Tebrikler forever_14 !

kittycat

simsiyahım farkım yok hiç geceden
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
4.953
1.454

O kadar mutluyumki foreverım bunu sana anlatamamopuyorumnanaktanŞeniz
sen neler hissettigimi ve
seni ne kadar cok sevdigimi biliyorsun opuyorumnanaktan
dualarım seninle bitanem:Saruboceq:
seni cok seviyorum opuyorumnanaktan

tebrikler canım inşallah sonuna kadar meleğin seninle olur kavuşursun
kityacım sende süpersin vaalla nerden bulursun böyle şeyleri

vayyy anasını be kızzzz ayyy şok oldum ya salaklaştım valla...hayırlısı olsun kuşum çok sevindim canım benim ....kıyamam ben sana...allahım tamamına erdiirsin analı babalı büyütsün inşallah....

tebriklerrrrrrrrrrr canım ya çok sevindim Allahım kucağına almayı da nasip etsin inş

Hemşirem hayrlı uğurlu olsun anacım
Allahım tamamına erdrsn işallah, kucağına da al emi kuzummmmm

canım tebrik ederim....sağsalim kucağınızada alırsınz inşşallah

tebrik ederim canım sağlıcakla alırsın inşallah kucağına meleğini

tebrikler... sağlıkla kucağına al inşallah.

kittycat bende isterim ona göre...... çok güzel olmuş sayfa eline emeğine sağlık. tez zamanda senin içinde böyle bir sayfaya yazarız inş........

canım tebriklerrr allahım sağlıcaklan tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhh

tebrikler canım allah sağsağlim kucağına almayıda nasip etsin :ecrin_bebek:

kittty çok güzel bir haber bu yaa...allahım kucağına almayı nasip eder inşallah :)))

tebrikler... sağlıkla kucağına al inşallah.

kittycat bende isterim ona göre...... çok güzel olmuş sayfa eline emeğine sağlık. tez zamanda senin içinde böyle bir sayfaya yazarız inş........

amin canım inşallah herkes icin tek tek böyle guzel haberler veririz en kısa zmanda :Saruboceq::Saruboceq: tabiki senin icinde hazırlarım canım sen yeterki bbizi mutlu edecek haberi ver gerisini merak etme sen Şenizopuyorumnanaktan:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…