Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlendikten sonra oldusenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Yanlış anlamayın sorumu ama tecavüz dediğiniz zaman benim aklıma şu geliyor.
Allah korusun burada birçok kişinin (ben dahil)başına gelse bu olay kan akar.
Hani hangi koca bunu öğrenirde sadece karısını boşamayı düşünür.
Hiç bir hukuki olaya başvurmadınızmı?
Bunu size yapan kişiyi eşiniz tanıyormu yada ne bileyim zorla evinize falanmı girilip mi oldu bu olay.
Size tatsız olayı bir daha hatırlatmaktan üzüntü duyuyorum şu anda ama eşinizin bunu öğrenipte sadece boşanalım demesi bana çok ilginç geldi.
nerden başlayım anlatmaya bilmiyorum.öylezor bi duumdayım ki anlatamm.bn başk bi şehirde evliyim yani ailemden uzaktayım.eşim olacak adam 4 yıllık evlilikde yaklaık 10 kez ayrılaım dedi baa.insaların içinde küçük düşürdü ağlattı yalvarttı hakaret etti.ayrıca çok inatçı,la dese lo demez.senağlama asla haksızlığını kabul etmez bi insan.beni istemedğini söyler sona bıçak kemiğedayanınca hep vaz geçer yalvarır alım gülüm olur ama bu bi haftayı geçmez.sonra yine hakareler.bende her seferinde kanrım.kanmak istrim.çünkü severek evlendim.ailesi de bana karşı olumsuz.artık o kada yalvardım ki etrafım a ki çocuklar bil bnle dalga geçmeye başladı sen kuyruk musun diye.bi gün ankara da görevi çıktı,orda ablası da var ben de gitmek istedim.yalnız başım istanbul da klmak istemedim.ablası istememiş beni, oda ailemi rahtsız ediyosun dedi bana ben de ablasını araım ben de geleyim dedim müsaitsen tabi beni istemediğinden haberim yok.gittik bi hft köle gibi yemeklerini yaptım bulaşıklarnı yıkadım sonra bu beni memleketime göndermek istedğini söyldi yalvardım yaardım dinletemedim.gönderdi beni.ailemede derdimi anlatamaz oldum artık utanıyordum.internette paylaşma istedim chat sayfasının birin girdim dahaönce girmişliğim yok.bi adama derdimi anlattım.benimle çok güzel konuştu.yani teslli verdi akıl verdi.sonra numarasını verdi.anladı çok darda oldğumu.ist da aradım bu adamı bi çay içeim dedi.bunun bi iki gün öncesi yine bi sürü şeyler yaşadım kayın pederim beni asansörden itti,görümcemler uğraştı bi sürü şey.kendimi atmak istedim bnde gittim.belki çok aptalca gelecek ama nasıl yaptım bende bilmiyorum.ban evlisn gören olmasın bi arkadaşta ça içelim dedi gitim.adam çayı getirmeye gitti bn tedirgin oldum yanlışı hissettim tam kakıyodum uygunsuz vaziyette geldi adam kulaklrım uğuldadı şok oldum dondum kaldım kendimi kaybettim bi dakika kada ki kendim geldiğimde benim tytımı çıkarmıştı ne oldu hiç bilmiyoum kalktım toplandım.kaçtım bırakmak istemedi kaçtım.yıkıldım bi kere daha.polise filan gidemedim çünkü o eve knim gitmiştim.çıktım numarasını fln attım ağlayarak ev gittim.iki gün hiç bi şey söyleyemedim sonunda vicdanıma yenik düştüm ve eşime anlattım aynen durumu.sürekli terliyor ve kusyordum.çok zor bi süreçti bana inandı ama koz kullandı hep.daha sonra boşanma kararı verdik adliyeye gittik.orda vazgeçti.boşanmayalım dedi.sonra yeniden başladık.ama he gün ızdırap.zate ızdırap olan haytım iyice ateş oldu.senağlamasenağlamasenağlama 5 ay geçti üstünden dayak yedim şddet gödüm.şimdi yeniden ayrılmk istiğini öyldi kbul ttim ve dilekçeyi verdk.mhvoldum en arkadaşlarsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama