cok yazik cok, degismeli bu zihniyet:gitme:
ne yani pisliklerin yaptiklari yanina kar mi kalacak
ben olsam yinede giderdim polise eminimki öyle düsünmeyen bir komser vardir
olmadi baska karakola, hakkini aramaliydi
o adi herif de bikac sene yatsaydi belki akli basina gelir:mymeka:
eee noldu adam ortalikta fink atiyo belki kac tane kadina kiza daha tecavüz etti, kimse korkusundan gidip sikayetci olmuyo:sinifsinif:alsanaalsanasmile
nerden başlayım anlatmaya bilmiyorum.öylezor bi duumdayım ki anlatamm.bn başk bi şehirde evliyim yani ailemden uzaktayım.eşim olacak adam 4 yıllık evlilikde yaklaık 10 kez ayrılaım dedi baa.insaların içinde küçük düşürdü ağlattı yalvarttı hakaret etti.ayrıca çok inatçı,la dese lo demez.senağlama asla haksızlığını kabul etmez bi insan.beni istemedğini söyler sona bıçak kemiğedayanınca hep vaz geçer yalvarır alım gülüm olur ama bu bi haftayı geçmez.sonra yine hakareler.bende her seferinde kanrım.kanmak istrim.çünkü severek evlendim.ailesi de bana karşı olumsuz.artık o kada yalvardım ki etrafım a ki çocuklar bil bnle dalga geçmeye başladı sen kuyruk musun diye.bi gün ankara da görevi çıktı,orda ablası da var ben de gitmek istedim.yalnız başım istanbul da klmak istemedim.ablası istememiş beni, oda ailemi rahtsız ediyosun dedi bana ben de ablasını araım ben de geleyim dedim müsaitsen tabi beni istemediğinden haberim yok.gittik bi hft köle gibi yemeklerini yaptım bulaşıklarnı yıkadım sonra bu beni memleketime göndermek istedğini söyldi yalvardım yaardım dinletemedim.gönderdi beni.ailemede derdimi anlatamaz oldum artık utanıyordum.internette paylaşma istedim chat sayfasının birin girdim dahaönce girmişliğim yok.bi adama derdimi anlattım.benimle çok güzel konuştu.yani teslli verdi akıl verdi.sonra numarasını verdi.anladı çok darda oldğumu.ist da aradım bu adamı bi çay içeim dedi.bunun bi iki gün öncesi yine bi sürü şeyler yaşadım kayın pederim beni asansörden itti,görümcemler uğraştı bi sürü şey.kendimi atmak istedim bnde gittim.belki çok aptalca gelecek ama nasıl yaptım bende bilmiyorum.ban evlisn gören olmasın bi arkadaşta ça içelim dedi gitim.adam çayı getirmeye gitti bn tedirgin oldum yanlışı hissettim tam kakıyodum uygunsuz vaziyette geldi adam kulaklrım uğuldadı şok oldum dondum kaldım kendimi kaybettim bi dakika kada ki kendim geldiğimde benim tytımı çıkarmıştı ne oldu hiç bilmiyoum kalktım toplandım.kaçtım bırakmak istemedi kaçtım.yıkıldım bi kere daha.polise filan gidemedim çünkü o eve knim gitmiştim.çıktım numarasını fln attım ağlayarak ev gittim.iki gün hiç bi şey söyleyemedim sonunda vicdanıma yenik düştüm ve eşime anlattım aynen durumu.sürekli terliyor ve kusyordum.çok zor bi süreçti bana inandı ama koz kullandı hep.daha sonra boşanma kararı verdik adliyeye gittik.orda vazgeçti.boşanmayalım dedi.sonra yeniden başladık.ama he gün ızdırap.zate ızdırap olan haytım iyice ateş oldu.senağlamasenağlamasenağlama 5 ay geçti üstünden dayak yedim şddet gödüm.şimdi yeniden ayrılmk istiğini öyldi kbul ttim ve dilekçeyi verdk.mhvoldum en arkadaşlarsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kimse kendini tatmin amaçlı yazmasın bende rica ediyorum. konu sahibini tanıyorum. eşiyle yaşadığı problemleri biliyorum. nerdeyse bi senedir konuşmadım kendisiyle ama çok iyi biliyorum ki eşinin psikolojik işkenceleri neticesinde bu kız bu hale geldi!
yorumlarınız yargılamaktan çok destek amaçlı olmalı. arkadaşa güç vermeliyiz!
hayır anlamıyorum, 23 yaşındaki evli bir bayan hiç tanımadığı bilmediği bir adamla heleki evde niye buluşur. 10 yaşındaki çocuklar bilir artık bunun yapılmayacağını.
