beni demek istediğim bu insanlara her türlü işkencenin yapılabileceği tamam da 20 tane orda ne suçlarla bulunduğunu bilmediğimiz insanın da bu insana ceza verme ayağına aynı eylemi gerçekleştirmesi
bana göre onların da bi farkı yok.
hepsi pisliğin teki işte.
alcaksın bu adamı her gün etinden bi parça koparcaksın üstüne de dökeceksin tuzu bak bakalım nasıl iyi oluyor.
küçücük bir çocuğa tecavüz etmekten zevk alan bir yaratığın kendine bunun yapılmasından çok da rahatsız olacağını düşünmüyorum hasta ruhlu pislik çünkü o bundan da zevk alıyordur.
adam akıllı işkence uygulayacaksın bu ve benzerlerine.
o yirmi kişiye kaldı sanki onlarda aynı kafada belli
bizim burda adamı ya bıçaklarlar kim vurduya falan gider ya da başka şeyler yaparlar içerdekiler de ona aynını yapmaz genelde.
hoş içerdeki suçlunun bir başka suçluya ders vermesi de enteresan
aralarındakiler nasıl insanlar acaba hepsi birbirine olmayan insanlıklarıyla ders vermeye kalkışıyor. öyle ya da böyle hepsi aynı yere girmişler
devletin yapması gerek bu işkenceleri içerde kendini tatmin etmek için küçücük çocuğa böyle yapmıştı biz de ondan yaptık, diyen bu adamdan farkı olmayan insanlar değil.
bana vercekler bunu ben çok güzel işkence ederim mesela...
diğerlerinin amacı da belli, ders vermek falan değil bu pisliğe. bu habis ruhlu ondan da zevk alır zaten kesin yani....
iğrenç.........