Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

Arkadaşlar;

Bu olayı dini ve siyasi görüşlere alet etmemek lazım. Buna "Ölüyiyicilik" denir ya. Bu olayın kızın giyim tarzıyla ne alakası var? Yada aile bakanı neden istifa edecekmiş?

Adam sapık, akıl hastası. Kamu paraziti. Böyle manyakları sanki normalmiş gibi değerlendirip siyasi ve sosyal olayları bu manyaklardan yola çıkarak yorumlamamak lazım.
Neden istifa etmesin kadına şiddet engellenemiyorsa hepsi istifa etsin.
İlk sayfada yazıyor neden istifa etmeleri gerektiği.

akadaşlar sayfayı tam 3 kez yeniledim hala görüyorum hatta kızın profiline bile baktm şimdi.ben de niye görünüyosa bu tip?

neyse konuyu dağıtmayayım.

katılıyorum.bir ülkede hergün 2-3 kadın kocasınn,sevgilisinin ya da hiç tanımadığı bi pisliğin tacizine,tecavüzüne,şiddetine uğruyorsa bir yerde bir yanlışlık var demektir.eğitimle başlar herşey belki eğitim politikamız yanlıştır.ama kadın ve aileden sormlu bakan istifa etmesin otursun ölenleri izlesin.ne diyelim.ya da adam gibi çalışsın.

bu konuya siyaset bulaştırmak elbette istemiyoruz ancak bu şiddetin bu denli tırmanmasının elbette kadınlara yönelik nefret söylemleri ile çok ilgisi var.

hükümet olarak önerdikleri çözüm çocuklarınıza bağırmayı öğretin, mahalle namusu timleri kurulsun, kadınlar kahkaha atmasın vs daha bi dolu örnek var 12 senedir kadın söylemi bitmedi hamile kadına bile sokağa çıkmasın. dediler, bu. açıklamalar ağız ishali olmuş gibi niye yapılageldi çünkü bu açıklamaları yapanlar bunun prim yapacağını takdir göreceğini biliyorlardı, kadın erkek eşit değil diyen biri yönetiyor bizi, işte gelinen noktada bu yüzden istifa etmeliler

Devlet bir adalet iki güvenlik için vardır bu ikisini yapamıyosa kimse devlet düzeninden bahsedemez

göçük. olur kader, ölüm olur fıtrat e bunları bende söylerim bunları söylemek için dünyanın maaşını alıyorlar

Hayır hersey kader kısmet fıtrat ise bu kadar kuruma milletvekiline vs niyeihtiyacımız var dua eder eder otururuz aşağı

Arkadaşlar burada isyan etmemiz gereken o, şu, bu siyasetçi olmamalı. Hukuki yaptırımlarda düzenlemeler yapılması lazım. Ha deyince olmuyor bu işler. Bugün idam cezası uygulansın dense ortalığı ayağa kaldıracak bir yığın insan var.

İdam cezası uygulanmalı. Biz bunun mücadelesini vermeliyiz. Aksinin kime faydası var ki? Bu yaşananlardan çıkartılması gereken sonuç bu bence. Millet başladı yine birbirini yemeye :KK43:.

Evet nefret söylemleri çok oldu sürekli kadınları ele aldılar ama suça bulaşan veya işleyenlerin çoğu erkek arkadaşı, babası,amcası,erkek kardeşi,sevgilisi ,erkek akrabası toplumda çok cahil her söyleyene inanıyor galeyana geliyor , ama en kalitesiz ve gelişi güzel yetişen yine erkekler bunun değişmesini yine kadınlar sağlayacak
katılıyorum.bir ülkede hergün 2-3 kadın kocasınn,sevgilisinin ya da hiç tanımadığı bi pisliğin tacizine,tecavüzüne,şiddetine uğruyorsa bir yerde bir yanlışlık var demektir.eğitimle başlar herşey belki eğitim politikamız yanlıştır.ama kadın ve aileden sormlu bakan istifa etmesin otursun ölenleri izlesin.ne diyelim.ya da adam gibi çalışsın.

bu konuya siyaset bulaştırmak elbette istemiyoruz ancak bu şiddetin bu denli tırmanmasının elbette kadınlara yönelik nefret söylemleri ile çok ilgisi var.

Canım benim aile bakanı istifa edince hukuki yaptırımlar değişecek mi? İdam cezası uygulanacak mı? Öyle olacaksa şayet tamam herkes istifa etsin.

Arkadaşlar burada isyan etmemiz gereken o, şu, bu siyasetçi olmamalı. Hukuki yaptırımlarda düzenlemeler yapılması lazım. Ha deyince olmuyor bu işler. Bugün idam cezası uygulansın dense ortalığı ayağa kaldıracak bir yığın insan var.

İdam cezası uygulanmalı. Biz bunun mücadelesini vermeliyiz. Aksinin kime faydası var ki? Bu yaşananlardan çıkartılması gereken sonuç bu bence. Millet başladı yine birbirini yemeye :KK43:.

ha diyince değil zaten bu iktidar 12 yılını devirdi yeterli değil mi

yasa çıkarmak da yeterli değil denetim olmalı ayrıca merak etme kimse gık demez bu ülkeye teröristler haberdar davul zurna ile girdi kim ne dedi

Lütfen rica ediyorum konuya siyaset bulaştırmayın. Bakın reklam olarak algılanmasın diye bile bizler paylaşımlarda maksimum özen gösterirken bu başlığı siyasi düşüncelerinize malzeme etmeyin.

İdam cezasının müslüman olduğunu iddia eden bir ülkede getirilmesi pek olası değil. Yahu idamı geçtim adamlar müebbet yese yine neyse! Yok bakire değilmiş yok eski sevgilisiymiş diye saçma sapalak bahanelerle tecavüzden yırtan kaç kişi oldu şimdiye kadar?

Bir de otobüs minibüs şoförleri neden hep at hırsızı kılıklı tipler? Özellikle mi seçiyorlar bu mafya alt tabanlı pis herifleri?

Canım benim aile bakanı istifa edince hukuki yaptırımlar değişecek mi? İdam cezası uygulanacak mı? Öyle olacaksa şayet tamam herkes istifa etsin.

canım benım sorun çözülür çözülmez bu etik açıdan yapılması gereken bişey

ben bi ülkenin aile Bakanı olucam 1 yılda binlerce kadın öldürülmüş olacak yaptığım tek açıklama çocuklarınıza bağırmayı öğretin olacak ben oturamam o koltukta utanırım. demek ki ben bu işi yapamıyorum politika uretemiyirum derim

X