Tecrübelerinize ihtiyacım var

Ama maalesef bir adım atmak zorundasınız 😔 en azından eşiniz de bunun karşılığında ne yapacak onu görürsünüz. Belki çok güzel bir karşılık alacaksınız ve motive olacaksınız ikiniz de.
Sadece şaşırır 🤭🤭 başka bi tepki beklemiyorum. Normalde birimiz gerilince diğerimiz toplardi durumu. Şimdi ikimizinde burnundan kıl alınmıyor. Geçen gün elbise alicaktim hep aynı tarz alıyorsun dedi. Şaşırdım kaldım sonra bi gerginlik.

Kızlar özür dilerim öncelikle bölmek istemem muhabbetinizi ama tecrübeli olan biri bana yardımcı olabilir mi benim adetim 1 gün gecikti sonrasında kahverengi leke ve hafif hafif kanamalarım oldu bugün 2. Günümdeyim ama ara ara geliyor kanama ve koyu değil açık renkli sümük gibi hamile olma ihtimalim var mı 2 gündür test yapıyorum silik silik çıkıyor

Eklentiler

• db314ae1-8c3d-4da3-bab3-e64046702b54.jpeg
    db314ae1-8c3d-4da3-bab3-e64046702b54.jpeg
    103,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 09bbd76f-db27-4913-9a9b-cb8ecf704d95.jpeg
    09bbd76f-db27-4913-9a9b-cb8ecf704d95.jpeg
    225,3 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar özür dilerim öncelikle bölmek istemem muhabbetinizi ama tecrübeli olan biri bana yardımcı olabilir mi benim adetim 1 gün gecikti sonrasında kahverengi leke ve hafif hafif kanamalarım oldu bugün 2. Günümdeyim ama ara ara geliyor kanama ve koyu değil açık renkli sümük gibi hamile olma ihtimalim var mı 2 gündür test yapıyorum silik silik çıkıyor
İlk attığın resimde var canım da. Kanamalar hep sıkıntı çıkarıyor bu hamilelikte. Hemen doktora görünce bence. En azından önlem amaçlı progestan falan verir belki. Yada herşey normaldir kafan rahatlar

İlk attığın resimde var canım da. Kanamalar hep sıkıntı çıkarıyor bu hamilelikte. Hemen doktora görünce bence. En azından önlem amaçlı progestan falan verir belki. Yada herşey normaldir kafan rahatlar
İlk attığım resim bugüne ait daha silik olan da düne ait lekelenmeden önceye bugün kan tahlili vereceğim bakalım psikolojim çok bozuldu

İlk attığım resim bugüne ait daha silik olan da düne ait lekelenmeden önceye bugün kan tahlili vereceğim bakalım psikolojim çok bozuldu
Bozma moralini güzel haberlere inşallah 🙏 benim ilkinde baştan kahverengi ydi sonra canlı bir kırmızı renk gelmişti. Hem herkesinde aynı sonuçlanacak diye bişey yok. Yerleşme kanaması da çok duyuyorum burda.

