmuk, cis, kaka var falan diye diye kendimi paraladim.

Hersey normal ozetle.

Aldatildiginizi dusunuyorsaniz da bunu hissedeceginize eminim, uzmeyin tatli caninizi. Ama kendiniz icin, kendinize bakmaya da baslayin artik 😗
İşte tam olarak bu🤭 aldatildigimi hissetmedim telefon hep ortadadır benim parmak izimde tanımlı telinde yani gizli bişeyler olsa biraz tedirgin davranır diye düşünüyorum. Ki erkekler ille bişey bırakır arkalarında

Bebeğiniz kaç aylık. Arada annenize bırakıp derin bir uyku uyusanız. Arada kuaföre gidip bakım yaptıransanız. Bazen gün içinde annenize 1 saatline bırakıp yürüyüş yapsanız. Alış veriş yapmışsınız hiç birini giyemedim diyorsunuz evin içinde giyilecek rahat , şık birazda seksi kıyafetlilerle alın öyle dolaşın evde hazır yazda mini mini şortlar askılılar rahat mini ev elbiseleri ve etekleri gibi kıyafetler makyaja vakit kalmaz ama arada bir kalem sürün saclarınızda boyattınız mı düzgünce toplarsınız. Bunlar size moral verir bakımsız olunca insanın moralide düzgün olmuyor gözü kocada görmüyor. Eşinizin dikkatini çeker cinsel hayatınızda belki düzene girer. Akşamları da eşiniz öyle rahat rahat oturup telefon kurcalamasın çocuğa baksın da sizde kendinize akşamları biraz zaman ayırın. Alışsın bakmaya
6 aylık. Annemde çok yoğun çalışıyor. Yani niye hep kadınlar bişeyler için mücadele veriyor hep. Evlenirken analarımız boşuna ağlamıyormus kapıdan çıkarken 😂

Pijamayla gün bitiriyorum. O kadar yoruluyorum ki tahammülüm yok yani.
Maddi durum iyiyse eve yardımcı alsanız genel derleyip toplamaya evdeki dağınıklık da benim ruhumu etkiliyor. E bebek var zaten yemek çamaşır vs. Hangi ara kendinize bakacaksınız ki? Biraz destek şart. Bebeğinize de verimli olamazsınız böyle ruhsal açıdan

Back