- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
- 198
- Konu Sahibi braindamage
-
- #1.021
Doğru söylüyorsun... hastaneden cikarken saldiranlara tepki gosteriyor sinirleniyor ustune ustluk hadsiz... İşkencelerin en büyüğünü hak ediyorken itelenmeye sinirleniyor
bu cümlemden bunumu anladın....Ne alakası var ki şimdi?
Aynı kişiler o adamlar içinde üzüldü,Filistinde ,Afrika 'da ki çocuklar için de üzüldü,bu kadın için de üzüldü.
O adamlar karikatür çizdi diye öldürülmeyi hak mı etti,insanlar o adamlara üzülmesin mi yani?
He bu arada bu cinayetleri işleyenlerin hepsi ağızlarından Hz Muhammed,Allah kelimelerini ağızlarından düşürmeyen kişiler,Özgecan'ı öldürenler de.
İletişimden yazan öküze ;
Soru ;
kız ayarlarmısınız
kendime kız tercih edebilip hatta ayarladıktan sonra sözlenmek
Cevap ;
Senin gibi öküze bırak kız inek bile ayarlanmaz Allah'ın ayısı
Biz hala neden bahsediyoruz ?
partilerine lafım yok asla ama evet alt kademede kendilerini "karadayı" zannedenlerin tam ortasında okudum üniversitede. kulak keseni mi duymadık, kızla erkek el ele tutuşunca erkeği döveni mi.. başlarındaki adamı ne kadar sempatik buluyosam, itlerinden o derece nefret ediyorum!2 yil kadar Mersin'de ikamet ettim, yeni yetme zamanlarim orada gecti oturdugumuz muhitte erkek kardesim cete catismasinin ortasinda kalmisti bildigimiz silahli bir catisma sukurler olsunki sag kurtuldu . Mersinde ceteler ulkuculer cok feci suclar islemektedirler bunu parti suclamasi yapmak icin yazmiyorum farkli yerlere cekilmesin lutfen!
Kiz arkadasim bu ocaklara giderdi ve olan olaylari anlatirdi gercekten mide bulandirici canice seylerdi bide reisin kollarinin kilini taradim kestim diye ogunurdu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?