tecavüze uğradım ve boşanıyorum:(((

yorumlarınızı dikkatli yapın arkadaşlar psikolojisi son derece bozulmuş ağzından intihar lafları çıkan birine cevap yazdığınızı unutmayın

henüz 24 yaşında gencecik bi insansın sen
bu hayatı böyle yaşayıp bitirmek yerine kendine çok güzel bi hayat kurabilirsin
ailene dön ve yeniden başla okuluna o kocadan sana eş olmaz güzelim yazık değil mi sana herşeyin en güzelini yaşamak varken bence bişeylerin düzelmesi için biraz çaba sarfet
tekrarlıyorum dön ailene
anan baban seni atacak değiller ya
okulunu bitir ve küllerinden yeniden doğ
psikolojik yardımda al bu sırada
lütfen kendin için bişeyler yap artık

yorumlarınızı dikkatli yapın arkadaşlar psikolojisi son derece bozulmuş ağzından intihar lafları çıkan birine cevap yazdığınızı unutmayın

kimse kendini tatmin amaçlı yazmasın bende rica ediyorum. konu sahibini tanıyorum. eşiyle yaşadığı problemleri biliyorum. nerdeyse bi senedir konuşmadım kendisiyle ama çok iyi biliyorum ki eşinin psikolojik işkenceleri neticesinde bu kız bu hale geldi!

yorumlarınız yargılamaktan çok destek amaçlı olmalı. arkadaşa güç vermeliyiz!

bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz.dendiği gibi tecavüz gibi bir durum varsa ki ben olduğunu düşünüyorum,hanginiz sineye çekebileceksiniz,arkadaşın yaşadıkları çok ağır.empati kurarak cevap verin.mesele suçlu bulmak değil,yardım etmek.yardım etmeyenler gölge de etmesinler.
ah ah vah vah tecavüze uğramışsın deyip mi yardımcı olunacağını sanıyordun.
yaşadıkların çok ağır diyerek sen yardımcı olduğunu mu sanıyorsun peki?
ben bu kişiye şu yorumumla bile yardımcı olduğumu düşünüyorum.
bana göre senin yorumun gölge yapıyor ama ben senin yorumunu alıntılayıp altını karalamıyorum.
mesela suçlu bulmak değil,mesele durumu hafifletip soruna değil çözüme odaklanmak.
çözüm, eşinden ayrılması bunu da belittim.

Sonuçta bu kızcağız bu yaratığı adam sanmış konuşmaya dertleşmeye gitmiş.

Tecavüze uğrayacağını o an için düşünememiş kafası da baya dalgın ve dağınıkmış okuduğumuz kadarıyla.Normal düşünememiş o yüzden başına bu kötü olay gelmiş.

Tamam arkadaş kendi rızasıyla gitmiş ama o niyetle gitmemiş ki o yüzden bu olay kesinlikle tecavüzdür.Sonuçta arkadaşımızın hiçbir şekilde rızası kabulü yok.Zorla olmuş bir olaydır.

Arkadaşım aklından intiharı da çıkar at.Rabbim bu dünyaya getirdi bizi ,geri almak da ancak onun harcı.Sen Rabbine sığın.Bizler manevi olarak herzaman yanındayız.

Bir de ailen var.Ailenin biricik kızısın sen ,kendini düşünmüyorsan onları düşün .Onların yanına git ,git ki senin yanında destekçin olduklarını gör.

Eşinden de boşanmalısın ki yepyeni bir hayata daha çabuk atılabilesin.

Lütfen kendini toparlamaya çalış,tamam zor bir durumdasın Allah yardımcın olsun ama bu olayı düzeltmek de senin elinde

Allah yardimciniz olsun..
evet bosluktan dolayi sanirim böyle oldu keske olmasaydi ama yapilacak birsey yok..
bosan canim sonra okuluna devam et henüz 24 yasindasin kendine yeni bir yol ciz ve birdaha ne olursa olsun kendini böyle birakma..
Rabbim kimseyi bir saniye bile olsa nefsiyle basbasa birakmasin,insanin anlik hatasi mahvediyor psikolojik olarak cok gecmis olsun..
kendin gitmis olabilirsin ama ittin diye tecavüzü haketmis olmuyorsun..ne olursa olsun polise basvur o kisi baskalarininda canini yakmasin..
ayrica intihar diyorsun sakin ha dua et Rabbim yardim eder insallah ama intihar filan sakin iki dünyanida gercekten mahvedersin..
en azindan bu dünyada bu umudun var intihari kesinlikle düsünme lütfen

ah ah vah vah tecavüze uğramışsın deyip mi yardımcı olunacağını sanıyordun.
yaşadıkların çok ağır diyerek sen yardımcı olduğunu mu sanıyorsun peki?
ben bu kişiye şu yorumumla bile yardımcı olduğumu düşünüyorum.
bana göre senin yorumun gölge yapıyor ama ben senin yorumunu alıntılayıp altını karalamıyorum.
mesela suçlu bulmak değil,mesele durumu hafifletip soruna değil çözüme odaklanmak.
çözüm, eşinden ayrılması bunu da belittim.

