tecavüze uğradım ve boşanıyorum:(((

firuze,bak o yaşadığın, tecavüz. çünkü senin isteğin dışanda oldu tamam burada sana hakveriyorum.
bir sapığın eline düşmüşsün.
daha öncede bunu yazdım bu tecavüzdür.
ama aldatmadım dersen ,orada dur derim.
aldatmak nedir firuze.
burada eşi chad yaptı başka kadınlarla sohbet etti diye ne çok erkeği karısını aldatmış diyerek yerden yere vurduk.
sadece msnda konuştu diye.
hatta bu yüzden eşinden ayrılanlar oldu.
aldatmadır bu diyerek ki.
bencede öyle.

sen birde o kişiyle sadece konuşmamış eşinden habersiz evine gitmişsin.
eşin bir kadınla bunu yaşasaydı chatte tanışıp ,kadının evinde gitseydi,yok ya ne aldatması sadece konuşmak istedim deseydi sen bunu aldatma olarak görmez ve ona inanırmıydın. sanmıyorum.
bana göre aldatmadır bu. oyüzden istediğin kadar değil de.
gerçekler ortada. .
üzgünüm ama bu böyle.

Kangren olmuş kolunu kesip atacaksın..Daha devam edersen akıl sağlığından da olcaksın..demedi deme..

bu arada psikoloğa gittim.anlattım.oda bna arkanabile bakm dedi.zaten davayı açtık arkadaşlar bilmenler için 26 mart saat 12 de duruşma anlaşmalı ayrılıyoruz.ailemede söyledim.başta şaşırdılar aa çok da bi şey söyleedilr.çünkü başından beri sıkıntılı olduğunu biliyorladı.ben emeklrime üzülüyorm.kandığım yalalara.öyl bi rüyaya inanmışım ki uyanması,bedeli çok ağır oldu.o kadar yorgunum ki dokunsa biri dşücem sanki.senağlamasenağlama

bak bunları bilmiyordum ve inan çok sevindim sende sevin allah aşkına nesine üzülüyorsun sen hatalısın eşin senden hatalı böyle evlilik olmaz sakın hemen hayatına da birini alma boşanır bolanmazboşluktayım diye kendini chatteki gibi başka insanların kandırmasına izin verme kendine saygı duymayı gurur yapmayı öğrenmen lazım ...

canım ama niyetler de önemli değil midir.mesela art niyet düşünerek bi ekeğe bakmak aldatmak,ama art niyet gözetmeden suni teneffüs etmek aldatmak değildir.yani diyeceğim amacım öyle değildi,grçekten böyle olacağını düşünemedim.çünkü konuştuğum insan çok aklı başında sözler ediyordu.bilemedm işte:gitme:

aldatmadır veya değildir neden bunu tartışıyorsunuzki.. yaptığı bir hatayı devamlı başına kakıyorsunuz. yanlış olduğunu biliyor zaten. duymaya ihtiyacı olduğu şey bu değil. boşanmaya karar vermiş biri olarak duymak isteyeceği son şey kendi hatasından kaynaklandığı..lütfen bayanlar bukadar acımasız olmayın..insandır hata yapar..benim başıma gelmez de demeyin. hem hadisi şerif var insanını kınadığı başına gelmedikçe ölmezmiş..tabi biz eşinin bu tavırlarının nedenini paylaşımcının anlattığı şekilde biliyoruz.. belki eşiyle konuşsak farklı bir boyutunu göreceğiz.. ama boşanmalarda en çok etkilenen taraf kadınlardır.elinden geleni yaptığını söylüyor. bunları haketmediğine inanıyor..bunan inanmamamız için bir bilgimiz varmı yok.. eğer hatalı kendisiyse bizi kandırmanın ona ne faydası olacak..desteğe ihtiyacı var..bunu nette tanımadığı insanlardan arayacak kadar da yalnız.. birde şuna çok kızıyorum bekara karı boşaması kolay. başkasının hayatı üzerinde ahkam kesmek kolay tabi..birini eşi aldatsın hemen boşan ne duruyosun lafları havada uçuşuyor..herkez kendi koşulları ile konuşuyor..keşke herşey bukadar kolay olsa. ama alışkanlıklardan yaşanmışlıklardan. kopmak okadar kolay değil.. biz türk jkadınları evlenince hayatımızı eşlerimiz çocuklarımız üzerine kuruyoruz o nedenle de evliliği bitirme yıkıcı bir süreç oluyor.daha anlayışlı olsak ne kaybederiz?

