O kadar mutluyumki foreverım bunu sana anlatamamopuyorumnanaktanŞeniz
sen neler hissettigimi ve
seni ne kadar cok sevdigimi biliyorsun opuyorumnanaktan
dualarım seninle bitanem:Saruboceq:
seni cok seviyorum opuyorumnanaktan
çok tesekkur ederım canımopuyorumnanaktanhayırlı olsun çok sevindim rabbim onunla olsun...
çaok tesekkurler nagiş aminnn canım darısı başınaopuyorumnanaktantebrikler canım inşallah sonuna kadar meleğin seninle olur kavuşursun
kityacım sende süpersin vaalla nerden bulursun böyle şeyleri
teşekkurler canım inş seninle meleğin göbüşüne konmuşturopuyorumnanaktantebrik ederim
tesekkur ederım canım amin inşallahopuyorumnanaktanhayırlı olsun sağlık bir şekilde kucağına alırsın inş
tesekkurler canım benım darısı senin ve topiğimizin başınaopuyorumnanaktantebriklerrrrr foreverciiiiiiimmmmm
canım benim çok teşekkür ederimm kittyim seninkini de hazırlıcak burda en yakın zamanda inşallah.çok mutlu oldum yaa sizi çoooookkkkkkkkkkkkk sevıyorummm opuyorumnanaktanvayyy anasını be kızzzz ayyy şok oldum ya salaklaştım valla...hayırlısı olsun kuşum çok sevindim canım benim ....kıyamam ben sana...allahım tamamına erdiirsin analı babalı büyütsün inşallah....
çokkkkkkkkkk tesekkur ederım tubacım.amin canım hepimiz inş.kucağımıza alırız.opuyorumnanaktantebriklerrrrrrrrrrr canım ya çok sevindim Allahım kucağına almayı da nasip etsin inş
ayyyyy denizim çok tesekkur ederım canım benım.burda da kutlamak nasip olacakmış bu ay. hiç aklıma gelmezdi.amin canım.hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırızopuyorumnanaktanHemşirem hayrlı uğurlu olsun anacım
Allahım tamamına erdrsn işallah, kucağına da al emi kuzummmmm
canım tebrik ederim....sağsalim kucağınızada alırsınz inşşallah
tesekurler canım benım.opuyorumnanaktandarısı başınızaaatebrikler canııımm a.s.
tesekkur ederım canım.aminn inşallah opuyorumnanaktantebrik ederim canım sağlıcakla alırsın inşallah kucağına meleğini
tesekkurlerrrrrrrrrrrrrrrrrr muruvvetcimmmmmm sıra sende inşallahopuyorumnanaktantebrikkkkkkkkkklrrrrrrrrrrrrrrrr canımmmmmmmmmmmmmm a.s.
çok tesekkur ederım canımm opuyorumnanaktantebrikler... sağlıkla kucağına al inşallah.
kittycat bende isterim ona göre...... çok güzel olmuş sayfa eline emeğine sağlık. tez zamanda senin içinde böyle bir sayfaya yazarız inş........
çiçeeeeeeeeeeemmm canım benim Allah razı olsun kuşum.opuyorumnanaktancanım tebriklerrr allahım sağlıcaklan tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhh
çok tesekkur ederım canım aminn inş.opuyorumnanaktantebrikler canım allah sağsağlim kucağına almayıda nasip etsin :ecrin_bebek:
çok tesekkur ederım opuyorumnanaktantebrikler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
ayy çok saol yasemincim amin inşallah opuyorumnanaktankittty çok güzel bir haber bu yaa...allahım kucağına almayı nasip eder inşallah :)))
çok tesekkur ederım canım opuyorumnanaktantebrikler a.s.
çok tesekkur ederım canım benımopuyorumnanaktangozunaydin,tebrikler canim....:ecrin_bebek:
asmecimm canım tesekkur ederım hepimizin yolunda gıder inşallahopuyorumnanaktantebrikler canım hersey yolunda gider umarım
tesekkurler canım evet darısı tum ısteyenlere opuyorumnanaktantebrikler... darısı tüm bebiş isteyenlerin başına.....:ecrin_bebek:
kittyimmmmmmmmmmmmm yerim ben seni canım benim eline emeğine yüreğine sağlık çok mutlu oldum ya ağlıcam şimdiiiopuyorumnanaktan nasıl da ugrasmıssın.seviyom kız ben senikaydirigubbakcemile3.Rabbim tez zamanda seninkını de burada kutlamayı nasip eder inşaalah .harikasın kittyimmmmmmmmmm bidenem benim
tebrik ederim tatlım bugün evlilik yıldönümümde aldığım en en güzel haber..umarım sağlıcakla kucağınada alırsın.
Cehalet Tanrının laneti olduğuna göre, bilgi göklere uçabileceğimiz kanatlardır.
.