- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- Konu Sahibi braindamage
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte herşeyi bu yazı ifade etti
Dolmuşa bindiğinde, şoförün kapıyı kapatıp, gaza basıp ıssız bir yere götüreceği korkusunu yaşamayan, bu korku yüzünden tek kalmamak için son inenle birlikte inmek zorunda kalmayan,
ıssız bir sokakta iki adımda bir arkasına tedirginlikle bakmadan yürüyebilen, arkasından gelen kişinin adımlarının temposuna kulak kesilmeyen,
yanından geçen birinin kendisini taciz edebileceği korkusu yaşamayan,
eve yemek siparişi verdiğinde bile tekse eğer, siparişi getiren kişinin yalnız olduğunu anlamaması için elinden geleni yapan,
hayatında hiç tacize uğramamış olan,
bindiği taksinin plakasını almak zorunda kalmayan,
hayatında bir kere olsun tecavüze uğrama korkusu yaşamamış olan bir kadın kaldı mı bu ülkede?
itin birini beslemek için canım imralıdaİdam cezasi getirmemek icin hala neyi bekliyorlar?İcim kan agliyor resmen soyleyecek hicbirsey bulamiyorum bogazim dugumleniyor.Umarim adalet yerini bulur bu psikopatlari hadim edip idam cezasi verilmesi lazim.Hepsinin yok edilmesi lazim daha kac genc kizimiz daha bu korkuyla yasayacak daha kaci bu vahseti gorecek
Içinde bulunduğumuz toplumun vehameti işte Norve.Uyuşturucu kullanan adamın dolmuş kullanmasına nasıl izin veriliyor? Kaç tanesi daha uyuşturucu kullanıyor bunların?heran başka bir kadın veya çocukta öldürülebîlir bunlar tarafından demekki.allah belalarını versin ya şimdide uyuşturcu bahane mi oldu uyuşturucu kullanırken dışarda gezebilecek kadar ayık ta kızı yakacak kadar vahşi
yaa külahıma anlatsınlar
Allahım ya çıldırdım
Gebersin hepsi Allah hepsinin bin bir cezasini versin.O kadar doluyum ve icim kan agliyor..itin birini beslemek için canım imralıda
işyerindeyimharika bir anlatım bu kadar mı doğru olur
çok gecmıs olsun Allahtan bir şey olmamış..size basımdan gecen bir olayı anlatmak istiyorum.Ben İzmirde yasayan bir üniversite öğrencisiyim bundan yaklasık iki sene önce okuldan cıktım dolmusa bindim söför genc bir adamdı pislik bir tipti yanında da aynı sekilde arkadası oturuyordu gideceğim mesafe cok uzundu ve ben son durakta inecektim,son durağa geldik,bu bahsettiğim son durakta o güzergahtaki bütün dolmusların kalktığı yer kalkıs noktası olduğuna bakmayı sanayinin yanına öyle cok da insan olmuyor etrafta cok ev yok.neyse son durağa geldim ben ayaklandım kapıya gittim inmek istediğimi söyledim durdu minibüs kapıda bekliyorum ama pislik kapıyı acmadı seni gitceğin yere bırakalım dedi yanındaki pis tipli arkadası da pis pis sırıtıyor öyle korktum ki bacaklarımdan can kesildi o an da cünkü buna benzer bir olay da yıllar önce Denizlide yasandı,kıza yine dolmus söförü ve arkadasları tecavüx edip öldürmüstü biz o zamanlar zamanlar o sehirde yasıyorduk sehir calkalanmıstı ben kücüktüm ama unutmadım etkilenmistim.neyse bu olay aklıma geldi okadar korktum ki can havliyle bağırdım acın kapıyı inmek istiyorum diye kapıyı yumruklarım neyseki kapıyı actılar kendimi dısarıya attım hemen annemi arayıp ağlayarak anlatmıstım bu olayı.ÖZGECAN ın haberini izlerken annemle aklımıza geldi büyük birsey atlatmısm,adamlar o an birazcık daha cesaretlense benim de basıma gelecekti belki bu korkunc olay.ÖZgecan icin cok üzülüyorum dünden beri ağlıyorum nasıl söndü hayatı gencecik fidanın.en büyük acıları cekerek veda etti hayata.bu basımdan gecen olayı paylasmak istedim ne yazikki dolmus söförlerinin bazıları böyle iste dikkatli olmamız gerekiyor,sehrin göbeğinde bile olsanız tek kaldığınızda aman ne olucak demeyin bayanlar inin bir sonrakine binin bu olay unıtulunca biz de önlem almayı bırakmayalım..
Dolmuşa bindiğinde, şoförün kapıyı kapatıp, gaza basıp ıssız bir yere götüreceği korkusunu yaşamayan, bu korku yüzünden tek kalmamak için son inenle birlikte inmek zorunda kalmayan,
ıssız bir sokakta iki adımda bir arkasına tedirginlikle bakmadan yürüyebilen, arkasından gelen kişinin adımlarının temposuna kulak kesilmeyen,
eve yemek siparişi verdiğinde bile tekse eğer, siparişi getiren kişinin yalnız olduğunu anlamaması için elinden geleni yapan,
hayatında bir kere olsun tecavüze uğrama korkusu yaşamamış olan bir kadın kaldı mı bu ülkede?
imzladımimzaladım. lütfen herkes imzalasın bunu
cok tesekkür ederim keske Özgecan da benim gibi kurtulabilseydi ellerinden keskeçok gecmıs olsun Allahtan bir şey olmamış..