canım ama niyetler de önemli değil midir.mesela art niyet düşünerek bi ekeğe bakmak aldatmak,ama art niyet gözetmeden suni teneffüs etmek aldatmak değildir.yani diyeceğim amacım öyle değildi,grçekten böyle olacağını düşünemedim.çünkü konuştuğum insan çok aklı başında sözler ediyordu.bilemedm işte:gitme:[/QUOTE

ben sana inanıyorum eşinden sevgi görmeyen bir kadının bir başka erkeğin ilgisinden şevkatinden etkilenmemesi normal değil..biz kadınlar şehvetten çok şevkate ihtiyaç duyarız.. eşine duygusal manada ulaşamıyosun ve bu arada karşına seni dinleyen seni anladığını söyleyen ilgi dolu - olduğunu sandığın ama niyeti kötü- biri çıkıyor.liseden hemen sonra evlendiğini anladım ki bu da demekki erkekleri çok iyi tanımıyorsun.her ne ise. bence artık buna da takılma..geçmişi topla ve çöpe at..artık önüne bak. her son yeni bir başlangıçtır.

canım ama niyetler de önemli değil midir.mesela art niyet düşünerek bi ekeğe bakmak aldatmak,ama art niyet gözetmeden suni teneffüs etmek aldatmak değildir.yani diyeceğim amacım öyle değildi,grçekten böyle olacağını düşünemedim.çünkü konuştuğum insan çok aklı başında sözler ediyordu.bilemedm işte:gitme:
aklı basında konusan herkesle yakınlık olmaı cok sacma olmazmı sızce..
art nıyetle bakmakla sunı aasında dunya kadar fark var bırıyle hayat kurtarılıyo nasıl ıkısını aynı kefede goruyosunuz !..hayat kurtarmakla duyguları tatmın etmek yukselen egoları tatmın etmek arasında farkı goremıycek kadar yasınız ufak degıldır umarım..
bılıyomusunuz hayretler ıcındeyım..
ama sunu anladım sız saf numarsı yapmıyosunuz ..
aslında cok akıllısınız ve sadece ben burda kendımı saf gordum kı sıze cevap vererk..

Kangren olmuş kolunu kesip atacaksın..Daha devam edersen akıl sağlığından da olcaksın..demedi deme..

ilk evlendiğimiz den 6 ay sonra ailesinin yanın gittik.ailesini tanımıyordum tam olarak çünkü başka şehirlerde yaşıyorduk sadece onun anlattığı kadar biliyoum.sorumsuz dağınık bi aile yapısı vardı.köylerine gittik bana annem için ilk izlnim önemli sonrasında ne yaparsan yap dedi.bende tamam dedim.yemk yedik.bulaşık yıkamaya geli sıra.kalktım bulaşıklar için harekete geçtim.mutfak filan yok bahçe gibi bi yerde leğenlerde yıkanıyo bulaşık.kaynana da hareketlendi.suyu filan koyduk bahçeye geçtik.kadın bırakmıyo yıkayım.nasıl ısrar diyo anlatamam.bende ona ısrar ettim baktımkadın beni ittirmeye başladı.bildiğiniz çekiştiriyo.bende çok tanımıyorum tamam dedim gittim eşime söyledim.bi şey demedi.aradan zaman geçti şehre döndük.köyde dedikodu çıkmış gelin oturuyo kaynana bulaık yıkıyo diye tai bizmkiler de 9 kardeşler hr biri doldurmuş eşimi geldi surat yaptı tartıştık.beni tartakladı.ayrılacam diye tutturdu.sebep bu yani halbu ki kedisine anlatmıştım.kaynana da bana birini örnek gösterdi.bak o yıkıyo filan diye.e ane sen bırakmadın diyorum salağa yatıyo.ben ağla zırla atık kardeşleri benden olmaya başladı senin ki ban mısın demiyo illa yrılacam o kadar insanın içinde 5 aylık gelin yalvardım yakardım.ailesi ona kızıncabu zaten deli depresyon hapı kullanıyo dedi bana.hemde onun yüzünden depresyona girdiğimi bile bile:gitme:

arkadaşlar öncelikle rica ediyorum inanmayanlar yorum yapmasın.durumumu çıkmaza sokuyorsunuz iyice.ben bayıldım demedim.şok gibi bi şey zafiyet gibi bi şey.lütfen ta okumadan yorum yazmayın.:gitme:

