Ben de kadınlar olarak bunu ancak biz değiştirebiliriz diyorum.Kadınlar olarak çok şey yapabiliriz. Bu eyleme bütün kadınlar katılmalı. Bu ülke yeterince ezdi bizi. Biz buna dur demedikçe hiçbir şey olmayacak. Böyle insan olmayan mahluklar tecavüz edip yakıp öldürecekler bizi, boşanmak istiyoruz diye sokak ortasında bıçaklanarak öldürüleceğiz. Kısa giydik diye tecavüzü hak görüp, türban taktık diye üstümüze başımıza ne giydiğimizi irdelemeyi kendilerine hak görecekler. Bunların hepsi aynı zihniyet aslında. Susan da aynı zihniyet. Yarın o eyleme iyi okullarda okuyup yarın o kararları veren hakimlerden olmak için katılmayacak gençler de aynı zihniyet. Devlette bir işe girebilmek için yarın o eyleme katılmayanlar da aynı zihniyet. Umarım bu kıza yapılanları unutturmayız. Başka kızlarımıza olmaması için artık taşı yerinden oynatalım, korkmayalım. Yarın onun yerinde başka kızlarımız olmasın diye artık savaşalım.
Ben İstanbulda değilim ama bulunduğum ilde yapılacak her türlü eyleme, harekete destek veririm. Başlığı açan arkadaşımızı da tebrik ediyorum. Artık kadınlar olarak bir şeyler yapmamızın vakti geldi de geçiyor, zira her yeni gün bir yeni kadın cinayeti olarak geliyor. Gelmesin artık.