Ben kocanın yerinde olsaydım, bende boşardım seni. İlk mesajında vay şerefsiz koca demiştim ama 2 yada 3.saydadaki mesajına rastlayana kadar. Sen kocanı aldatmak amacıyla çıkmışsın zaten evinden.
Benim eşim bana" karıcım internetten biriyle tanıştım, amacım onunla dertleşmekti, dışarıda buluşalım diye anlaştık, ama kadın evde buluşalım diye ısrar etti. Sonra olanlar oldu" derse anında kapı dışarı ederim.
Eşinin sana kötü davranması, sürekli boşanalım demesi bilmem ne, senin elin adamıyla evde buluşmanı mantıklı göstermez. yanlış üstüne yanlış yapmışsın.
Merak ediyorum cidden hangi mantıkla elin ne idüğü belirsiz adamıyla evde buluştun, aklın mantığın nerdeydi
canım sanırm sen beim geçen yazdığım konuyu takip etmişsn.o dönem sorunlarımı anlatacak kimsem kalmamıştı.belirttiğim gibi artık çocuklr bile bana en kuyruk muun diye dalga geçmey başlamışlardı.bende kadınlar kulübüne üyeolup burda sorunlarımı paylaşmaya başladım.bi gün eşim bunu gördü.buraya yazdıklarımı da inanın azıcık pişmanlık duymak yerine bana etmediğini bırakmadı.öyle bir psikolojik şiddet ki bu anlatamıyorum bile.neden millete anlatıyorsun benim dedikodumu yapıyorsun diye mahvetti beni haftalarca.senağlamasenağlama
Arkadaşım tecavüz nedeniyle boşamıyor o zaman bu adam seni, o sadece tuzu biberi olmuş.
Bu adam sana anlattığın kadarıyla defalarca boşanalım demiş, işkence etmiş, psikolojik şiddet uygulamış. Boşa gitsin ya, şimdiye kadar durduğun kabahat zaten.
yani sorunları olan ,5 yıl boyunca psikolojik şiddet gören ve psikolojisi tamamanen mahvolmuş bir insan var karşımızda.bu arkadaşımızın zaten aklı başında olsa tanımadığı bir adamın evine gitmez,hadi onu yaptı kalkıpta bunu eşine anlatmaz.seni anlıyorum canım o kadar bunalımdayken konuşacağın kimse yoktu yanında,ne aile ne arkadaş.denize düştün yılana sarıldın.açıkçası ben eşinin yerinde olsam boşanmaz ben eşimi bu noktaya getirecek ne yaptım diye düşünürdüm.ama bunu düşiünecek bir adam olsa sana zaten öyle davranmaz.
aslında senin hataların en başta olmuş ne olursa olsun ailene sırt çevirmeyecektin.inan aile evliyken daha çok lazım insana.okulu da bırakmışsın.bunlar bile adama bu kadın için ben vazgeçilmezim,ne yaparsam yapayım beni çeker mesajı veriyor.sağolsun o da bunu sonuna kadar kullanmış.ne gerek vardı ki bunca fedakarlığa.
bence onlar yine de senin ailen onlara bu durumları söyle afedersin ama kocan karaktersiz birisi.kendine sığınan bir kadını stres topu gibi kullanmış,her türlü eziyeti yapmış.hiç kendini ayrgılama gereği de duymuyor.bundan sonra arttık sizin düzelecek durumunuz kalmamış.onca kötü anı üstüne,bir de elinde koz olarak kullanıp namusuna bile laf edebileceği bir durum var artık.eğer devam edersen bundan sonra seni daha zorlu günler bekliyor demektir.Allah korusun bu da kafayı yedirtmeye kadar götürür insanı.
ama boşanırsan 3-5 yıl evlenmez bu olayın etkilerini iyice silersin.sonra taptaze yeni bir ilişkiye başlarsın.sağlıklı ve mutlu olarak.
keşke kocana söylemeden bu olayı deşifre etmeden ayrılsaydın canı ya..zamanla unutmasan bile körelirdi yaraların..tövbe ederdin..allah ayıpları kapatır..şimdi öylemi..kocanın onurunu iki paralık etmişsin..adam senden intikm almaya calışacak belliki...dikkat et..sesizce ailenin yanına git..ve kimseye açma bu konuyu..kocanda zaten söyleyemez kimseye ...büyük ihtimalle...yazık olmuş sana...erkekle artı kullanmak isterer seni...çünkü o izlenimi uyandırır hareketlerin bu psikolojin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?