Adamın tecavüz ettiğini hissetmedin mi onu soruyoruz firuze açık cevap vermiyorsun,hatta herşeyi hissettiysen hamile kalma durumun bile olabilir o yüzden soruyoruz bunu... boshayallersmile

aklı basında konusan herkesle yakınlık olmaı cok sacma olmazmı sızce..
art nıyetle bakmakla sunı aasında dunya kadar fark var bırıyle hayat kurtarılıyo nasıl ıkısını aynı kefede goruyosunuz !..hayat kurtarmakla duyguları tatmın etmek yukselen egoları tatmın etmek arasında farkı goremıycek kadar yasınız ufak degıldır umarım..
bılıyomusunuz hayretler ıcındeyım..
ama sunu anladım sız saf numarsı yapmıyosunuz ..
aslında cok akıllısınız ve sadece ben burda kendımı saf gordum kı sıze cevap vererk..

ben safım demedim.24 yaşındayım.sadece örneklendirmek istedim.tabi ki yanlış ve ben bu yanlışı ağır bi bedelle ödedim.

Adamın tecavüz ettiğini hissetmedin mi onu soruyoruz firuze açık cevap vermiyorsun,hatta herşeyi hissettiysen hamile kalma durumun bile olabilir o yüzden soruyoruz bunu... boshayallersmile

hissetmedim arkadaşlar.hepimiz kadınız yani tamamen ilişki oluğunu hissetmedim.zaten kısa bi baygınlık gib bi şey geçirdim.yani adam ttmin oldu filn diyemem.ama benim alt tarfı çıkrmıştı.yaz mevsimiydi zaten üzerimde çok hafif bi şey vardı.elim ayğım kesildi diyeyim yni nasıl anlatılır kestiremiyorm.kendime geldim ittim.oda beni itti ağlayınca bıraktı.giyindim.çıkarken kolumu tutu gitme senden çok hoşlandım filan.ben dinlemedim çıktım.bende düşündm hangi ala hizmet gittim orya diye.kadın ticareti yapan biri olabilirdi.organ mafyası olabilirdi.ama insanlar böyle boşluklarla hata yapıyormuş.artık bunu o kadar ii anlıyorum ki.

valla bilemiyorum anlamaya çalışıyorum ama canım eksik bişeyler var yapbozun parçaları eksik yada biz birebir yaşamadığımız için anlayamıyoruz

şimdi konuyu ikidebir bayanın o adamla yaşadığı her ne ise ona getirmenin bir anlamı yok..velevki o adamla isteyerek bilinçle birlikte olmuş olsun bence asıl konu eşinin zaten bu bayanı sevmiyor olması zaten ayrılmak istemesi. ..diğer olay bunun bir sonucu olarak gelişmiş.. yani sebep yerine sonuca takılıp kalıyosunuız..hem olayın ayrıntılarını öğrenmek istemenizi de yadırgıyorum..

arkadaşlar hissetmeyebilir. tecavüz hapı diye bir hap varmış.
bunu alınca bazı şeyleri hisetmiyormuş tecavüze uğrayan.

