• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz....

Polise gitmeyi düşünüyorum,fakat korkuyorum
Ben okuduğum okul boyunca çok şey gördüm poliste işler umduğum gibi gitmezse rapor temiz çıkarsa diye çok korkuyorum. Aileme haber gidince raporda temiz çıkarsa ben ne yaparım.. Kestiremiyorum polisten sonrasını..
Sakinleşip düşünmeye çalışıyorum olmuyor..

Offffff bacim yasamadigin sey kalmamis ....
Ama ne yapar eder seni bulurlar...
Aslinda ailene gercekleri anlatsan vermekten vazgecerler belki...
Igrenc pislik yaratik boyle kisilere insan bile diyesim gelmiyor...
Rabb'im hakkinda hayirlisini nasip etsin ...
Ailende gercekten oldukca geri kafalilarmis...
Senin hic mi onemin yok butun bunlari sana yasattilar...
Offffff cok uzuldum inan ki dua etmekten baska yapabilecegim birsey yok senin adina :-(

Polise gitmeyi düşünüyorum,fakat korkuyorum
Ben okuduğum okul boyunca çok şey gördüm poliste işler umduğum gibi gitmezse rapor temiz çıkarsa diye çok korkuyorum. Aileme haber gidince raporda temiz çıkarsa ben ne yaparım.. Kestiremiyorum polisten sonrasını..
Sakinleşip düşünmeye çalışıyorum olmuyor..

Hastanede gözünü açtığında söyleseydin mutlaka kanıtlanırdı. Ama geç kalmıs değilsin muayene vs hersekilde anlaşılabilir diye düşünüyorum.

Düşünüyorum fakat ışın ıçınden cıkamıyorum..getcekten polıse gıtmekten korkuyorum..nasıl anlatayım bılmıyorum ama o hayvan bana bışey yapmadı bılıyorum, neredeyse emınım buna..
Ben bu adamla bır seneye yakın aynı ortamda bulundum, kurnazlıgını, kafasının calıstıgını bılıyorum..
Nasıl derler hıssedıyorum bana fızıksel bışey yapmadı. Baska bı acıklaması yok cunku soylediği lafların..
Beni kendine mecbur etti aklınca onurumu parcalayarak..
Fakat dokunmadı.
Beni bilerek dövdü bayılttı, bişmeyeyım dıye.. O surede onurumu, gururumu yıktı, kadınlıgımı gordu, elıyle dokundu sadece benı bayıltana kadar.. başka bişey yapmadı.. Ki onu suçlayayamayayım fakat içten içe ona mecbur kalayım..
Ben polıse gıtmekten bu yuzden korkuyorum o rapor temız cıkacak..

Kaçmakla kötü yapmışsın hastanedeyken polise soylemeliyfin.Sindi o pislik herşeyi inkar edecek.Sen evlenelim bile desen evlenmeyecek ailesi ve o idtemiyecek.Ben evlen demiyorum ama senin canını yakmis bu adam yer konuda şu üzerine çıkacak.Kaç gün oldu bilmiyorum ma hemen polise git.İse birden mesleğin ne geçim saglaya bilormisin? Anne babana hayret. Senin hiç bir yerde sormamislar isteklerini .
Allah yardımcınız olsun

Sin mesajı şimdi okudum .Anladığım şu sen ditendin tecavüz etmedi bakiresin vw bakire olduğun için korkuyorsun doğru mu

Sin mesajı şimdi okudum .Anladığım şu sen ditendin tecavüz etmedi bakiresin vw bakire olduğun için korkuyorsun doğru mu
Anlatmayı beceremiyorumda evet böyle.ben bayılana kadar sıddet uyguladı hem fızıksel hem psikolojık fakat o şekilde dokunmadı..bakıre olmayıda gec o tarafıyla yaklaşmadı bıle..
Psıkolojık sıddet uyguladı sozlerıyle, elıyle dokundugunu hıssettıkten sonrası yok zaten bende..kanıt olmaması için dokunmadı emınım.polısten once kendım doktora gıdecegım, ona karar verdım eger ufakta olsa bı kanıt izi varsa polise gıdebilirim.fakat temızsın derlerse polıse gıtmeyecegım..

Anlatmayı beceremiyorumda evet böyle.ben bayılana kadar sıddet uyguladı hem fızıksel hem psikolojık fakat o şekilde dokunmadı..bakıre olmayıda gec o tarafıyla yaklaşmadı bıle..
Psıkolojık sıddet uyguladı sozlerıyle, elıyle dokundugunu hıssettıkten sonrası yok zaten bende..kanıt olmaması için dokunmadı emınım.polısten once kendım doktora gıdecegım, ona karar verdım eger ufakta olsa bı kanıt izi varsa polise gıdebilirim.fakat temızsın derlerse polıse gıtmeyecegım..

