tecavüze uğradım ve boşanıyorum:(((

yazmıyım diyorum dayanamıyorum tecavüze uğramış tamam.hatasını da kabul etmiş.burdan çıkacak sonuçta şu, hani burda da çok görüyoruz ya , tanımadğı insanın evine gitmenin sonucu bu işte,ders olsun diğer gençlerimize.hani soruyorlar ya gideyim mi erkek arkadaşımın evine veya nette tanıştım görüşeyim mi diye . onlara ders olsun

kız intahar edebilir. sizin yazdıklarınıza bakın. hayret ediyorum size !

canım allah tez zamanda için bulundugun psikolojıden seni kurtarsın söyle düsün allah bile daha fazla acı cekmene dayanamayıp bu sekilde bir sınavdan gecirmiş olabilir seni sana kalsa bu adamı bırakacagın yok yalvarıp yakarıp gene o işkence dolu hayatını sürdürecektin bence önüne böle tailhsizde olsa bir olay cıkmıs degerlendir bırak kurtul o adamdan unutmaki her işte vardır bir hayır.....

Ya kimine göre tecavüz kimine göre değil.

Polise yargıya adalete göre tecavüz değildir belki,çünkü darp izi yok,peşinen yapılmış bir şikayet yok vs yok vs yok...

Ama ben dahil burdaki belki de çoğu arkadaşa göre tecavüz.İlla darp izi olmasına felan gerek de yok ona sorsan o da tecavüz der.Çünkü isteği dışında gerçekleşmiş.

Asıl konu bu değil neden bunu tartışıyoruz ki.

Kızcağız bize sormamış yaşadığım tecavüz mü değil mi diye bu konuda yardım istememiş.

Mantıksız bir yere takılıp kalmış birbirimize girmişiz.

Arkadaşlar konu sahibi arkadaşımız manevi açıdan bizden yardım istemiş.İntiharı düşünen biri var ortada bunu düşünmeliyiz lütfen

eşin zaten sana acı çektiriyomuş bu olaydan önce de

tecavüzden sonra da artık işkencelerinin bir bahanesi oluyor bu kendi hastalıklı düşünce yapısına göre

tecavüze uğradı,uğramadı,kendi isteğiyle gitti,polise gitmedi vs. sorgu odasına mı aldık arkadaşı ?

ne değişecek eşinin işkenceleri mi bitecek,arkadaşın psikolojisi daha çabuk mu düzelecek böylece

kocası zaten manyakmış arkadaşlar tecavüzden önce de sonra da.

olan arkadaşa olmuş

Peki bu adam ,arkadaşa saldırıda bulunmayıp,derdini dinleseydi ,duygusal olarak yaklaşsaydı, sonuç ne olacaktı merak ettim?görüşmesi devam edermiydiCADIARZU

yardım etmek isteyen arkadaşlar asıl "intiharı düşünen biri" lafını sürekli kullanarak siz en büyük yanlışı yapıyorsunuz.
bu lafı gündeme getirmyin artık.
öylesine söylemiş olsa bile sürekli tekrarlayıp normal hale getireceksiniz.

hayatın acı taraflarını bilmeyenlere ,"gerçek acı taraflarını bilmeyenlere" birşey anlatmak çok zor.
en iyisi bir daha bu tür konulara hiç bir şey yazmamak.
bu konuya güler geçerim.başıma ne geldi ne gelmedi ben bilirim.
aksini savunanlar korkmasınlar başlarına gelecek diye kıza acıyıp ah vah etmesinler.
yapılacak şey vardır bir de yapılmayacak birde yaptığında akabinde ne olduğunu bilceğin bir sonuç vardır.
bu sonucun adını değiştiremezsin.

Konu sahibi arkadaşım, başına her ne geldiyse geldi her zaman yaşamak atlatmak için yeterli sebepler vardır.
Önce bir toparlan, ne yapmak istediğine karar ver, bildiğim kadarıyla bu adamdan ayrılman çok da üzülünecek bir şey değil.
Tecavüz olayına gelince söyleyebileceğim tek şey unutmaya çalış, uzman yardımı al.
Kendini toparladıktan sonra şikayet edip etmeme kararını kendin ver.