Selam kızlar. Direk konuya giriş yapıyorum. Eşimle ilk çocuğum sağlıksız gebelik olduğu için kaybettik. 3 4 ay sonra ikinci hamileligim oldu. Anlamsız bir korkuyla hamilelik döneminde hiç iliskiye girmedik desem yeri var. 6 ay geçti sadece bir kez ilişkiye girdik. Kayınvalidemle aramdaki sorunlar evliliğime çok zarar verdi. Bende çocuktan sonra fazlasıyla saldım kendimi emzirme, uykusuzluk derken ben benden geçtim. Şimdi bi çıkmaza girdik resmen ne muhabbet ediyoruz. Ne ilişki. Arkadaş gibi olduk her fırsatta gerginlik çıkaran iki arkadaş. Bu durumdan ona da bahsettim 1 2 gün normale dönüyoruz sonra yine aynı. Benden resmen soğudu adam bunu cok fazla hissediyorum. Bende ondan soğudum gibi. Birlikte paylaştığımız hicbisey yok. Boşanmak bile geliyor aklıma ara sıra. Benim de içimden kalkıp susleneyim falan gelmiyor yani yalan yok. Ama onda da aynı durum. Ayrılık konusu açar gibi oldum bunuda istemiyor tavrrları öyle. Ama ne bileyim işte bişeyler bitti resmen gözle görülür şekilde bitti. Kv problem kp problem ee eşimle de böyle olunca kim için kime katlanayim durumuna geldim. Doğumdan sonra sizde böyle problemler oldu mu. Yeni evli gibi evliliği oturtmaya calisiyorum
Oldu oluyor. Kocan gözüne cin görünüyor. İki kişininde o gayreti göstermesi gerek.
Eşin biraz ilgi gösterse çözülecek bişey ama yok umursamazlar yan gelip yatarlar

Şöyle 10 gün geçse de öyle baksan bu biraz acele değil mi?
Üzülme diye söylüyorum

Selam kızlar. Direk konuya giriş yapıyorum. Eşimle ilk çocuğum sağlıksız gebelik olduğu için kaybettik. 3 4 ay sonra ikinci hamileligim oldu. Anlamsız bir korkuyla hamilelik döneminde hiç iliskiye girmedik desem yeri var. 6 ay geçti sadece bir kez ilişkiye girdik. Kayınvalidemle aramdaki sorunlar evliliğime çok zarar verdi. Bende çocuktan sonra fazlasıyla saldım kendimi emzirme, uykusuzluk derken ben benden geçtim. Şimdi bi çıkmaza girdik resmen ne muhabbet ediyoruz. Ne ilişki. Arkadaş gibi olduk her fırsatta gerginlik çıkaran iki arkadaş. Bu durumdan ona da bahsettim 1 2 gün normale dönüyoruz sonra yine aynı. Benden resmen soğudu adam bunu cok fazla hissediyorum. Bende ondan soğudum gibi. Birlikte paylaştığımız hicbisey yok. Boşanmak bile geliyor aklıma ara sıra. Benim de içimden kalkıp susleneyim falan gelmiyor yani yalan yok. Ama onda da aynı durum. Ayrılık konusu açar gibi oldum bunuda istemiyor tavrrları öyle. Ama ne bileyim işte bişeyler bitti resmen gözle görülür şekilde bitti. Kv problem kp problem ee eşimle de böyle olunca kim için kime katlanayim durumuna geldim. Doğumdan sonra sizde böyle problemler oldu mu. Yeni evli gibi evliliği oturtmaya calisiyorum

Ilk bebegin zorlamadigi evlilik yoktur.

Cinsellik olmaması da cidden sasirtici degil.
Esler birbirlerine karsi anlayisli dahi olsa, harika cevre kosullari da olsa iliski icerisindeki rolleriniz değişti artik.

Sevgililikten ebeveynlige terfi ettiniz, bunun psikolojik yukunu kaldirmak cidden zordur.

Bebek buyuk bir sinavdir, 😀

Kv/kp olaylarina hic girmiyorum bile, onlari onemseyip evliliginizin icine kotu enerji sokmayin, birakin konusup dursunlar.

Yerlesme kanamasi yasiyor olabilirsiniz, gec dollenme olmus olabilir.

Kanama bitene dek bekleyip oyle tekrar test yapin.

kadınların üzerine yüklenen bu sorumluluğu kabul etmiyorum. günü elbette pijamayla bitireceksiniz size bağımlı bir bebiş var ve onu ihmal etmemelisiniz. eşiniz sizden soğumak yerine daha anlayışlı olmalı ve her konuda size destek olmalı sarılmalı sırtınızı sıvazlamalı ihtiyaçlarınızı gidermeli. bebeğe o baksın siz güzelce giyinin süslenin. ya da yemek ve temizlik dertlerini ortadan kaldırsın siz o zaman hem bebeğinizle hem koca bebeğinizle ilgilenin. resmen haksızlık bu her şeyi bizden bekliyorlar.