Bayıldığın için böyle düşünüyorsun herlde ama bunu anlayabilirsin ne biliyim vajina bölgende bir acı vs hissedersin illaki. İlk gecesini yaşayan evli kadınlarda bile bu his olur ki sende zorla olmus. Eğer olmadı diyosan bu tecavüz değildir şiddettir. Ama o bölgemi gördü ve dokundu da dedin. Yani eylemi gerçekleştirmedi mi?

Once doktora gıtme fıkrıne ancak varabıldım.eger aıleme guvenebılsem tecavuz kanıtı bıle olmasa darp ıcın gıdıp o hayvanı surundurmeyı suan canımdan cok ıstıyorum
Fakat aıleme sadece darp ettıgı ıcın evden kactım dıyemem ve zorla gerı gotururler dıye korktugumdan gıdemıyorum

Arkadaşım sen bilmiyorsun tecavüz oldu mu olmadimi,olduyysa ne olacak rapor gelecek te bir ayda senşikayetçi olacaksın.Unv. okudum diyorsun cahil değilsin bir ayda tecavüz bulguları kaybolacak belki sen hamile olacaksın kim inanır bir ay sonra sana .Sen bu kadarını akıl edemedim mi.
İnşallah konu fake dir ki eminim oyle
Kimsenin bu pisliği yaşamasını istemem

Darp raporu al vajinal muayeneni ol. Aileni ara bana şiddet uyguladı ve tecavüze yeltendi raporlarım elimde de. Ama bunları zaman geçirmeden yap raporlar için. Zira elinde hiç kanıtın olmayabilir. Ayrıca illaki oturduğun yerde polise gitmen gerekmez suan nerseysen ordaki emniyetede başvurabilirsin. Polis zaten seni hastaneye yönlendirecek elinde raporlarınla gitmesende olur.

Bayıldığın için böyle düşünüyorsun herlde ama bunu anlayabilirsin ne biliyim vajina bölgende bir acı vs hissedersin illaki. İlk gecesini yaşayan evli kadınlarda bile bu his olur ki sende zorla olmus. Eğer olmadı diyosan bu tecavüz değildir şiddettir. Ama o bölgemi gördü ve dokundu da dedin. Yani eylemi gerçekleştirmedi mi?
Onu anlatmaya calısıyorum ıste cahıl bı insan degilim hiçbir şey hıssetmıyorum ne acı ne bırsey, ne bir leke vs..geceden sonra bunları dusunerek bu sekılde dusunmeye basladım, bırsey hıssetmem gerekırdıne bileyım acı, kaşıntı, bırtakım salgılar oluyormuş ordakı bezlerden nette okudum butun gece..az çokta bilir insan ben bırsey hıssetmiyorum bunu anlatmaya calısıyorum

Son mesajdan sonra bende böyle düşünüyorum. Ama bukadar ayrıntı kurgu olabilir mi acaba onuda düşünmeden edemedim. Bir yerlerde yanlıs bişey var sanki
Konu fake.
. Böyle ytutarsizlik olmaz başlık tecavüz tecavüz yok. Üniversite mezunu az biraz kanundan haber yok.Zaten ilk msj konu sahibinin.
Beklicekte bir ağzında bekaret raporu cikacakta tecavüzden şikayetçi olacak.

Onu anlatmaya calısıyorum ıste cahıl bı insan degilim hiçbir şey hıssetmıyorum ne acı ne bırsey, ne bir leke vs..geceden sonra bunları dusunerek bu sekılde dusunmeye basladım, bırsey hıssetmem gerekırdıne bileyım acı, kaşıntı, bırtakım salgılar oluyormuş ordakı bezlerden nette okudum butun gece..az çokta bilir insan ben bırsey hıssetmiyorum bunu anlatmaya calısıyorum

Bunu anlatmaya çalısıyosun da başlıkla uyusmadı yazı bizde bunu anlamaya çalışıyoruz. Cahil bir insan olmadığın içinde darp raporu alıp şikayetçi olabilirsin maddi manevi dava açabilirsin yapıcak bir sürü şey var akıl tutulması yaşamanı anlayamadım.
Ve bence bekaret kontrolünü en kısa zamanda yaptırmalısın. Oldumu olmadımı sadece düşünceyle hareket edilmez.

Ailene geri donme uni mezunusun baska bir sehirde kendi basinin caresine bakalbilirsin

Konu fake.
. Böyle ytutarsizlik olmaz başlık tecavüz tecavüz yok. Üniversite mezunu az biraz kanundan haber yok.Zaten ilk msj konu sahibinin.
Beklicekte bir ağzında bekaret raporu cikacakta tecavüzden şikayetçi olacak.

Bende anlamadım bişey kafam karıştı

Back