- Konu Sahibi braindamage
-
- #1.361
bu adamlar yaşamasın yahatta yaktıklarında bile öldüğünden emin değiller!!!!!!!!!!
kendımı durduramıyorum her göndersine saydırıyorum ya bu kadın evlat yetiştiriyor bir de..aslında kampanya bile yapılabilir. nihat doğana yapıldığı gibi. çünkü farkı yok .
kendımı durduramıyorum her göndersine saydırıyorum ya bu kadın evlat yetiştiriyor bir de..
ben oğluma bakma mı diyeyim diye de yazmıs utanmaz
yazıları feci. deli ediyor okuyanı.kendımı durduramıyorum her göndersine saydırıyorum ya bu kadın evlat yetiştiriyor bir de..
ben oğluma bakma mı diyeyim diye de yazmıs utanmaz
ben de seviyorum vallaha yemek yapayım ölürüm ama yine de kendini böyle usta sosyolog sanması sinirimi bozuyor.tamam canım mutfağı seven biri olarak onun bloğunudanda bir kaç tarif almıştım.. hararetli yazılarınızı okuyunca azıcık yumuşatmak adına öyle bir yorum yaptımm..ben bazı arkadaşlara katılıyorumm onun bir düzmece olduğuna inanıyorumm .
yok artık. ay feci bir şey bu
Yok tatlım yaşatmazlar hapishanede bak göreceksinizz..milliyette okudum az önce. Okuduğumdan beri midem bulanıyo ensem smsert oldu. Offfff. İnsan böyle bir vahşeti nasıl yapabilir ya. ve bunu yapan insan 13 yıl ceza ile kurtulacak. en fazla 13 yıl...
ya 13 yıl olacağından ben emin değilim çünkü işin içine yakma diri diri gömme vs girdiğinde canavarca hisle öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet diyenler var.milliyette okudum az önce. Okuduğumdan beri midem bulanıyo ensem smsert oldu. Offfff. İnsan böyle bir vahşeti nasıl yapabilir ya. ve bunu yapan insan 13 yıl ceza ile kurtulacak. en fazla 13 yıl...
ya 13 yıl olacağından ben emin değilim çünkü işin içine yakma diri diri gömme vs girdiğinde canavarca hisle öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet diyenler var.
umarım öyle olur. yaşı da 26 adamın yani 18'den küçükten yırtamaz, Münevverin katili o yüzden az ceza almıştı biliyorsunuz.
Yok tatlım yaşatmazlar hapishanede bak göreceksinizz..
offff offf 13 değilse hadi 18 yıl olsun. Kızın ellerini canlıyken kesmişler ya. hırıltılı nefes alırken. Tüm kanım çekildi son ifadelerini okurken.
milliyetteki editör tümünü yayınlamaya yüreğimiz elvermiyor diye yazmış.
http://www.milliyet.com.tr/iste-vahsetin-tutanaklari-gundem-2014568/
vallaha hafifletici sebebi yok bence. ifadesinin iler tutar yanı yok çünkü. zaten tecavüze yeltenip yeltenmediği de çıkar meydana. her şeyden önce o gece üzerinde olan kıyafetleri de yakmadıysa meni izi vs varsa çıkar meydana.offff offf 13 değilse hadi 18 yıl olsun. Kızın ellerini canlıyken kesmişler ya. hırıltılı nefes alırken. Tüm kanım çekildi son ifadelerini okurken.
milliyetteki editör tümünü yayınlamaya yüreğimiz elvermiyor diye yazmış.
http://www.milliyet.com.tr/iste-vahsetin-tutanaklari-gundem-2014568/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?