Selam kızlar. Direk konuya giriş yapıyorum. Eşimle ilk çocuğum sağlıksız gebelik olduğu için kaybettik. 3 4 ay sonra ikinci hamileligim oldu. Anlamsız bir korkuyla hamilelik döneminde hiç iliskiye girmedik desem yeri var. 6 ay geçti sadece bir kez ilişkiye girdik. Kayınvalidemle aramdaki sorunlar evliliğime çok zarar verdi. Bende çocuktan sonra fazlasıyla saldım kendimi emzirme, uykusuzluk derken ben benden geçtim. Şimdi bi çıkmaza girdik resmen ne muhabbet ediyoruz. Ne ilişki. Arkadaş gibi olduk her fırsatta gerginlik çıkaran iki arkadaş. Bu durumdan ona da bahsettim 1 2 gün normale dönüyoruz sonra yine aynı. Benden resmen soğudu adam bunu cok fazla hissediyorum. Bende ondan soğudum gibi. Birlikte paylaştığımız hicbisey yok. Boşanmak bile geliyor aklıma ara sıra. Benim de içimden kalkıp susleneyim falan gelmiyor yani yalan yok. Ama onda da aynı durum. Ayrılık konusu açar gibi oldum bunuda istemiyor tavrrları öyle. Ama ne bileyim işte bişeyler bitti resmen gözle görülür şekilde bitti. Kv problem kp problem ee eşimle de böyle olunca kim için kime katlanayim durumuna geldim. Doğumdan sonra sizde böyle problemler oldu mu. Yeni evli gibi evliliği oturtmaya calisiyorum