Aman ne laflar çıkar burda öyle bişey yapsam. Ben istiyorum benim tahammülümun kalmadığını anlasın. Bi korksun bi şeylerden zaten isterse çabalar istemezse kendi bilir. Resmen onun elinde sonumuzun ne olacağı
Küçük yerde yaşayanlar ailesinin yanına gidemiyor mu? Ailenizi özleyip bı kaç hafta gitseniz kim ne laf çıkaracak?

kadınların üzerine yüklenen bu sorumluluğu kabul etmiyorum. günü elbette pijamayla bitireceksiniz size bağımlı bir bebiş var ve onu ihmal etmemelisiniz. eşiniz sizden soğumak yerine daha anlayışlı olmalı ve her konuda size destek olmalı sarılmalı sırtınızı sıvazlamalı ihtiyaçlarınızı gidermeli. bebeğe o baksın siz güzelce giyinin süslenin. ya da yemek ve temizlik dertlerini ortadan kaldırsın siz o zaman hem bebeğinizle hem koca bebeğinizle ilgilenin. resmen haksızlık bu her şeyi bizden bekliyorlar.
Haksizilikta. Aşağı tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal hesabi

Ilk bebegin zorlamadigi evlilik yoktur.

Cinsellik olmaması da cidden sasirtici degil.
Esler birbirlerine karsi anlayisli dahi olsa, harika cevre kosullari da olsa iliski icerisindeki rolleriniz değişti artik.

Sevgililikten ebeveynlige terfi ettiniz, bunun psikolojik yukunu kaldirmak cidden zordur.

Bebek buyuk bir sinavdir, 😀

Kv/kp olaylarina hic girmiyorum bile, onlari onemseyip evliliginizin icine kotu enerji sokmayin, birakin konusup dursunlar.
Daha sert yorumlar bekliyordum ben. Baya normal durumdatiz gibi o zaman 😂😂

Daha sert yorumlar bekliyordum ben. Baya normal durumdatiz gibi o zaman 😂😂
Ben ilk bebegimden sonra komaya girmistim, dibimden ayrilmayan adam yanima yanasmiyor diye, hayir yanastiginda da iten ben oldugum halde. Kendimi yiyodum, cok kilo aldim beni artik begenmiyor, kesin kotu de gorunuyorumdur, aman ustumde de surekli kusmuk, cis, kaka var falan diye diye kendimi paraladim.

Hersey normal ozetle.

Aldatildiginizi dusunuyorsaniz da bunu hissedeceginize eminim, uzmeyin tatli caninizi. Ama kendiniz icin, kendinize bakmaya da baslayin artik 😗

Bebeğiniz kaç aylık. Arada annenize bırakıp derin bir uyku uyusanız. Arada kuaföre gidip bakım yaptıransanız. Bazen gün içinde annenize 1 saatline bırakıp yürüyüş yapsanız. Alış veriş yapmışsınız hiç birini giyemedim diyorsunuz evin içinde giyilecek rahat , şık birazda seksi kıyafetlilerle alın öyle dolaşın evde hazır yazda mini mini şortlar askılılar rahat mini ev elbiseleri ve etekleri gibi kıyafetler makyaja vakit kalmaz ama arada bir kalem sürün saclarınızda boyattınız mı düzgünce toplarsınız. Bunlar size moral verir bakımsız olunca insanın moralide düzgün olmuyor gözü kocada görmüyor. Eşinizin dikkatini çeker cinsel hayatınızda belki düzene girer. Akşamları da eşiniz öyle rahat rahat oturup telefon kurcalamasın çocuğa baksın da sizde kendinize akşamları biraz zaman ayırın. Alışsın bakmaya

Back