Peki eşiniz KV kp ile aranızdaki sorunlar ile ilgili bir şey demiyor mu birde sevmediğini nasıl anladınızYok aslında ama ufak tefek hep bişeyler çıkıyor işte. Sadece eşimle olsa sorunum belki bu kadar takılmam. Ama kv kp derken dediğim gibi kim için kimi çekeyim diyorum. Adamın resmen sevmediğini hissediyorum.
Ne etliye ne sütlüye karışıyor. Annesi avartinca annesini susturuyor. Muhabbet bile edemiyoruz birlikte. İzin günlerinde hep evdeyiz. Ben dersem bi ihtimal çıkıyoruz işte. Çıkınca bi yere oturunca da muhabbet yok ki. Tel elinde oyun oynar sonra bebekle ilgilenir. Resmen görmüyor beni. Bazen soru soruyorum 2 3 kere tekrar ediyorum. Ben duyuyor musun demeden cevap vermiyorPeki eşiniz KV kp ile aranızdaki sorunlar ile ilgili bir şey demiyor mu birde sevmediğini nasıl anladınız
Galiba aranızda iletişim ve pek anlamasamda cinsellikle alakalı problem var. Çift terapisine giderseniz halledersiniz gibime geliyor. Bebekte yorduğu için birbirinize tahammülünüz kalmamışNe etliye ne sütlüye karışıyor. Annesi avartinca annesini susturuyor. Muhabbet bile edemiyoruz birlikte. İzin günlerinde hep evdeyiz. Ben dersem bi ihtimal çıkıyoruz işte. Çıkınca bi yere oturunca da muhabbet yok ki. Tel elinde oyun oynar sonra bebekle ilgilenir. Resmen görmüyor beni. Bazen soru soruyorum 2 3 kere tekrar ediyorum. Ben duyuyor musun demeden cevap vermiyor
Bebek uyuduğunda tek düşündüğüm şey bi tencere yemek yapmak ve uyku. Off bilmiyorum hiç. Umarım sonu hayırlı olurGaliba aranızda iletişim ve pek anlamasamda cinsellikle alakalı problem var. Çift terapisine giderseniz halledersiniz gibime geliyor. Bebekte yorduğu için birbirinize tahammülünüz kalmamış
O zaman şöyle hemen boşanma kararı almak yerine ailenizin yanına gitseniz hem biraz ayrı kalıp daha rahat düşünürsünüz hem de kafa dinlemiş olursunuzBebek uyuduğunda tek düşündüğüm şey bi tencere yemek yapmak ve uyku. Off bilmiyorum hiç. Umarım sonu hayırlı olur
Aman ne laflar çıkar burda öyle bişey yapsam. Ben istiyorum benim tahammülümun kalmadığını anlasın. Bi korksun bi şeylerden zaten isterse çabalar istemezse kendi bilir. Resmen onun elinde sonumuzun ne olacağıO zaman şöyle hemen boşanma kararı almak yerine ailenizin yanına gitseniz hem biraz ayrı kalıp daha rahat düşünürsünüz hem de kafa dinlemiş olursunuz
Yaşadığınız yer küçük müAman ne laflar çıkar burda öyle bişey yapsam. Ben istiyorum benim tahammülümun kalmadığını anlasın. Bi korksun bi şeylerden zaten isterse çabalar istemezse kendi bilir. Resmen onun elinde sonumuzun ne olacağı
Küçük. Benimde hayaller paris. Eşim bunları anlayana kadarYaşadığınız yer küçük mü
Küçük. Benimde hayaller paris. Eşim bunları anlayana kadar
Umarim. Teşekkür ediyorum yorumlarınız içinKolaylık diliyorum size umarım boşanma durumu olmadan aranızdaki sorunlar çözülür
Herşeyi 10 misli yaşıyorum ben doğumdan sonra. Zorluklarda güzelliklerde. Bende hep çocuk daha çok bağlar diye düşündüm. Biz resmen koptuk. O yorgun ben yorgun. Ama işte kadınlarda ilgi istiyor sevgi istiyor. Bi sarılsa sanki bütün sorunlar biticek gibi geliyor ama bazen resmen gidip ayrı odada oturuyorum. Ben hiç duymadım böyle olanı açıkçası. Beklentim çok farklıydıGebelik ve doğum sonrası ilk zamanlar çok özel ve zor dönemler. Gerçekten kişiye bağlı çok değişiyor.
Ben hamileyim, cinsellik aktif şekilde devam ediyor ama çevremde daha önce hamile olan pekçok kişi, hamilelik döneminde cinsellikten uzaklaştığını, ilişkiyi sınırlandırdıklarını çok söyledi. Forumda da okuyorum.
Belki benim rahat gebelik geçiriyor olmam sorun yaratmıyordur ama dediğim gibi anlattığınız şeyleri çok duydum.
Bebekten sonra yaşam nasıl olacak bende merak içindeyim. Rahata öyle alıştım ki. Çok yorucu olacak diye korkmuyor değilim.
Uyku düzeni de kuramadım ben bizim ilişki ondan da olmadı bi dönem. Daha yeni uyudu bebeğim ee adam 6 da ise gidecek. Kafam çok karışıkHerşeyi 10 misli yaşıyorum ben doğumdan sonra. Zorluklarda güzelliklerde. Bende hep çocuk daha çok bağlar diye düşündüm. Biz resmen koptuk. O yorgun ben yorgun. Ama işte kadınlarda ilgi istiyor sevgi istiyor. Bi sarılsa sanki bütün sorunlar biticek gibi geliyor ama bazen resmen gidip ayrı odada oturuyorum. Ben hiç duymadım böyle olanı açıkçası. Beklentim çok farklıydı
Yeni saçlarımı boyadım. Bir sürü alışveriş yaptım. Ama hep evde olduğumuz için resmen giymiyorum bir çoğu etiketiyleBence ya çıkacak laflara aldırmadan ya da bi bahane uydurarak evinizden biraz uzaklaşın. Annenizle konuşup bi bahane uydurabilirsiniz. Bi kaç gün uzaklaşmak iyi gelebilir hem eşiniz sizi özlüyor mu bunu görmüş olursunuz. Veya artık üzerinizden ölü toprağını atıp önce kendinizde değişiklikler yapmaya başlayabilirsiniz. Saç rengi değişimi olur, yeni kıyafetler olur vs. Hayatımızın gidişatını değiştirmek istiyorsak önce kendimiz bir adım atmalıyız
Pijamayla gün bitiriyorum. O kadar yoruluyorum ki tahammülüm yok yani.Yeni saçlarımı boyadım. Bir sürü alışveriş yaptım. Ama hep evde olduğumuz için resmen giymiyorum bir çoğu etiketiyle
Ama maalesef bir adım atmak zorundasınızPijamayla gün bitiriyorum. O kadar yoruluyorum ki tahammülüm yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?