• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz suçlusuna hapiste 20 kişi tecavüz etti

Bazı ülkelerde hala adalet var demekki. Burda olsaydı hapse bile girmezdi muhtemelen.

1.5 yasinda daha konusmayi bile dogru duzgun bilmeyen bebege bunu reva goren yaratiga az bile olmus zerre acimadim
Hapishanedekilerin yaptigini begenmeyenleri bir an o cocugu yakininizin yerine koyun bakalim bu kadar humanist olabilecek misiniz
Oh olsun pislige
1,5 yasindaki bebege seyi kalkanin kulagina iyi kupe olmustur bu

beni demek istediğim bu insanlara her türlü işkencenin yapılabileceği tamam da 20 tane orda ne suçlarla bulunduğunu bilmediğimiz insanın da bu insana ceza verme ayağına aynı eylemi gerçekleştirmesi

bana göre onların da bi farkı yok.

hepsi pisliğin teki işte.

alcaksın bu adamı her gün etinden bi parça koparcaksın üstüne de dökeceksin tuzu bak bakalım nasıl iyi oluyor.

küçücük bir çocuğa tecavüz etmekten zevk alan bir yaratığın kendine bunun yapılmasından çok da rahatsız olacağını düşünmüyorum hasta ruhlu pislik çünkü o bundan da zevk alıyordur.

adam akıllı işkence uygulayacaksın bu ve benzerlerine.

o yirmi kişiye kaldı sanki onlarda aynı kafada belli

bizim burda adamı ya bıçaklarlar kim vurduya falan gider ya da başka şeyler yaparlar içerdekiler de ona aynını yapmaz genelde.

hoş içerdeki suçlunun bir başka suçluya ders vermesi de enteresan:ssz:

aralarındakiler nasıl insanlar acaba hepsi birbirine olmayan insanlıklarıyla ders vermeye kalkışıyor. öyle ya da böyle hepsi aynı yere girmişler

devletin yapması gerek bu işkenceleri içerde kendini tatmin etmek için küçücük çocuğa böyle yapmıştı biz de ondan yaptık, diyen bu adamdan farkı olmayan insanlar değil.

bana vercekler bunu ben çok güzel işkence ederim mesela...

diğerlerinin amacı da belli, ders vermek falan değil bu pisliğe. bu habis ruhlu ondan da zevk alır zaten kesin yani....

iğrenç.........

beni demek istediğim bu insanlara her türlü işkencenin yapılabileceği tamam da 20 tane orda ne suçlarla bulunduğunu bilmediğimiz insanın da bu insana ceza verme ayağına aynı eylemi gerçekleştirmesi

bana göre onların da bi farkı yok.

hepsi pisliğin teki işte.

alcaksın bu adamı her gün etinden bi parça koparcaksın üstüne de dökeceksin tuzu bak bakalım nasıl iyi oluyor.

küçücük bir çocuğa tecavüz etmekten zevk alan bir yaratığın kendine bunun yapılmasından çok da rahatsız olacağını düşünmüyorum hasta ruhlu pislik çünkü o bundan da zevk alıyordur.

adam akıllı işkence uygulayacaksın bu ve benzerlerine.

o yirmi kişiye kaldı sanki onlarda aynı kafada belli

bizim burda adamı ya bıçaklarlar kim vurduya falan gider ya da başka şeyler yaparlar içerdekiler de ona aynını yapmaz genelde.

hoş içerdeki suçlunun bir başka suçluya ders vermesi de enteresan:ssz:

aralarındakiler nasıl insanlar acaba hepsi birbirine olmayan insanlıklarıyla ders vermeye kalkışıyor. öyle ya da böyle hepsi aynı yere girmişler

devletin yapması gerek bu işkenceleri içerde kendini tatmin etmek için küçücük çocuğa böyle yapmıştı biz de ondan yaptık, diyen bu adamdan farkı olmayan insanlar değil.

bana vercekler bunu ben çok güzel işkence ederim mesela...

diğerlerinin amacı da belli, ders vermek falan değil bu pisliğe. bu habis ruhlu ondan da zevk alır zaten kesin yani....

iğrenç.........

Olabilir belki zevk aldilar igrenc gercekten
Allahim boyle insanlardan korusun bizleri evlatlarimizi insallah

Olabilir belki zevk aldilar igrenc gercekten
Allahim boyle insanlardan korusun bizleri evlatlarimizi insallah

amin Allah korusun

yaşamadan anca bu kadar yorum yapabiliyoruz bunu yaşamış olan ana-babalar, evlatları böyle olaylara kurban gidenler neler düşünüyorlar kim bilir.

adaletse verin eline o annenin ne yapıyorsa yapsın.

demek istediğim buydu işte o yirmi kişi de bu adama güya ders verme bahanesiyle kendilerini tatmin ediyorlar bunun açıkçası bu yani ve iğrenç bu adalet falan değil ortamın daha da bozulmasına sebep olur anca

adaletmiş... verin o ananın eline şu herifi kessin biçsin madem asıl adalet o olur.

tabi belli hukuk kuralları ve yaptırımlar olduğundan bu mümkün olmuyor ama içerdekiler de buna tecavüz edince, iyi olmuş, deniyor falan benim mantığım farklı çalışıyor

yirmisinin de bundan farkı yok hepsi birbirine tecavüz etsin madem.. al birini vur ötekine iğrençliğin sınırlarını aşmışlar artık.

zaten uçkurundadır bunu yapanın da aklı, ders verme bahanesiyle... iyi valla

iğrenç tek kelimeyle iğrenç
:19::19::19:

1 yaşında bebeğe tecavüz etmiş, öldürmüş adamın yaşamaya hakkı olmamalı, asla halk içine karışmamalı

diğeri 2 yaşında bebeğe tecavüz edip öldüren kimliği değiştirilmiş ve dışardaymış, kimliğini değiştirip koruyorlar bir de, kimbilir neler yaptı, yakalanmayacak kadar da temkinlidir artık

Back