tecavüze uğradım ve boşanıyorum:(((

şimdiden beni kontrol altına almaya çalışıyo ailem.nasıl bi başlangıç yapmalıyım yeni hayatıma bilmiyorum.böyle olursa bütün hytıma müdahale edeceklr:çok üzgünüm:

Bencede etmeliler,geç bile kalmışlar.
Hani sen benim kızım olsan,ben basar o evi sürüye sürüye götürürüm seni geriye.
Baksana hayatına ve kendi verdiğin kararların neticesine
Bırak birazda ailen versin kararlarını
Sonuçları inan bana bu kadar can yakıcı olmaz.

Ah be canım tanımadıgın insana nasıl güvenip evine gidersiiinn!!akannehir
Olan olmus artık denecek birsey yokk ama esinle aran zaten iyi degilmis belkide bu onun senden bosanmak icin gecerli bir bahanesi oldu..

Gecmisi geri almak mümkün degil o yüzden bundan sonra önüne bakacaksın her serde vardır bi hayır diyecegim :sinifsinif:

şimdiden beni kontrol altına almaya çalışıyo ailem.nasıl bi başlangıç yapmalıyım yeni hayatıma bilmiyorum.böyle olursa bütün hytıma müdahale edeceklr:çok üzgünüm:

Önce boşanacaksın ailenin yanına gideceksin psikoljik destek alman lazım gerekirse annenle git doktor en azından annenide bilgilendirir.
Biraz kendine gelincede iş bulup çalışacaksın kendi paranı kazanıp ayaklarının üzerinde durmayı öğreneceksin.
Bırak müdahele etsinler senin yaşadıklarının yanında onların sana karışması daha iyidir.
Annedir babadır herşeyi senin iyiliğin için yapılacaktır.

burda herkze tek tek cevap yazcana bence bi pskologa görünmende fayda varrr

bide sana tavsiyem eşinden hemen boşan..adam bu olaydan sonra zaten eskissi hiçbişe olmucak..gwçmiş olsun

ve not:emdev bu konu yüzzünden ban yemsisin..çok üzzüldüm ben.........:1closedeyes:

ya ben hala anlamıyorum sen ne istiyorsun burada sayfalarca yorum yapılmıl herkes sana ne diyor ayrıl hayatına bak sen hala bana şunu yaptı bana bunu yaptı şöyle acı çektim ya tamam geçmişi bırak arkanda boşan yani neden hala evet boşanıcam karar verdim hayatıma bakıcam o adam beni hiç haketmedi diyemiyorsun neden yani insanların burda sana katlan o adama hayatını başka türlü devam ettiremezsin demesini filan mı bekliyorsun ne yani dün okuduğum kadarıyla üzülmüştüm senin için ama şu an okudum yine son yaılanları senin burada yazılanlar umrunda değil bi arkadaşın da dediği gibi siz yine barışırsınız merak etme hem hayatından memnun değilsin hem değiştirmek için hiç bişey yapmıyorsun eşinin değişeceğini mi sanıyorsun onu mu bekliyorsun neyse her koyun kendi bacağından asılır....

Bana da inandırıcı gelmiyor;

En çok evli bir kadının internet ortamında tanıdığı yabancı bir erkeğin evine dertleşmek için gitmesi kısmı hiç inandırıcı gelmedi

Bir yerinde darp izi var mı?
boğuştun mu adamla,tırmaladın mı suratını.
sesin kısılmadı mı?
mutfağa gidip su içme bahanesiyle bıçak almayı düşündün mü?
sırtın vücudun mosmor yara içinde kaldı mı?
ya da o senin boğazına bıçak dayadı mı?
eşin polis mi senin? vicdan azabı çekince eşine anlatıyorsun polise gitçeğine.
sen tedaviye git çünkü başına gelenin tecavüz olduğunu düşüncek kadar zor bir psikoloji içindesin...
yazmayacaktım ama dayanamadım.ben sana ah vah demiyorum.
geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun,eşinle sorunların kısmında.O kadar...

Kesinlikle katiliyorum.

Pardon ama kocandan koca olmaz..bide başına ,taciz belası alarak psikolojini katlamışsın..
Ailenden yakınıyorsun,hayatıma müdahele edecekler diye..koca evinde şiddet, aşağılanma görüyorsun..daha neye kıyamıyorsun anlamadık valla..
Hiçbirşey beğenmiyorsun sen de..
Rahatlık istiyorsan..O zaman, kadın sığınma evine git rahat edersin..

bir söz var ama yazmıyım buraya..
Ne ona geliyorsun, ne buna..

bence bu konu palavra.. palavra değilse bile de ne işin var senin tanımadığın bir adamın evinde yani evli barklı kadınsın..

eyvahedigeldismilepsikolok şart sana canım tüm suç eşindemi kendin hep mi haklısın hiç tanımadığın netten tanıştığın adamla dışarda görüşmen bile abesken sen taa evine tek gidiyorsun insan yakın akrabasına bile bu zamanda güvenemezken eşin öncesinide pek bilmiyorum ama burda kimin eşi olursa olsun bunu yiyip yutmaz o kadının burnundan fitil fitil getirir ki sen taciz diyorsun ama ne bi polise gitmişsin ne hukuğa baş vurmuşsun neden bunları yapmadın eşin yine ii kabullenmiş seni bazı arkadaşlara katılıyorum tencere kapak misalisiniz biraz ağır oldu ama kaç gündür oku oku birşeyler yazmak istedim ailemin yanına da gitmek istemiyorum diyorsun ne istiyorsun anlamdımki bence sen boşnayım elimde para olsun istediğimi yapayım kimse karışmasın bana diyorsun