Arkadaşlar lütfen yorumlarınızda dikkatli olun, yargılamadan hüküm vermeden...

eşin zaten sana acı çektiriyomuş bu olaydan önce de

tecavüzden sonra da artık işkencelerinin bir bahanesi oluyor bu kendi hastalıklı düşünce yapısına göre

tecavüze uğradı,uğramadı,kendi isteğiyle gitti,polise gitmedi vs. sorgu odasına mı aldık arkadaşı ?

ne değişecek eşinin işkenceleri mi bitecek,arkadaşın psikolojisi daha çabuk mu düzelecek böylece

kocası zaten manyakmış arkadaşlar tecavüzden önce de sonra da.

olan arkadaşa olmuş
Çok doğru bir yazı .Konu sahibi hatalı davranmış elbette ama , böyle manyak bir koca kişisel olarak zayıf birine hata yaptırabilir.İnsan çok çaresiz, sevgisiz ve yanlız kaldığı bir anda belki de yapmaması gereken ve sonradan pişman olacağı şeyleri yapabilir.Maalesef çevremizde de kadınların bu aciz durumundan yararlanmak isteyen bir sürü pislik var.Kocası adam gibi adam olsa zaten kadın çok suçlu derdim.Ama burada konu sahibi suçlu gibi görünse de önemli olan ona bu hatayı yaptıran eşidir.Bu hatayı yapsa da yapmasa da zaten eşinden boşanması gerekir.Böyle bir insanla hayat geçmez.

Arkadaşım arkadaş hata yaptığını söyleyip hatalı hatasız bir yana bırakalım nasıl diyorsun yaaww...
Allahım yaa arkadaşlar bu arkadaş zaten sağlıklı bir psikolojide olsa chat odasında biriyle dertleşme ihtiyacımı duyar...ilginçsiniz yaa...anlatmış kız hata yaptım gitmekle ama psikolojim çok kötüydü diye...tecavüze uğradı diye kadını suçlu çıkartınız resmen yaawww...işte bu yüzden polise gidememiş...

basbaya dıyorum .....benım ondan önce takıldıgım konu nasıl karşısındakı ınsana bu kadar guvendıgı...bu benım görüşüm katılmak alkışlamak zorunda degılsın degılsınız de....tecavüze uğradı diye kadını suçlu çıkartınız resmen demişsiniz..
size göre hanımefendı suçsuz olabılır ama bana göre suçsuz degıl...ınsanlar bazı zaaflarına yenılıp sonra psıkolojının arkasına sıgınıyo......polis e giderse olayın buyuyecegını de bıldıgı için gitmemiş bu benım düşüncem tekrar söylüyorum katılmak zorunda degılsiniz....:kahve:

çok üzüldüm canım. en iyi çıkar yol boşanman... yaşın genç üniversiteye gidebilirsin derslerlerine çalışıp okulunu bitir. kendi hayatını düzenini kur. her insan ne olursa olsun saygılı huzurlu bir yaşamı hakeder.

kendi hayatını kurmalısın. bu doğruda hareket et. zaman kaybetme. yaşın gençken yolun başındayken başarabilirsin...

bu yaşadıkların hoş değil keşke chat sitesine girip dert anlatmak yerine buraya yada bu gibi sitelere anlatsaydın. yada o adamla bir evde buluşmasaydın. ama bazen kader mi kısmet mi bilinmez başımıza gelecek varsa gelir.

o yüzden geçmişe değil geleceğe bak. günler geçiyor. hayat kısa üzülmeye değmez.

arkadaslar biraz fazla yüklenilmedimi sizce?
konu sahibesi zaten yaptigi hatanin farkinda
olan olmus.. olanla ölene care bulunmuyo ne yazikki
bi dediniz, iki dediniz, ücüncüyü, dördüncüyü tekrarlamaya ne gerek varki

yaptıklarının yanlış olduğunu düşünsemde seni yargılamayacağım olan olmuş...ama şunu biliyorumki kocanla artık hiçbirşey eskisi gibi olmaz.bencede ayrılman en iyisi,ama önce bir silkin,tecavüze normal bir şekilde uğramadın ve bence bunun suçluluğu ezikliği içindesin,o yüzden önce biraz toparlan güçlen,sonra bu evliliği bitirip kendi ayaklarının üstünde durmayı öğren.

ilk defa bir konunun fake olmasını istiyorum.ama geçmiş yazılarına bakarsak yaşadıkların gerçek.

