şimdiden beni kontrol altına almaya çalışıyo ailem.nasıl bi başlangıç yapmalıyım yeni hayatıma bilmiyorum.böyle olursa bütün hytıma müdahale edeceklr:çok üzgünüm:
şimdiden beni kontrol altına almaya çalışıyo ailem.nasıl bi başlangıç yapmalıyım yeni hayatıma bilmiyorum.böyle olursa bütün hytıma müdahale edeceklr:çok üzgünüm:
Bir yerinde darp izi var mı?
boğuştun mu adamla,tırmaladın mı suratını.
sesin kısılmadı mı?
mutfağa gidip su içme bahanesiyle bıçak almayı düşündün mü?
sırtın vücudun mosmor yara içinde kaldı mı?
ya da o senin boğazına bıçak dayadı mı?
eşin polis mi senin? vicdan azabı çekince eşine anlatıyorsun polise gitçeğine.
sen tedaviye git çünkü başına gelenin tecavüz olduğunu düşüncek kadar zor bir psikoloji içindesin...
yazmayacaktım ama dayanamadım.ben sana ah vah demiyorum.
geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun,eşinle sorunların kısmında.O kadar...
okurken kanım çekildi vallahi... akannehir
sen yat kalk dua et.kurtuluosun cnm,çünkü senin eşin hasta.acilen bi uzmana görünmesi lazım.
senin hayatını zindan etmiş.dayak yemişsin,hakarete uğramışsın,seni rencide etmiş,insanların içinde küçük düşürmüş,ailesine ezdirmiş...bir insana daha ne yapılabilir aklım almıyor?
seni çok iyi anlıyorum cnm.bi boşluğun içinde birini kendine yakın bulmuşsun...herşeyini paylaşmışsın...inanmışsın... sakın kendini suçlama.kimse sana niye chatte bulduğun biriyle görüştün,konuştun diyemez.seni o noktaya kendi kocan getirdi.
her ne yaşanmışsa yaşanmış.unutmaya çalış.daha 24 yaşında,genceciksin.ailenin yanına gidersin.hayatını yeniden kurarsın..
emin ol geriye dönüp baktığında neden daha önce boşanmadım diyeceksin..
ailene kızma,onlarla anlaşmaya çalış...belli ki onlar bu adamın beş para etmediğini başından anlamışlar...unutmaki insana ailesinden zarar gelmez.
inş. çok çok mutlu olursun yeni hayatında,burda da bize yazarsın :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?