tecavüze uğradım ve boşanıyorum:(((

ee senin adamın evinde işin ne denilecek diye çok kadın ,genç kız susuyor maalesef.
işte belki öyle babacan bir komisere rastlar belki...
rastlamazsa ,maalesef acısına bir kat daha acı eklenir.
tabii,o adamda yeni avların peşindedir hala...
çünkü biliyor ki bu kadınlar şikayet edemeyecek.
çünkü bu zihniyet kadını suçlayacak ,burada olduğu gibi.
o yüzden susup kabul edecekler, yaşadıklarını.
bu pislikte yeni avlar ,yeni kurbanlar arayacak.
bu bakış açıları ,onu ve onlar gibi olanları ,koruyor çünkü.
.

önceki paylaşımını da okudum. tabi bizler olayların iç yüzünü bilemeyiz ve senin naklettiğin şekilde görürüz..eşini ne çok sevdiğini önceki konuında okudum. acaba onun sevgisini yok edecek bir hatan oldumu? tabi olmamış da olabilir. insanlar zaman içinde değişirler beklenti düzeyleri yükselebilir. zamanla sevgiler bitebilir.hani bazen kadınlarda da oluyor eşini beğenmemek soğumak gibi..belli ki eşin artık seni sevmiyor sevgisi bitmiş. her ne sebep olduysa artık yok sana karşı sevgisi..çok sert gelebilir bu sözlerim ama bunu kabul etmen lazım.tecavüz olayını keşke eşine anlatmasaydın.. o eve gitmen hataydı ama buna yol açan eşindi aslında bu nedenle seni suçlayamıyorum. buna vesile olan eşine kızıyorum...en başından beri gerçekten madur olan sen olduğunu varsayarak bence hiiiç üzülme. evet pekçok fedakarlık yaptın karşılığı bu olmamalıydı ama oldu canım işte. buna takılma artık onu hayatından çıkar.. çok gençs,n hayatına yeniden şekil verebilirsin..gururlu ol biraz..çocukda yokmuş madem şua ana kadar durduğun hata.

baştan sona tek tek okudum diyorum ki herkes hata yapabilir ki sen iyi niyetlisin

ailen var hiç düşünmeden onlara sığın ve kendini toparla inan erkeksizde yaşaya bilirsin

acıların kabuk bağlasın sonra yıkıldığın gibi kalkmasınıda öğreneceksin hayat bu

iniş çıkış oluyor herkes için sende bu yaşadıklarından büyük dersler çıkar ve yoluna

arkana bakmadan hayata sımsıkı sarıl geleceğinin daha iyi olacağına inan

ve ben inanıyorum ki öyle olacak !!!

Sunu bilir sunu söylerim...

Yanliz daglar oturur aglar.:çok üzgünüm:...Bu kizin sahip cikani olsaydi, kocasina kocasinin ailesine, ne oluyoruz lan...siz bizim kizimiza böyle davranamazsiniz diyenler olsaydi, bu kizi tutup kolundan hadi yavrum eve gidiyoruz, arkanda biz variz diyen kapi gibi ailesi olsaydi bu kadin bu durumlara gelirmiydi hic?

Yaziklar olsun.....

Arkadasim, bosanacaksin diye üzülme....cok isabetli olmus, bu adamdan sana hayir yok, bu tecavüz olayindan öncede zaten seni istemedigni söylemis, defalarca ayrilmis, yani tecavüze ugramanin bunda hicbir etkisi yokki! Adam öylede böylede senden ayrilmak istiyordu zaten.

Yasadiklarin gercektende cok üzücü, ama olan olmus!
Allah kimseyi caresiz birakmasin, cok kötü bir durum.....Senin bu caresizliginden faydalanmak isteyenler hep olacak, aynen sana tecavüz eden o serefsiz gibi, akilli ol, kurnaz ol, sen kendine sahip cikacaksin, cünkü suan sana sahip cikan kimse yok.

Bosan, git ailenin yanina, bir müddet kendini toparlayana kadar orda kal, is güc bul kendine calis....hersey yoluna girecek insallah....ama en önemlisi akilli ol bundan sonra, insanlara güvenme....heleki erkeklere...

Umarim hersey gönlünce olur.

Heee yarabbim tecavüze de yeni bir tanım yaptı ya hanımlar hiçbirşeye şaşıramaz oldum. tecavüz kadının veya adamların isteği dışında cinsel ilişkiye zorlanmasıdır. ıster adamın veya kadının evinde ister hamamda ister sokakta. Aynı yatağı paylaştığın adamın bile ilişkiye zorlaması tecavüzdür ve suç teşkil eder. Konu sahibi arkadaşım öncelikle o adamdan boşan ispatlansın veya ispatlanmasın adamın yargılanmasını sağlamak için avukat tut, tutamıyorsan adli yardım talebinde bulun ve o sırada psikolojik yardım al neden o eve gittin haksızsın diyenlerden de uzak dur.

başına gelen olay çok kötü allah sabır versin. eşin sana destek olması gerekir. ama bu tecavüz olayı seni kaçırıptamı oldu yoksa bunda seninde bir hatan olabilirmi diye düşündüm bir anda. eşin büyük bir ihtimalle seni suçlu görüyor bu konuda. bir yandanda sana sürekli işkence gibi bir hayat yaşatan bir adamal ömür geçmezdi her şerde bir hayır vardır derler belkide evliliğiniz devam etmiş olsaydı daha kötü sonuçlar doğuracaktı. şimdi üzülmeyi bırak ve hayatına devam etme zamanı. hayatınca hiç kimseye güvenme çok fazla samimi olma insan en yakınından darbe yer bunu unutma. bundan sonra adımlarını sağlam atman gerekiyor. mevlam bundan sonraki hayatında iyi insanlarla karışılatırsın.

hayır anlamıyorum, 23 yaşındaki evli bir bayan hiç tanımadığı bilmediği bir adamla heleki evde niye buluşur. 10 yaşındaki çocuklar bilir artık bunun yapılmayacağını.

Ben kocanın yerinde olsaydım, bende boşardım seni. İlk mesajında vay şerefsiz koca demiştim ama 2 yada 3.saydadaki mesajına rastlayana kadar. Sen kocanı aldatmak amacıyla çıkmışsın zaten evinden.

Benim eşim bana" karıcım internetten biriyle tanıştım, amacım onunla dertleşmekti, dışarıda buluşalım diye anlaştık, ama kadın evde buluşalım diye ısrar etti. Sonra olanlar oldu" derse anında kapı dışarı ederim.

Eşinin sana kötü davranması, sürekli boşanalım demesi bilmem ne, senin elin adamıyla evde buluşmanı mantıklı göstermez. yanlış üstüne yanlış yapmışsın.

Merak ediyorum cidden hangi mantıkla elin ne idüğü belirsiz adamıyla evde buluştun, aklın mantığın nerdeydi

Benim tek dediğim nokta...
Bari adamla dışarda buluşsaydı...
Ne işin var evinde...
Ama işte,bilemeyiz.Belki ilgi aradı,belki güvendi...
Neyse ki eşiniz olgunluk göstermiş.
Eşinin verebileceği ağır tepkiden dolayı; bu forumda eşinin arkadaşının kendisine sarkıntılık ettiğini söyleyemeyenler bile var,bırakın cinsel münasabeti dile getirmeyi...

Sizinki en azından soğuk kanlı davranmış her şeyi anlattığınız halde.
Size ve ona çok daha fazla zarar verip,öldüredebilirdi psikopata bağlayıp...
Yine de şanslısınız,ayrılırsınız ve yolunuza bakarsınız...Bu kadar!

cok uzuldum canim buyuk gecmis olsun yasadiklarin elbette cok agir seyler zamanla acisi hafifleyecek durumlar.o eve eminmki buyuk bi boslukla gittin sevgi sevkat belki sadece birinin seni dinlemesini derdine ortak olmasini istedigin icin buna eminim o an dogrumu yalnismi dusunmedin bile bana niye gittin veya gitmeseydin demek dusmez olan olmus bundan sonrasi icin kendini acilen toparlaman lazim oyle intahar mintehar gec bunlari sen cekip gidince kime ne olcak saniyorsun hayatmi duracak yoksa herkes kocan gunlerce yasmi tutacak olan daima olene olur bunlari bi kere gececeksin
lutfen mantikli davran artik bi kere bu durumun gececegine inan.yeni bir hayata baslamak icin ne gerekiyosa onu yap devletten yardim al avukat iste bak internet kullaniyosun bunlari nasil elde edebilecegini ogrenebilirsin gecmisi bi kenara birak zaten esinle surekli aran kotuymus bu olaydan sonrada duzelecegini dusunmuyorum sana destek olsa dahi her seferinde seninde onunda aklina bunlar gelecek onun icin kendine bi yol cizmelisin.Allah kolaylik versin

Gerçekten zor şeyler yaşamışsın, üzüntünü anlayabiliyorum...
Ama chat'ten tanıştığın birine nasıl güvenip gidebiliyorsun onu anlayamıyorum. Üstelik bir de kafeye parka değil evine!!! Akıl var mantık var arkadaşım, sen de suçlusun kusura bakma ama...
Eşine bu şekilde anlattıysan eşinin boşanmak isteme nedeni bu olabilir. Senin bir suçun olmasaydı kabullenirdi belki eşin ama sen de suçlusun malesef...

canım sanırm sen beim geçen yazdığım konuyu takip etmişsn.o dönem sorunlarımı anlatacak kimsem kalmamıştı.belirttiğim gibi artık çocuklr bile bana en kuyruk muun diye dalga geçmey başlamışlardı.bende kadınlar kulübüne üyeolup burda sorunlarımı paylaşmaya başladım.bi gün eşim bunu gördü.buraya yazdıklarımı da inanın azıcık pişmanlık duymak yerine bana etmediğini bırakmadı.öyle bir psikolojik şiddet ki bu anlatamıyorum bile.neden millete anlatıyorsun benim dedikodumu yapıyorsun diye mahvetti beni haftalarca.senağlamasenağlama

Tamamen benim anlatmaya çalıştığım olaya değinmişsin...
Aynen senin gibi düşünüyorum...

Arkadaşım tecavüz nedeniyle boşamıyor o zaman bu adam seni, o sadece tuzu biberi olmuş.

Bu adam sana anlattığın kadarıyla defalarca boşanalım demiş, işkence etmiş, psikolojik şiddet uygulamış. Boşa gitsin ya, şimdiye kadar durduğun kabahat zaten.

Bence adamın boşama nedeni tecavüz değil zaten...
Zira öyle olsaydı adliyede vazgeçip geri dönmezdi...
Onun boşama nedeni karısının da buna zemin hazırlamış olması...
Karısının biriyle chat yapmasını ve onun evine kadar gitmesini kabullenemiyor ve bence haklı da...

işte yanlışın yanlışı doğurması böyle bişey sen en büyük hatayı bi kere aileni karşına almakla yapmışşın sonra kendini gururunu ayaklar altına almakla... daha yaşın genç ayrıl gitsin sende çok hatalısın bence adamın evine nasıl gidersin adam seni öldürebilir di de başkalarına pazarlayabilirdi de allah korusun düşüncesi bile kötü valla arkadaşım sen kendini bil git ailenin yanına kızsalarda kötü davransalarda onlar senin ailen bi süre sonra düzelirler sana karşı sen yeter ki bundan sonra kendini bil eskiyi unut önüne bak bundan sonra görüştüğün konuştuğun insanlara da dikkat et....

neden bilmyorum ama beni anladığını hisettimsenağlama derm hiç biriniz yaşdıklarımı yaşamazsınız...