öncelikle şu intihar düşüncesinden bir kurtul.bu adamla evli kalmaya devam edersen,psikolojinin

düzelmeyeceği kesin.boşanmöa teklifini kabul et ve hemen ailenin yanına dön.ailen belki sana ilk zamanlar

tavır yapacaklar,belki baban senin yüzüne bakmayacak ama inan ki senin kılına zarar gelse onların

ciğeri yanar.onları bir kez üzdün.bir daha üzme lütfen...

okuluna devam et ,daha yolun başındasın,

diğer konuna gelirsek tecavüz veya değil çok kötü bir şey yaşamışsın ama üstünden 5 ay geçmiş.

eminim bunuda atlatabilirsin.gerekirse psikologlardan yardım alırsın.

bundan sonraki hayatında daha az hata yapmak,için daha dikkatli olmalısın...

yani sorunları olan ,5 yıl boyunca psikolojik şiddet gören ve psikolojisi tamamanen mahvolmuş bir insan var karşımızda.bu arkadaşımızın zaten aklı başında olsa tanımadığı bir adamın evine gitmez,hadi onu yaptı kalkıpta bunu eşine anlatmaz.seni anlıyorum canım o kadar bunalımdayken konuşacağın kimse yoktu yanında,ne aile ne arkadaş.denize düştün yılana sarıldın.açıkçası ben eşinin yerinde olsam boşanmaz ben eşimi bu noktaya getirecek ne yaptım diye düşünürdüm.ama bunu düşiünecek bir adam olsa sana zaten öyle davranmaz.
aslında senin hataların en başta olmuş ne olursa olsun ailene sırt çevirmeyecektin.inan aile evliyken daha çok lazım insana.okulu da bırakmışsın.bunlar bile adama bu kadın için ben vazgeçilmezim,ne yaparsam yapayım beni çeker mesajı veriyor.sağolsun o da bunu sonuna kadar kullanmış.ne gerek vardı ki bunca fedakarlığa.
bence onlar yine de senin ailen onlara bu durumları söyle afedersin ama kocan karaktersiz birisi.kendine sığınan bir kadını stres topu gibi kullanmış,her türlü eziyeti yapmış.hiç kendini ayrgılama gereği de duymuyor.bundan sonra arttık sizin düzelecek durumunuz kalmamış.onca kötü anı üstüne,bir de elinde koz olarak kullanıp namusuna bile laf edebileceği bir durum var artık.eğer devam edersen bundan sonra seni daha zorlu günler bekliyor demektir.Allah korusun bu da kafayı yedirtmeye kadar götürür insanı.
ama boşanırsan 3-5 yıl evlenmez bu olayın etkilerini iyice silersin.sonra taptaze yeni bir ilişkiye başlarsın.sağlıklı ve mutlu olarak.

arkadaş niye polise gitmemiş hakkaten değil mi şurda biz kadınlar bile hep bir arada recmettik resmen kadını suçludur da şöyledir de böyledir de erkek polisler nasıl davranacaktı peki

hiç kimse bana aksini anlatmasın işim gereği karakollarda bulundum ben söyleyeyim burda yaşadığının besbeterini yaşayacaktı polise gitse ben tecavüze uğradım diye polise gidip orda da tacize uğrayanı da biliyorum meraklanmayın

insanlar bu nedenle tecavüze uğrayınca resmi makamlara başvuramıyor işte çünkü herkes önce kadına suç buluyor doğru canım kadın suçlu ne de olsa kadın olarak doğdu değil mi potansiyel baştan çıkarıcı

bu sadece bizde değil her yerde hemen hemen böyle zaten ama bizde daha fena

arkadaşım her şerde bir hayır vardır ne yaşadın bilemem empati bile yapamam ama yaşadığın o kötü şeyler sana kocandan kurtulman için sebep olacak en azından senin şerrinin hayrı da bu çünkü zaten anlattığın gibi bir adamla hayat geçmezdi sen şimdi bunu anlayamıyorsun arkadaşların dediği gibi çok hata da yapmışsın elbette bu hataların bedeli bnu olmamalıydı ayrı ama artık toparlanmaya çalışman lazım mutlaka psikolojik yardım alman şart mutlaka ilk işin bu olmama daha sonra bir süre sonra dönüp baktığında şu an yaşadıklarının ne olduğunu idrakedip boşanmanın aslında bu kadar dünya sonu olmadığını anlayacaksın

Senin cok acil bir uzmandan yardim alman gerekiyor...

Daha sonra ne yapacagini bilir ve ona göre yolunu cizersin...

Esinle sorunlarin ve tecavüz olayi...sen kendi kendine yardim edemezsin...ne olursa olsun yasadigin gercekten kolay atlatilabilcek bir sey degil...

Umarim her sey düzeleri ve yeni bir hayata cok güzel baslarsin...

Back