palavra olabılır ama bence bıze burada hersey anlatılmıyor.saklanan, gızlenen ,olaylar durumlar var gıbıme gelıyor...
burada ne olaylar oluyor, neler yasıyoruz her bırımız .chat mı yapıyoruz hemen.
benım kocam chat yapacak bır de kadının evıne gıdecek ...ben boşarım o kocayı.
bu aldatmadır .
tecavuze uğradında nıye polıse gıtmedın kaçmadın bağırmadın .24 yasındasın sen 15 değıl.
artık yorumda yazmam .bu kadar fıkırın hıç bırını kabul etmıyorsun ailenın yanına bıle gıtmek istemıyorsun.anlamıyorum senı

firuze sana hiçbir şey için değil sadece o adama hala koca dediğin için kızıyorum...
hala boşanma konusunda tereddüt ettiğin için...
zamanında, kocan iç yüzünü ilk göstediğinde boşansaydın o adamdan belki de tecavüzü yaşamamış olacaktın..
belki de şimdiye kadar çoktan güzel bir işin, belki de başka bir yuvan olacaktı
ama
zararın neresinden dönersen kardır.
aklnı başına topla ve tedavine devam et..
kocanı boşa ve geçmişe bir sünger çek..
işin ve kariyerin için çabala...
daha çok gençsin ve hayat devam ediyor..
tut hayatı bir köşesinden.. inan bana kimsenin hayatı bahar bahçe değil.

okurken kanım çekildi vallahi... akannehir

sen yat kalk dua et.kurtuluosun cnm,çünkü senin eşin hasta.acilen bi uzmana görünmesi lazım.

senin hayatını zindan etmiş.dayak yemişsin,hakarete uğramışsın,seni rencide etmiş,insanların içinde küçük düşürmüş,ailesine ezdirmiş...bir insana daha ne yapılabilir aklım almıyor?

seni çok iyi anlıyorum cnm.bi boşluğun içinde birini kendine yakın bulmuşsun...herşeyini paylaşmışsın...inanmışsın... sakın kendini suçlama.kimse sana niye chatte bulduğun biriyle görüştün,konuştun diyemez.seni o noktaya kendi kocan getirdi.

her ne yaşanmışsa yaşanmış.unutmaya çalış.daha 24 yaşında,genceciksin.ailenin yanına gidersin.hayatını yeniden kurarsın..
emin ol geriye dönüp baktığında neden daha önce boşanmadım diyeceksin..
ailene kızma,onlarla anlaşmaya çalış...belli ki onlar bu adamın beş para etmediğini başından anlamışlar...unutmaki insana ailesinden zarar gelmez.

inş. çok çok mutlu olursun yeni hayatında,burda da bize yazarsın :teselli:

okurken kanım çekildi vallahi... akannehir

sen yat kalk dua et.kurtuluosun cnm,çünkü senin eşin hasta.acilen bi uzmana görünmesi lazım.

senin hayatını zindan etmiş.dayak yemişsin,hakarete uğramışsın,seni rencide etmiş,insanların içinde küçük düşürmüş,ailesine ezdirmiş...bir insana daha ne yapılabilir aklım almıyor?

seni çok iyi anlıyorum cnm.bi boşluğun içinde birini kendine yakın bulmuşsun...herşeyini paylaşmışsın...inanmışsın... sakın kendini suçlama.kimse sana niye chatte bulduğun biriyle görüştün,konuştun diyemez.seni o noktaya kendi kocan getirdi.

her ne yaşanmışsa yaşanmış.unutmaya çalış.daha 24 yaşında,genceciksin.ailenin yanına gidersin.hayatını yeniden kurarsın..
emin ol geriye dönüp baktığında neden daha önce boşanmadım diyeceksin..
ailene kızma,onlarla anlaşmaya çalış...belli ki onlar bu adamın beş para etmediğini başından anlamışlar...unutmaki insana ailesinden zarar gelmez.

inş. çok çok mutlu olursun yeni hayatında,burda da bize yazarsın :teselli:

çok teşkkür ederim canım.ben bende hata yok demiyorum demedim de hiç.insanım mutlaka on karşı htam olmuştur.ben ayrılmam filan da demiyorum artık.baştan ayağa yaradan ibaretim.:çok üzgünüm:

son durum ne, en son eşyalar toplanıyor demiştin, valla senin konunda "to be continued..." konularına dönmeye başladıboshayallersmile
bence eşin barışalım dese hemen barışacak gibi bi halin varCADIARZU
yalvardı bi daha yapmıcam dedi bende kabul ettim demezsin inşallah bi kaç sayfa sonra:hulya:

Son düzenleme:
Bu kadar insan bas bas bagiriyo o kocadan koca olmaz diye bu nedrya ikide bir bosanma konusu acip sana eziyet eden adamdan ne beklenirya?erkek dedigin oyle ikdebir ayagima kapan ozur dile bunebicim istir anlamadim ama okadarda psykopat degilmis bu olaydan sonra dua etki birtek bosanmayla kurtuluyosun hangi erkek Boyle birseyi kabulenir arkadaslar nerde yasiyosunuzya?bizim toplum boyle seylere bukadar hafif bir tepkiyle kalirmi?bence onunla Ayni evde kalma durusma sonlanana kadar sende kendine bir hayat ciz ailenin yaninda kal orda enazindan onlardan zarar gelmez

ha birde size tecavuz eden kisiyi neden sikayet etmediniz? Olayda magdur sizseniz neden hakinizi aramadiniz?bukadar insanin bu olaya inandirici bakmamasinin sebeblerinden bazilari bunlar!!

Olaylara inanmiyorum degil bu zamanda hersey olur neler gorup izliyoruz kinamiyorumda AMA Allah kimsenin basina vermesin ama sikayete bulunmamaniz insanlari dusunduruyo hakli olarak

Back