Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

B9zCm3yIAAA81iM.jpg:large

kurban olurum..
cezasını bulucak sana bunu yapanlar
yuregımız kalbımız senınle hısset bızı..

İşte butun herşey burada başlıyor.
Bir yuva kolay mı kuruluyor?
Ben de çoğu forumda boşan derim direk.
Dayak yiyorsa, kufur işitiyorsa, hamileyken şiddet görüyorsa. İnsan yerine konmuyorsa.
Ama evet burada bile görüyoruz, oturduğun yerden boşan demesi kolay diyenleri.
Böyle düşünmeye devam ettikleri sürece biz fizana yürümüşüz boş..
Valla geçenlerde boşanma oranının yüksek olduğu ülkelerle ilgili bir yazı okudum. Birinci sırada Belçika varmış. Boşanma oranı %71. Yani demiyorum ki bizim de boşanma oranımız yüksek olsun, ama insan düşünüyor. Boşanmak bir bizim Türk kadınlarına mı zor? Bir Türkiyede mi bir yuva zor kuruluyor da dayak da olsa, istismar da olsa yıkılmıyor? Bizimkilerin altında da diğer kadınlarınki çaputtan mı?

şerefsizler böyle insan olmaz olsun
kimliklerini açıklamaları lazım herkes bilsin kim olduklarını!

İçimdeki öfkeyi, kederi, isyanı, acıyı, hıncı anlatabilecek bir kelime yok. Bu pisliklerin, yaratıkların dünyanın oksijenini tüketmeye hakkı yok. Kim bilir bunun gibi kaç mahluk, aftan yararlanıp dışarı çıktı düşünün. Kaç tane kadın cinayeti, zaten şiddet suçundan sabıkalı yaratıklarca işlendi düşünün. Bunlar nasıl ailelerin mahsulü, nasıl çevrelerde yetişiyorlar da böyle yaratıklara evriliyorlar? Cehalet ya da fakirlikten değil bunlar. Merhamet ve ahlak duygusu, ikisinden de bağımsız şeyler.

Pislikler, sizin de anneniz, kız kardeşiniz kadın değil mi? Peki bir kadına nasıl bu gözle bakıyorsunuz, nasıl gözünüzü kırpmadan kıyıyorsunuz? Kısa etekmiş, takrikmiş, saçı sarıymış... Allah kahretsin hepinizi, kendinize ait hiç bir değeriniz, insani duygunuz yok mu? Bir etekle, bir saçla yoldan çıkacak kadar pamuk ipliğine bağlıysa insanlığınız, yaşamanız hata. Allah hepinizin sonunu beter etsin.

Tecavüz zaten canavarlık, peki baba-oğul böyle bir canavarlığı aynı anda nasıl işliyorlar? Bunlardaki beyin, kalp, mide, akıl, bizim anlayabileceğimiz cinsten değil. Ne hukuk, ne adalet, hepsi laf salatası bu ülkede. Bu pislikleri aklamaya çalışan, yok yere öldürülmüş, kimseye zararı dokunmamış bir masuma çamur atmaya çalışan pislikler yaşıyor aramızda, yaşayacaklar da.

Of! Bilmiyorum ne olacak bu gidişin sonu ama sesimizi sonuna kadar çıkaracağız. Ben de Taksim'deyim bugün.
Nasıl ailede yatiş
Bugun sabah okudum haberleri. Haberden cok habere yapilan yorumlara sok oldum.
-Oyle her onune gelene asik olmasaydi,
-Bosuna degildir yapmistir bisiler,
-Dar tayt giyersen boyle tecavuz edilirsin,
-Kiz masummu bakalim,

Daha sonrada Turkiyede normal diye birsuru mesaj gelmis.
Insanliktan cikmis bazi yaratiklar.
Allah ailesine sabir versin insallah.

O kadar cok sey yazmak istiyorum ki.....
Insallah diri diri yanarlar tum acilari butun hucrelerinde hissederler ama olemezler hem bu dunyada hem cehennemin dibinde sonsuza dek yanarlar insallahhh :KK62::KK62::KK62:

Valla geçenlerde boşanma oranının yüksek olduğu ülkelerle ilgili bir yazı okudum. Birinci sırada Belçika varmış. Boşanma oranı %71. Yani demiyorum ki bizim de boşanma oranımız yüksek olsun, ama insan düşünüyor. Boşanmak bir bizim Türk kadınlarına mı zor? Bir Türkiyede mi bir yuva zor kuruluyor da dayak da olsa, istismar da olsa yıkılmıyor? Bizimkilerin altında da diğer kadınlarınki çaputtan mı?

Tatlım bizde iki ikişi evlenmez onlarla birlikte iki aile de evlenir. Anlaşamazlar iki kişi dışında aileler araya girer boşanmasınlar be gereği var hatta zorlarlar. Bazı anneler de kocan o sen ses etme der ah bu kör zihniyet kızın ölse sws etmeyecen mi ? :KK43:

Tatlım bizde iki ikişi evlenmez onlarla birlikte iki aile de evlenir. Anlaşamazlar iki kişi dışında aileler araya girer boşanmasınlar be gereği var hatta zorlarlar. Bazı anneler de kocan o sen ses etme der ah bu kör zihniyet kızın ölse sws etmeyecen mi ? :KK43:
Valla bence Türk kadınları bu bahanelerin arkasına sığınıyorlar. Bu dediğiniz eski kuşak, parası pulu olmayan, ufak bir köye mahalle baskısı ile yetişen kadınlar için doğruymuş. Ama yeni nesil şehirde yaşayan, ekonomik özgürlüğü olan kadınlarımız da kendi acizliklerini toplum baskısı yalanı ardına saklıyorlar.

imzayı ne için atıcaz?
sonuc ne olacak..
ancak oraya imza atmaya bu üç kişi idam edilecekse giderim.
yoksa bu 3 cani bizim vergilerimizle cezaevinde sıcacık yatakta beslenmeye devam edecekse asla gitmem..

Ah keşke istanbulda olabilseydim..
şerefsizler.. böylelerini her şeyden önce halkın içine salıp linç ettirecekler.. hapis falan hikaye

şerefsizler böyle insan olmaz olsun
kimliklerini açıklamaları lazım herkes bilsin kim olduklarını!
Kimlikleri ifşa edildi..
-Suphi Altındöken
-Necmettin Altındöken(Üstteki şerefsizin babası olan pislik)
- Fatih Gökçe-> bu haysiyetsizinde faceinde kızı mıdır artık yeğeni midir minik bir kız çocuğuyla çekilmiş bir sürü resmi var.. hiç mi sağduyulu olmaz insan bunu nasıl yapabilir o kız çocuğunu da mı düşünmedi hiç.. Ama onlara insan demek tüm insanlığa hakaret olur. Canavar yaratıklar!

Valla bence Türk kadınları bu bahanelerin arkasına sığınıyorlar. Bu dediğiniz eski kuşak, parası pulu olmayan, ufak bir köye mahalle baskısı ile yetişen kadınlar için doğruymuş. Ama yeni nesil şehirde yaşayan, ekonomik özgürlüğü olan kadınlarımız da kendi acizliklerini toplum baskısı yalanı ardına saklıyorlar.

Hala öyle aileler var maalesef ama haklısınız da bir yandan ekonomik özgürlüğü olan kardeşlerimiz de var

Birde ropplum eb büyük bahane ve güç aslında

X