haklısın canım çözüme odaklanmak gerek .a.s

:1shok: Konuyu Toplam 34 Kullanıcı okuyor. (27 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir)

ya iki sene önceki konunuda okudum ve inan cok üzüldüm
simdiye kadar böyle bi adamla hayatina devam etmekle hatayi yapmissin
biliyorum bekara koca bosamak kolay gelir ama yasadiklarin sadece seni yipratmis
hicbi sekilde esin düzelmemis, sürekli ayni seyler tekrarlanmis
bu saatten sonrada hic düzelmez

tecavüz olayina gelince ilk basta okudugumda kocana cok kizdim
ama sonra kendi isteginle gittigini ve bunu esine anlattiginda bosanmaya karar verip esinin sonradan vazgecmis olmasi aslinda seni tecavüz olayiyla ilgili terk etmemis oldugunu gösteriyo
yani kendi isteginle gittin sonucta ve bu durum bi erkek icin inan cok zor ama esin senden bosanmamis fakat siddete devam etmis, belki tecavüz olayininda bi payi vardir bunda.. bilemiyorum bilmiyorumkismile

cok zor bi durum seni anlamaya calisiyorum
ama nolur dik durmaya calis, sen kendin ve ailen icin yasiyosun
kendini düsünmüyosanda aileni düsün ve sakin ama sakin intihar lafini bidaha agzina alma
3 kurusluk birine 5 kurusluk deger veripte canina kiymaya kalkma sakin :olmaz:

zaman herseyin ilacidir bunu unutma :teselli:

Öff ne diyeceğimi bilemedim canımya eşinin sana bunca yıldır yaşattıklarını saymazsak eşinin tepkisi normal yani boşanmak istemesi, hem sen mutlu bir yuvayı bırakıp gitmiyorsunki sen sana acı veren bir insandan da kurtuluyorsun tecavüz olayına hiç girmiycem gerçekten zor bir durum. Allah yardımcın olsun canım.

yaw goze batmak istemiyorum ama bu insan buyuk yanlis yapti bunu zaten hepimiz biliyoruz
boslukla ve karmasiklikla gitti bir alcagin ahina dustu
yapmamaliydi gitmemeliydi ama bu elin evine gitme konusundaki sucunu on plana koyarak yardimci olmazsiniz ki
hoca ve hirsizin hikayesine benzemesin lutfen
ahirin kapisini kapatmadi hirsiz geldi hocanin essegini caldi
herkes hocayi sucluyor e haliyle hocada soruyor
hirsizin hicmi sucu yok?
intihar etmek istedigini soyluyor oysa daha 24 yasinda ve bes senesi rezil bir evlilikle gecmis kendi hatalari cok olabilir ama biz onu ancak anlayabiliriz
valla yine soyluyorum senin bosanip ailene donmekten baska calisip okumaktan baska caren yok ve tabiiki hatalarindan ders cikartacaksin ve her edebiyat parcalayani adamdan saymayacaksin
baska caren yok gulum

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis sevgili arkadaşlar şakamısınız siz yaa ..bu tecavüz olamaz kendi ayağınla gitmişsin diyor bazıları özetle ..yazık yaa gerçekten kadının en büyük düşmanı kadın yaa..buna bir defa daha inandım..

Son düzenleme:
Valla ben yorum yapamıyorum,yazıp yazıp siliyorum...
Bir hata olmuş işte, ta nelere yol açmış.Üzüldüm sizin adınıza, Allah yardımcınız olsun.
Boşanmanız zaten en hayırlısı bu durumda,ayrılıyorum diye üzülmeniz gereksiz.
Onun yerine bundan sonra neler yapacağınızı ve nasıl yaşayacağınıza odaklansanız bari...

Ve mutlaka psikolojik yardım almalısınız,bunca şeyi yaşadıktan sonra bunların üstesinden gelememek daha büyük yanlışlara yol açabilir.

Bir yerinde darp izi var mı?
boğuştun mu adamla,tırmaladın mı suratını.
sesin kısılmadı mı?
mutfağa gidip su içme bahanesiyle bıçak almayı düşündün mü?
sırtın vücudun mosmor yara içinde kaldı mı?
ya da o senin boğazına bıçak dayadı mı?
eşin polis mi senin? vicdan azabı çekince eşine anlatıyorsun polise gitçeğine.
sen tedaviye git çünkü başına gelenin tecavüz olduğunu düşüncek kadar zor bir psikoloji içindesin...
yazmayacaktım ama dayanamadım.ben sana ah vah demiyorum.
geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun,eşinle sorunların kısmında.O kadar...