O eve gitmesi bir hata oldugunu 10 yasindaki cocuk bilir bunu car car car soylemenin anlami yok! bir daha inanma kendine guven ayaklarinin uzerine dur guclu ol metin ol demekten baska llyureklendirmekten baska belki dusunemeyecegi detaylari soylemekten baska ne deme hakkina sahibiz kadin olarak?
kendi etti kendi buldu ama bulduguyla yasayacak diye bir sey yok
o kadar genc ve psikolojik cokuntu yasamis ki
yaptigini yanlis oldugunu bile bile yapti
erkeklerin egemen oldugu o cografyada ne kocasi ne babasi erkek gibi gorundu bu kizin gozunde
derdini paylasan sefkatle yaklasan bir sahtekar ona daha cazip geldi
her an asagilanmanin verdigi kompleks ve cokuntuyle hatalarini ikiye katladi ama ustesinden gelemeyecek seylermidir bunlar? sizce bu kiz bu saaten sonra ne yapabilir
dayanma gucunu nasil bulabilir
basarabilirmi? iste biz bunlari yazalim acizane yazalim guc verelim karakterinin berkinlesmesine ayaklarinin daha saglam basmasina iki kurus etmeyeceklere inanmamasina karsilik bir seyler yazabiliriz
suphesiz biliyor ama duymaya ihtiyaci var en azindan tesseliye ihtiyaci var
adamin evine gittin kacinilmaz bir sey yasadin diyecegine
o hatadan ders cikar guclu ol demek yakismazmiydi bize

Erkeklerin psikolojik oyunlarının bir kurbanı daha. Düşünün ki - birebir aynı mı bilmiyorum - her hareketiniz eleştiriliyor, başlarda tatlı sözlerle yavaş yavaş sertleşen bir üslupla her konuştuğunuzda ağzınız bir şekilde kapatılıyor. O kadar yalnız ve çaresiz durumda bırakıyor ki yatağınızdaki adam sizi, kendinizi pasif ve ezik görmeye başlıyorsunuz. Hiçbir şey beceremeyeceğinize inandırıyor çünkü dünya üzerinde en çok güvendiğiniz insan. Psikolojiniz kendinize olan güveniniz yerle bir oluyor yaşınız da genç üstelik henüz tecrübe yaşadığınız örnek alabileceğiniz olaylar yok varsa da anlam çıkaramayacak kadar genç bir ruhunuz var. Bu noktada sizi dinleyen bir insana güvenivermeniz hata da olsa oluyor işte. Size de olmaz mı bir mağazaya girip hiç almayı düşünmediğimiz şeylerle çıkıveririz. Elbette bir tutmuyorum ama anlık bir gafletle yapmış işte gitmiş ve mağdur olmuş. Bir insanın dünya üzerinde başına gelebilecek en yıkıcı en onarılmaz yarayı almış arkadaş. Psikolojik tedavi görmeden de atamayacak bunu üzerinden.Kocası tecavüze uğradığı için boşanmıyor evet ama haklı da değil bence bu adam. Bu kadar eziyeti çektiren, tüm hayatını zindana çeviren bu adam haklı değil. Beni aldatacaktı da bilmem ne de. Bu olay olmadan önce mükemmel bir kocaymış sanki. Sanki çok sahip çıkmış da şimdi kendine yediremiyor gibi davranmayın allahaşkına.

Arkadaşın tövbe edecek neyi var ki. Ayrıca olan kadına olmuş, kocanın onuruna birşey olduğu yok. Malesef çok yanlış olmuş ama bu yanlışa sürükleyen de eş olmuş. ınsan duygusal boşlukta olunca ve bu kadar psikoljısı bozulunca böyle iğrenç insanların eline düşüyor işte.

Evet haklısın erkekler o kadar kullanmak ister ki tecavüze uğrayanları o yüzden dizimizi kırıp oturmalıyız. Olay olmamış gibi davranmalıyız. Savaşmak yerine sindirilmeyi kabul etmeliyiz ki daha çok kadın aynı sapık tarafından tecavüze uğrasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…