• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecavüz edilip, yakılarak öldürülen Özgecan Aslan için..

bu cümlemden bunumu anladın....
ıyı oku bence....ben uzulmedıler hak ettıler ordakıler bılmem ne demedım....
ordakıler ıcın ayağa kalkan mıllet burda neden kalkmıo demeye getırdım..
anlayan anladı ve begendı...
ıyı oku..
Nasıl ayağa kalkmadı millet ya? Hem sosyal medyadan hem de tvden çok tepkiler geldi ve yürüyüşler yapıldı.
Görmediniz mi?
Bence mesajı niye yazdığınız belli..

al bir salak daha.
B93CiEqIQAArgNT.jpg:large

al bir salak daha.
B93CiEqIQAArgNT.jpg:large

neden Nihat doğan a şaşırıyoruz ki?
kendisinin bir şarkısı şöyleydi. Çocuktum hatırlıyorum nasıl bir bakış açısı diye...

"Görür görmez onu kalbim duruldu
benim olacak dedim kendi kendime

eş dost ne der bilemiyorum amma
elde etmezsem ölürüm billa

tuttuğumu deli gibi koparırım amma
iyilikle olmazsa vallahi zorla

benim olmazsan taciz ederim
bana gelmezsen yer bitiririm

inadım inat bunu biliyorsun
benim olacaksın sana yemin ederim"
Tabii halden anlıyor kendisi bu şarkı sözünü yazan zihniyet ile o olayı yapan zihniyet aynı.

kendisinin bir şarkısı şöyleydi. Çocuktum hatırlıyorum nasıl bir bakış açısı diye...

Tabii halden anlıyor kendisi bu şarkı sözünü yazan zihniyet ile o olayı yapan zihniyet aynı.
Birilerine tecavüz ettiği de olmuştur da haberlere yansımamıştır. Allah biliyor bunun ne haltlar işlediğini.

Birilerine tecavüz ettiği de olmuştur da haberlere yansımamıştır. Allah biliyor bunun ne haltlar işlediğini.
Benim olmazsan taciz ederim diyor adam ya. Bu nasıl bir bakış acısı? sapık ruh hastası herif...
Mutlaka birşeyleri var ki bu bakış acısını da savunuyor.

bi adam vardı neydi adı unuttum onunla alem yaparken yakalandılar bi olaylar oldu dur hatırlıcam
Izzet yildizhan'la bu adam otelde alem yaparken o....spulari dovmusler , onlardan biri sikayet edip basinada konusmustu cok net hatirliyorum esi yildizhani terk etmisti ama sonra affetti

iğrenç bu ya. nasıl izin vermişler buna

Bu insanlık suçunun dini, dili, ırkı, siyasi görüşü olamaz, olmamalı. Başı açık, tayt giydi diye bir kadının bir insanın tecavüz edilerek yakilmasinı 'normal' karşılıyorsanız, bu suçlulardan hiç farkinız yok demektir. Demekki ayni suçu babanızın, eşinizin, çocuklarınızın işlemesini yine 'normal' karşılayacaksınız.
Umuyorum bu vahşet, yasaların değişmesi gerektiğini siyasilarin gözüne sokmuştur.

Back
X