Bir yerinde darp izi var mı?
boğuştun mu adamla,tırmaladın mı suratını.
sesin kısılmadı mı?
mutfağa gidip su içme bahanesiyle bıçak almayı düşündün mü?
sırtın vücudun mosmor yara içinde kaldı mı?
ya da o senin boğazına bıçak dayadı mı?
eşin polis mi senin? vicdan azabı çekince eşine anlatıyorsun polise gitçeğine.
sen tedaviye git çünkü başına gelenin tecavüz olduğunu düşüncek kadar zor bir psikoloji içindesin...
yazmayacaktım ama dayanamadım.ben sana ah vah demiyorum.
geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun,eşinle sorunların kısmında.O kadar...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben eşinin tepkisinin sebebini empatik olarak anlattım.
ne sebeple olursa olsun kendi insiyatifinde bir eve girmiş.kimse zorla götürmemiş.
kolay değil öyle tecavüz etmek.
adamın niyetinin sadece cinsellik olduğunu, teslim olduktan sonra anladığı için işin içinden çıkamayıp eşine anlatmış.(bence)
neyse ben başka birşey yazmak istemiyorum bu konuya.
konu sahibi üzülcek birşey yok,sen kocandan ayrıl bütün sorunların çözülür.

Senin psikolog olduğuna inanmak istemiyorum...

doğru dıyorsun,
normal düşünemıyor, eşi tecavuz yuzunden bosuycak sanıyor ama halbukı
evden kalkıp adamın evıne gıtmesıne eşi daha cok bozulmustur ayrıca eşi de ıyı davranmıyormus
asagı tukursem sakal yukarı tukürsem bıyık hesabı
ama asıl olan kadının kalkıp adamla gorusmesı ,
tecavuz vakası olmus sıkayette bulunmamıs kendı hatası sanıyor kalkıp evıne gıttıgı ıcın,
ama eşinın bosamak ısteme sebebı kadının onu aldatması yani adamla gorusmesı ve evıne gıtmesı durumu.
ama su an bunu algılayamıyor tecavu z yaşamıs o yuzden.

Canım bu arkadaş tecavüz olmadığını idaa ediyor...allah allah benim mi algımda bir şey var..şu anda ateşim var hastayım ondan mı acep:)

ya kimin hatalı oldugunu kımın hatasız oldugunu bır yana bırakalım ben şuan tanımadıgınız ınsana nasıl guven duyup da dışarda degıl de evde bluşmaya cesaret etmişsiniz ona şaşıyorum....kim ne derse desın bu devır de ben akrabamla bıle başbaşa kalmamaya özen gösterıyorum....
cesaretınızden dolayı şoktayım rabbım kımseye boş anında böyle hatalar yaptırıp bedelını agır ödetmesın ınşallah..

Son düzenleme:
ya kimin hatalı oldugunu kımın atasız oldugunu bır yna bıraklaım ben şuan tanımadıgınız ınsana nasıl guven duyup da dışarda degıl de evde bluşmaya cesaret etmişsiniz kim ne derse desın bu devır de ben akrabamla bıle başbaşa kalmamaya özen gösterıyorum....cesaretınızden dolayı şoktayım rabbım kımseye boş anında böyle hatalar yaptırıp bedelını agır ödetmesın ınşallah..

Arkadaşım arkadaş hata yaptığını söyleyip hatalı hatasız bir yana bırakalım nasıl diyorsun yaaww...Allahım yaa arkadaşlar bu arkadaş zaten sağlıklı bir psikolojide olsa chat odasında biriyle dertleşme ihtiyacımı duyar...ilginçsiniz yaa...anlatmış kız hata yaptım gitmekle ama psikolojim çok kötüydü diye...tecavüze uğradı diye kadını suçlu çıkartınız resmen yaawww...işte bu yüzden polise gidememiş...

Ben sırf internette cinsel içerikli ( sanal sex değil) biriyle chat yaptım diye aldatan kadın damgası yedim. Sen telefonda görüşmüş evine dahi gitmişsin. Kocana bu konuda hak vermek elde değil. Adam seni öldüredebilirdi. Daha kötüsü de olabilirdi. Neler okuyoruz. Bir daha umudu tanımadığın yabancı erkeklerde arama. Kocan bu olayı kaldıramaz, seni affetse bile işkence devam edecek. Bunu ileriki hayatında kendine bir ders olarak algıla. Ve Yeni hayatın için kendini toparlamaya başla.

Back