- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- Konu Sahibi braindamage
ben şimdi göremedim
evet şimdi silmiş galiba 1. dk önce vardı, belki bizi okumuştur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben şimdi göremedim
kk nın face adresinde kazen, burdaki bi konu değil, gamze diye biri kk ya ölüsevici demiş
https://www.facebook.com/kadinlarku...6401258407612/814126068635124/?type=1&theater
evet şimdi silmiş galiba 1. dk önce vardı, belki bizi okumuştur
ölüsevicilik yorumunu diyosanız hala var silmemiş ki
yok canım şuan kazen engellediyse silinmiştir, ya da herkeste farklı mı görünüyor bilmiyorum valla
Neden istifa etmesin kadına şiddet engellenemiyorsa hepsi istifa etsin.Arkadaşlar;
Bu olayı dini ve siyasi görüşlere alet etmemek lazım. Buna "Ölüyiyicilik" denir ya. Bu olayın kızın giyim tarzıyla ne alakası var? Yada aile bakanı neden istifa edecekmiş?
Adam sapık, akıl hastası. Kamu paraziti. Böyle manyakları sanki normalmiş gibi değerlendirip siyasi ve sosyal olayları bu manyaklardan yola çıkarak yorumlamamak lazım.
chess hala görüyorum ama adı gamze soyadı ö ile başlıyo dimi.duruyo hala.
Neden istifa etmesin kadına şiddet engellenemiyorsa hepsi istifa etsin.
İlk sayfada yazıyor neden istifa etmeleri gerektiği.
katılıyorum.bir ülkede hergün 2-3 kadın kocasınn,sevgilisinin ya da hiç tanımadığı bi pisliğin tacizine,tecavüzüne,şiddetine uğruyorsa bir yerde bir yanlışlık var demektir.eğitimle başlar herşey belki eğitim politikamız yanlıştır.ama kadın ve aileden sormlu bakan istifa etmesin otursun ölenleri izlesin.ne diyelim.ya da adam gibi çalışsın.
bu konuya siyaset bulaştırmak elbette istemiyoruz ancak bu şiddetin bu denli tırmanmasının elbette kadınlara yönelik nefret söylemleri ile çok ilgisi var.
Canım benim aile bakanı istifa edince hukuki yaptırımlar değişecek mi? İdam cezası uygulanacak mı? Öyle olacaksa şayet tamam herkes istifa etsin.Neden istifa etmesin kadına şiddet engellenemiyorsa hepsi istifa etsin.
İlk sayfada yazıyor neden istifa etmeleri gerektiği.
Arkadaşlar burada isyan etmemiz gereken o, şu, bu siyasetçi olmamalı. Hukuki yaptırımlarda düzenlemeler yapılması lazım. Ha deyince olmuyor bu işler. Bugün idam cezası uygulansın dense ortalığı ayağa kaldıracak bir yığın insan var.
İdam cezası uygulanmalı. Biz bunun mücadelesini vermeliyiz. Aksinin kime faydası var ki? Bu yaşananlardan çıkartılması gereken sonuç bu bence. Millet başladı yine birbirini yemeye .
Canım benim aile bakanı istifa edince hukuki yaptırımlar değişecek mi? İdam cezası uygulanacak mı? Öyle olacaksa şayet tamam herkes istifa etsin.