• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüze Uğrayan Kadına Kocasından Mesaj

fildisisahili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
2.244
2.857
63
Hindistan'da komşularının tecavüzüne uğrayan 25 yaşındaki Hintli kadın, Dubai'de çalışan kocasının gönderdiği "Boş ol, boş ol, boş ol" mesajıyla hayatının şokunu yaşadı.
tecavuze-ugrayan-kadina-kocasindan-mesaj-bos-ol-7916590_x_8593_o.jpg

Komşuları tarafından tecavüze uğrayan 25 yaşındaki Hintli kadının Dubai'de çalışan kocası, kadını 3 talakla, gönderdiği kısa mesaj yoluyla boşadı. İsmi açıklanmayan kadının evden ayrılmasını isteyen eşi ve kayınvalidesi, çiftin beş senelik evliliklerinden olan çocuğunu yanına almasına da izin vermedi.

MESAJI GÖRÜNCE İNANAMADI

Daily Mail'da yer alan habere göre, Hindistan'ın Meerut bölgesinde gerçekleşen olay sonrasında MailOnline'a yaptığı açıklamada, mesajı gördüğünde inanamadığını söyleyen genç kadın, eşinin ve kayınvalidesinin anlayışlı insanlar olarak bildiğini söyledi. Durumu anlattığı kısa mesaja gelen cevapta yalnızca 'boş ol, boş ol, boş ol' yazdığını görünce neye uğradığını şaşırdığını söyleyen kadın, bunun beş senelik eşinden beklediği en son şey olduğunu da belirtti.

tecavuze-ugrayan-kadina-kocasindan-mesaj-bos-ol-7916590_3148_m.jpg

KAYINVALİDESİ AĞIZ DEĞİŞTİRDİ

Eşinin bu korkunç olaydan sonra yanında olup, travmayı atlatmasına yardım edeceğini düşünen 25 yaşındaki kadın, kayınvalidesinin olaydan sonra polise gidip durumu anlattığını ve süreçte kendisinin yanında olduğunu, ancak oğlunun aldığı boşanma kararından sonra bir anda taraf değiştirdiğini de sözlerine ekledi. MailOnline'a konuşan kayınvalide, "Oğlum karısını boşadı. Artık bizimle kalamaz. Kural bu. O artık bize ait değil ancak çocuğun bizimle bağı var. Onu götürmesine izin veremeyiz" dedi.

tecavuze-ugrayan-kadina-kocasindan-mesaj-bos-ol-7916590_9396_m.jpg

"ÇOCUĞUMU DA ALDILAR"

"Bunu bile atlatabilirdim ama benden tek umudum olan çocuğumu da aldılar" diyen kadın, hayata devam etme isteğini kaybettiğini söyledi. Genç kadın, olaylardan sonra kendi ailesinin evine döndü

http://www.haberler.com/tecavuze-ugrayan-kadina-kocasindan-mesaj-bos-ol-7916590-haberi/

Herife bak, gidip karısıyla şikayetçi olacaklarına, işin içinden sıyrılmayı seçmiş. Hani eşler birbirlerinin namusuydu, korusana namusunu şerefsiz herif.
Yabancılar da böyle olayları bulup çıkarmaya bayılıyorlar, sanki kendi ülkelerinde hiç olmuyor.

Çaresizlik çok kötü bir şey.. Olan kadınla çocuğa olmuş. Çocuğunu da vermemişler. Dedikodularla büyüyecek o çocuğun psikolojisini düşünemiyorum.

Kadından boşanmış sayılmıyor bu zat, bu kadar bilmiyorlar işte, öyle yazıp gönderince boşandı mı sanıyor?

Neyse, mevzu dine girmesin, boşver hemcinsim kurtulmuşsun koca dediğin kişiden, yanında durmak yerine seni başından aymaya çalışandan eş olmazdı zaten, kayınvalidene de diyecek sözüm yok, havale ediyorum kendisini.

Bizde de benzer vakalar oluyor adam rusya'ya gidiyor hem parayı hem kadını bulup hanımını boşuyor , buna arabistan yada almanya'yıda ekleye bilirsin yeni hayat kuruyorlar kendilerine uçkurlarına çok düşkünler , böyle mağdur olan bir arkadaşım var çocuğunu dahi sormuyor rus hanımı bulduktan sonra arkadaşımı boşadı , erkek kısmını gözden uzak ayırmamak gerek

Bizde de benzer vakalar oluyor adam rusya'ya gidiyor hem parayı hem kadını bulup hanımını boşuyor , buna arabistan yada almanya'yıda ekleye bilirsin yeni hayat kuruyorlar kendilerine uçkurlarına çok düşkünler , böyle mağdur olan bir arkadaşım var çocuğunu dahi sormuyor rus hanımı bulduktan sonra arkadaşımı boşadı , erkek kısmını gözden uzak ayırmamak gerek
Yapan hertürlü yapıyor ema, benim arkadaşım eşi dizinin dibindeyken aldatıldı, 2 günlüğüne İstanbul'a gelmişti arkadaşım, eşi zaten aldatıyormuş, İstanbul'a gitmesini fırsat bilip eve diğer kadını yerleştirmiş, dönme buraya ben seni artık istemiyorum dedi adam.
Arkadaşım şok. Hakim odasında jet hızıyla boşandılar.
Adamın niyetinde olmasın yeter ki, 7/24 evde de tutsan yapacağından geri kalmaz kimisi.

Evet , zamane erkekler epey bozuk , kaliteli bulmak zor ,
Yapan hertürlü yapıyor ema, benim arkadaşım eşi dizinin dibindeyken aldatıldı, 2 günlüğüne İstanbul'a gelmişti arkadaşım, eşi zaten aldatıyormuş, İstanbul'a gitmesini fırsat bilip eve diğer kadını yerleştirmiş, dönme buraya ben seni artık istemiyorum dedi adam.
Arkadaşım şok. Hakim odasında jet hızıyla boşandılar.
Adamın niyetinde olmasın yeter ki, 7/24 evde de tutsan yapacağından geri kalmaz kimisi.

Resimlere bakıyorum da insanlığımdan utanıyorum.
Kadının hala düştüğü şu duruma insanın içi parçalanıyor.
Bunu bu hale getiren de erkek, dışlayan da erkek, yüceltebilen de erkek.
Ne kadar tezat şeyler.

Kadınların taciz,tecavüz gibi başından geçen feci olayları başkası ile paylaşamamanın altında işte böyle şuursuz insanlar ve toplum tarafından dışlanması yatıyor..

Çocuğunundan ayırmasalarmış keşke. Hindistan ta tecavüz olayları çok oluyordu değil mi? Otobüste tecavüze uğrayıp komaya giren kadında buradaydı sanırım.

Back