ilk evlendiğimiz den 6 ay sonra ailesinin yanın gittik.ailesini tanımıyordum tam olarak çünkü başka şehirlerde yaşıyorduk sadece onun anlattığı kadar biliyoum.sorumsuz dağınık bi aile yapısı vardı.köylerine gittik bana annem için ilk izlnim önemli sonrasında ne yaparsan yap dedi.bende tamam dedim.yemk yedik.bulaşık yıkamaya geli sıra.kalktım bulaşıklar için harekete geçtim.mutfak filan yok bahçe gibi bi yerde leğenlerde yıkanıyo bulaşık.kaynana da hareketlendi.suyu filan koyduk bahçeye geçtik.kadın bırakmıyo yıkayım.nasıl ısrar diyo anlatamam.bende ona ısrar ettim baktımkadın beni ittirmeye başladı.bildiğiniz çekiştiriyo.bende çok tanımıyorum tamam dedim gittim eşime söyledim.bi şey demedi.aradan zaman geçti şehre döndük.köyde dedikodu çıkmış gelin oturuyo kaynana bulaık yıkıyo diye tai bizmkiler de 9 kardeşler hr biri doldurmuş eşimi geldi surat yaptı tartıştık.beni tartakladı.ayrılacam diye tutturdu.sebep bu yani halbu ki kedisine anlatmıştım.kaynana da bana birini örnek gösterdi.bak o yıkıyo filan diye.e ane sen bırakmadın diyorum salağa yatıyo.ben ağla zırla atık kardeşleri benden olmaya başladı senin ki ban mısın demiyo illa yrılacam o kadar insanın içinde 5 aylık gelin yalvardım yakardım.ailesi ona kızıncabu zaten deli depresyon hapı kullanıyo dedi bana.hemde onun yüzünden depresyona girdiğimi bile bile:gitme:

ah canım işte hatayı taaaaa en baştan yapmışşın orda herkesin içinde yalvarmak ahh ah ya bilemiyorum şartlarını neler yaşadın nasıl bu durumlara geldin senin psikolojini nalamam mümkün değil sadece adına üzülüyorum ve diyorum ki sana geçmişi sil yok say geleceğini güzelleştir inşallah herşey gönlünce olsun

şimdi konuyu ikidebir bayanın o adamla yaşadığı her ne ise ona getirmenin bir anlamı yok..velevki o adamla isteyerek bilinçle birlikte olmuş olsun bence asıl konu eşinin zaten bu bayanı sevmiyor olması zaten ayrılmak istemesi. ..diğer olay bunun bir sonucu olarak gelişmiş.. yani sebep yerine sonuca takılıp kalıyosunuız..hem olayın ayrıntılarını öğrenmek istemenizi de yadırgıyorum..

Arkadaşım biz burda adamla yaşadığı fantazileri anlatsın diye sormuyoruz. Bu olayı yeni yaşadıysa hamile kalma durumu olabilir diye soruyoruz herhalde.Yoksa bana ne adamla ne yaptığından... guclubacismile

Demek ki hissetmeyebiliyorlar.Aman allah korusun bi kadının tecavüze uğraması her ne şekilde olursa olsun çok kötü bişey sonuçta.. :gitme:

canım ben senin pişmanlığına inanıyorum,yaşadıklarının çok azını anlayabiliriz,herşey insanlar için,bende birçok şey için asla yapmam demiştim,ama yaptım,çevremdekiler de öyle,etrafında neşe kaynağı olan,maddi durumu iyi olan,türkiyenin en iyi üniversitesinde okuyan arkadaşım intihar etti,aklı başında olsa intihar edermiydi?başka bir arkadaşımda ailesinin sorumsuzluğundan dolayı yoldan çıkmıştı artık,bir ev partisinde tecavüze uğramıştı,ama düşününce,o kadar çok serserilik yapmıştı ki,belki tecavüz yerine öldürülebilirdi de,uyuşturucuya da başlayabilirdi,tabi ki tecavüz çok kötü insanın hayatını alt üst eder ama bu belki onun için bir uyarıydı,nitekim aklı başına geldi şimdi çok düzenli bir hayatı var.

Allah korusun belki boşanmasaydın kocan seni öldürecekti,yada birgün sinirlenip seni sokağa atıcaktı gece vakti,başına daha daha kötü şeyler gelecekti,belki kötü yola düşecektin,

kimseden kaya gibi güçlü olmasını bekleyemeyiz,bu sözlerim belki çok tepki alacak ama bazen en büyük felaketler güzel şeylerin yolunu açabiliyor,yada kötü birşey daha da kötü birşeyin olmasını engelleyebiliyor.

bir de ben şunu merak ediyorum,bu kadar kıskanç bir kocan var,nasıl söyleyebildin ona tecavüze uğradığını,yani ayrıntılı anlatırmısın,ne zaman söyledin,ne tepki verdi,boşanmaya kadar olan süreçte sana neler çektirdi,ve bu olayı sadece ikinizmi biliyorsunuz

Back