• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz suçlusuna hapiste 20 kişi tecavüz etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$fft16_mf4314046.Jpeg

$tecavuz-suclusuna-hapiste-20-tecavuz-ulkeyi-karistirdi-4314025.Jpeg

Daha 1 yaşındaki üvey oğluna tecavüz ettikten sonra öldüren adam hapiste mahkumlar tarafında da cezalandırıldı. O adama tam 20 mahkum tecavüz etti. Brezilya şimdi pedofil ve tecavüz olaylarındaki adalet anlayışını tartışıyor.

Tecavüz suçlusuna hapiste 20 kişi tecavüz etti
Brezilya'da 1 yaşındaki üvey oğluna tecavüz edip öldürmekten tutuklanan adam, hapishanedeki diğer mahkumların 'adalet' anlayışlarının kurbanı oldu. Jiu jitsu hocası olduğu bildirilen Daryell Dickson Meneses Xavier, hapiste 20 mahkumun tecavüzüne uğradı.

İşkence de gören Brezilyalı'nın, vücudunun hemen her yerinde yaralar oluştu.Oldukça rahatsız edici bir görüntünün ortaya çıktığı olayın ardından adamın vücudunun çeşitli yerlerinde korkunç yaralar meydana geldi. Tecavüz kurbanı adam üstü başı kan içinde bulundu.

Hapishanede tecavüz olayı ülkede adalet tartışmalarına neden oldu. Ülkede benzer bir olay 1993 yılında da yaşanmıştı. 2 yaşındaki evlatlık oğluna tecavüz ettikten sonra onu öldüren James Bulger isimli adam iki kez hapse atılmıştı. İlk cezasını çektikten sonra 2001 yılında evinde çocuk por.nografisine ilişkin kayıtlar bulununca Bulger tekrar hapse girmişti. Ancak o adam şimdi yeni bir kimlikle dışarda ve özgür bir şekilde yaşıyor.

Brezilya şimdi bu örnekleri tartışıyor. Bir tarafta üvey oğluna tecavüz edip öldüren ama hapiste tam 20 erkeğin tecavüzüne uğrayan adam, diğer tarafta aynı suçu işlediği halde özgür kalan başka bir adam. Ülkede sorulan soru hangisi daha adaletli? milliyet

Son düzenleme:
iyi olmus hak etmis, ALLAH cezasini versin beter olsun böyleleri...

20 az olmus. Hatta bir yerini keseceksin bunun. Hos keske oldurselerdi.

Kendi oğluna ne demek ya ?

En güvendiği kisi olması gerekirken neler yasatmis adi herif..

Ben o yavruya yanarim sadece..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kendi oğluna ne demek ya ?

En güvendiği kisi olması gerekirken neler yasatmis adi herif..

Ben o yavruya yanarim sadece..

Uveymis. Hos uvey olsa nolur minicik bebek yahu siz nasil yaratiklarsiniz. Ne anladin bu igrenclikten.?
Tecavuz edile edile olsun:19:

Hicbir şey umrumda değil, 1 ve 2 yaşındaki çocuğun yaşayacağı acıya yanarım.... akıl almıyor akıllll, Çocuğu öldürmelerine gerek yokmuş zaten çocuk çok küçüki illaki ölürdü.....

tipine baksan hiçte öyle görünmüyor :47: zaten sağ çıkamaz bence hapishaneden

Ohh çok iyi olmuş çok hoşuma gitti inşallah ölmez de bu psikoloji ile yaşar

Serefsiz ya karisi fistik gibi ama iste sapik her yerde sapik ya allah beter etsin. Iyi cocugun anasi oldurmemis nasil sabretmis ta dicek cok laf varda susayimmm cok üzüldüm yavrucuk daha 1 yasindaaaaa

Allah ıslah etsinn seni...
Şeyinden asacaksın böylelerini..
Hatta ilk önce 100 kişi tecavüz edicek,
işkence görücek.. Ondan sonra da idam edilecek...
s11646.gif

​İyi olmuş hak etmiş.

adamın yaptığı insanlık dışı ona kendi akıllarınca ceza verenlerin de ondan bir farkı yok

Bu olayda adalet arayan beyinler o küçücük bebeğe yaptıklarında da adalet arıyorlar mı acaba...

Zerre acımadım acılar içinde gebersin...

Darısı diğer sapıkların çocuk katillerinin başına...

o yirmi tanesinin de bu yaratıktan bir farkı yok hepsi aynı kafadalar.

ceza veriyorlar akılları sıra kesin öyledir!

cezasını siz verceksiniz madem başka şeyler yapın, tecavüz etmelerinden ne oldukları belli işte

hepsinden tiksiniyorum

1.5 yasinda daha konusmayi bile dogru duzgun bilmeyen bebege bunu reva goren yaratiga az bile olmus zerre acimadim
Hapishanedekilerin yaptigini begenmeyenleri bir an o cocugu yakininizin yerine koyun bakalim bu kadar humanist olabilecek misiniz
Oh olsun pislige
1,5 yasindaki bebege seyi kalkanin kulagina iyi kupe olmustur bu

Back