- 6 Aralık 2009
- 6.158
- 2.776
- 723
Bide şu var tabi, adamın biri, (tanımıyorsunuz ama, sadece internetten görüştünüz birkaç defa) içerdeki odaya gidiyor ve uygunsuz bir vaziyette geri geliyor, düşüp bayılırmısınız yada derhal orayı terk mi edersiniz. Yada o pisliğin ağzını burnunu dağıtırmısınız, katilmi olursunuz???
insan tecavüze uğradığı evde banyoya mı girer:)) sempatiksalakcinni
.
pes demene gerek yok.ben olayı kocasının anlayacağı şekilde anlattım.diyecek e be kadın kendin girmişin eve belanı bulmuşun.ben ne bileyim orda neler yaşandığını diyecek.sonuçta kocasını aldatıp başka bir eve ne mantıkla ya da ne düşünceyle olursa olsun girmek yeterlidir.
ama daha saf ve karısına çok aşık bir adam olsa eline bıçak alır kovalarda o evdeki adamı.
adamı katil eder yani bu kadın.değmez.ne istediğini bilmeyen biri için ölmeye ve öldürmeye.
evet biliyordu.olayda baygın değilmiş ayıkmış.
insan tecavüze uğradığı evde banyoya mı girer:)) sempatiksalakcinni
al burdan anla işte.hemcinsimi bende sonuna kadar korurum ama bu olayı çok gördüm ben.
pişman olup psikolojisine sığınarak olayı tecavüz diye anlatıyor kocasına.adamı katil edicek yok yere.iyiki adamda akıllıymış.
burdada tepki almamak için size acındıracak şekilde demogoji yaparak anlatıyor.
Allah yardımcısı olsun.tabi ki üzüldüm ama sadece psikolojisine.bu kız tecavüze uğramış ama kendi istemiş.kendini ateşe atmış.
o kadar.çünkü evine gitmiş.
Tanımadığım adamın evine gitmeyeceğim için bu durumla karşı karşıya kalmam. Ama kişinin ruh durumuyla ilgili bu durum. Bazısı kalakalır bazısı basar yaygarayı. Eve gitmesi hata zaten. ama bence onu bu hale getiren kocasının ta kendisi.Anlatsaydı burda boşanmadan kimseyle görüşme derdim. Boşan sonra derdim.
:1shok::1shok: yok artık emdevcim bu kadar da değil yanihani sen intihar ediyordun
bugünde gelmişsin.ruhun mu geldi buraya
neyse Allah uzun,sağlıklı ömür versin.
ee senin adamın evinde işin ne denilecek diye çok kadın ,genç kız susuyor maalesef.
işte belki öyle babacan bir komisere rastlar belki...
rastlamazsa ,maalesef acısına bir kat daha acı eklenir.
tabii,o adamda yeni avların peşindedir hala...
çünkü biliyor ki bu kadınlar şikayet edemeyecek.
çünkü bu zihniyet kadını suçlayacak ,burada olduğu gibi.
o yüzden susup kabul edecekler, yaşadıklarını.
bu pislikte yeni avlar ,yeni kurbanlar arayacak.
bu bakış açıları ,onu ve onlar gibi olanları ,koruyor çünkü.
.
süperdi bu mesajın.vardır böyle insan modeli. karşısında ki duvara çarpar çarpar etleri morarır, bir çarptığında duvar yıkılır. aaaah duvar yıkıldı diye kendi de üzüntüden yıkılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?