Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorumlarınızı dikkatli yapın arkadaşlar psikolojisi son derece bozulmuş ağzından intihar lafları çıkan birine cevap yazdığınızı unutmayın
ah ah vah vah tecavüze uğramışsın deyip mi yardımcı olunacağını sanıyordun.bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz.dendiği gibi tecavüz gibi bir durum varsa ki ben olduğunu düşünüyorum,hanginiz sineye çekebileceksiniz,arkadaşın yaşadıkları çok ağır.empati kurarak cevap verin.mesele suçlu bulmak değil,yardım etmek.yardım etmeyenler gölge de etmesinler.
ah ah vah vah tecavüze uğramışsın deyip mi yardımcı olunacağını sanıyordun.
yaşadıkların çok ağır diyerek sen yardımcı olduğunu mu sanıyorsun peki?
ben bu kişiye şu yorumumla bile yardımcı olduğumu düşünüyorum.
bana göre senin yorumun gölge yapıyor ama ben senin yorumunu alıntılayıp altını karalamıyorum.
mesela suçlu bulmak değil,mesele durumu hafifletip soruna değil çözüme odaklanmak.
çözüm, eşinden ayrılması bunu da belittim.
anlamadim. ortada kadinin istedigi disinda zorla bir cinsel iliski yok mu?
yaw goze batmak istemiyorum ama bu insan buyuk yanlis yapti bunu zaten hepimiz biliyoruz
boslukla ve karmasiklikla gitti bir alcagin ahina dustu
yapmamaliydi gitmemeliydi ama bu elin evine gitme konusundaki sucunu on plana koyarak yardimci olmazsiniz ki
hoca ve hirsizin hikayesine benzemesin lutfen
ahirin kapisini kapatmadi hirsiz geldi hocanin essegini caldi
herkes hocayi sucluyor e haliyle hocada soruyor
hirsizin hicmi sucu yok?
intihar etmek istedigini soyluyor oysa daha 24 yasinda ve bes senesi rezil bir evlilikle gecmis kendi hatalari cok olabilir ama biz onu ancak anlayabiliriz
valla yine soyluyorum senin bosanip ailene donmekten baska calisip okumaktan baska caren yok ve tabiiki hatalarindan ders cikartacaksin ve her edebiyat parcalayani adamdan saymayacaksin
baska caren yok gulum
Bir yerinde darp izi var mı?
boğuştun mu adamla,tırmaladın mı suratını.
sesin kısılmadı mı?
mutfağa gidip su içme bahanesiyle bıçak almayı düşündün mü?
sırtın vücudun mosmor yara içinde kaldı mı?
ya da o senin boğazına bıçak dayadı mı?
eşin polis mi senin? vicdan azabı çekince eşine anlatıyorsun polise gitçeğine.
sen tedaviye git çünkü başına gelenin tecavüz olduğunu düşüncek kadar zor bir psikoloji içindesin...
yazmayacaktım ama dayanamadım.ben sana ah vah demiyorum.
geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun,eşinle sorunların kısmında.O kadar...
ben eşinin tepkisinin sebebini empatik olarak anlattım.
ne sebeple olursa olsun kendi insiyatifinde bir eve girmiş.kimse zorla götürmemiş.
kolay değil öyle tecavüz etmek.
adamın niyetinin sadece cinsellik olduğunu, teslim olduktan sonra anladığı için işin içinden çıkamayıp eşine anlatmış.(bence)
neyse ben başka birşey yazmak istemiyorum bu konuya.
konu sahibi üzülcek birşey yok,sen kocandan ayrıl bütün sorunların çözülür.
doğru dıyorsun,
normal düşünemıyor, eşi tecavuz yuzunden bosuycak sanıyor ama halbukı
evden kalkıp adamın evıne gıtmesıne eşi daha cok bozulmustur ayrıca eşi de ıyı davranmıyormus
asagı tukursem sakal yukarı tukürsem bıyık hesabı
ama asıl olan kadının kalkıp adamla gorusmesı ,
tecavuz vakası olmus sıkayette bulunmamıs kendı hatası sanıyor kalkıp evıne gıttıgı ıcın,
ama eşinın bosamak ısteme sebebı kadının onu aldatması yani adamla gorusmesı ve evıne gıtmesı durumu.
ama su an bunu algılayamıyor tecavu z yaşamıs o yuzden.
neyse...editlemişsin................
ya kimin hatalı oldugunu kımın atasız oldugunu bır yna bıraklaım ben şuan tanımadıgınız ınsana nasıl guven duyup da dışarda degıl de evde bluşmaya cesaret etmişsiniz kim ne derse desın bu devır de ben akrabamla bıle başbaşa kalmamaya özen gösterıyorum....cesaretınızden dolayı şoktayım rabbım kımseye boş anında böyle hatalar yaptırıp bedelını agır ödetmesın ınşallah..