te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

O kadar mutlu görünüyosunuz ki ben böyle bi şey görmedim valla... Siyah beyaz fotoğraf benimde favorim.

"Aşk evliliği" diye buna denir bence...

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, evinizden huzuru eksk etmesin inşallahhhh....

Darısı ben gibi tüm bekarların başına...

Masallah tüh tüh tüh
Diyecek birsey bulamiyorum cnm. Harika ötesi, gercekten. Hersey mükkemmel olmus.
Insallah coooooook mutlu olursunuz canim.

Allah bir yastikta kocatsin ;=)
Marmariste görüsmek üzere ;=)

Hemşerim Allah mesut etsin..
Bir ömür boyu mutluluk huzur sağlık nasip etsin sana ve eşine..

Harika fotoğraflar çektirmişsiniz..
Stüdyo resimlerinin yapaylığına kendi güzelliğinizide gölgelemesine izin vermemişsiniz..
Gerçekten harika pozlar..
Çok güzel çok beğendim..

Kesin kararımı verdim bir gün evlenirsem , aynen böyle dışm mekan çekimi yaptırmalıyım..

bayıldımm tek kelimeyle harikaa çok yaratıcıı farklıııı
gelinliğinize bayıldım sade duru arkadan sarkan tüller falann .mutluluklar dilerim

evet tam beklediğim gibi fotolar.gelinliğin,arabanız,herşey farklı yine.herşey ve herşeyden önce sen harika görünüyorsun.ömür boyu mutlu,farklı ve çılgın olun inşallah

cnm maşallah tam senden beklediğim gibi olmuş herşey...mutluluklar çok yakışmışsınız?

fotolarda sizlerde mükemmelsiniz,Rabbim sizi bir ömür ayırmasın...

süpersiniz canım maşallah 41 kere.Allah mutlulugunuzu daim etsin

canım çok güsel olmuşsun mutluluklar

Masallah tüh tüh tüh
Diyecek birsey bulamiyorum cnm. Harika ötesi, gercekten. Hersey mükkemmel olmus.
Insallah coooooook mutlu olursunuz canim.

Allah bir yastikta kocatsin ;=)
Marmariste görüsmek üzere ;=)

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim... bakan beğenen gözlerinize sağlık. ama tek tek yorum yazcak mecalim klamadı affedin beni. okumakk çokk zevkli.. :1hug: şimdi taze gelin olarak işlerim var onlrı hlledip gelicemmmm

:1hug:müthişsiniz
her resim her karede sevgiyle bakan gözleriniz görünüyor
Allah bir yastıkta huzur sağlık ve mutlulukla kocatsın sizi

Burcummm

herşeyin harika görünüyo muhteşem bi gelin olmuşsun maşallaahhh

gelinliğin harika olmuş, saçında muhteşem, çiçek ayrı bi hava katmış :) ilk resim eklediğin zaman tacını merak ederek bakmıştım ama çiçek çok uyumlu olmuş :lepi:

vilma ile fredde çok şirin durmuşlar arabanın üstünde, ama çocuklar falan saldırmadı mı? bizim buralarda çok feci durumlar var gelin arabalarına karşıda :))

ayrıcanaa şu köpekli resimlere bayıldımm

neyse kısaca herşeyin çok güzel olmuş, Allah bir ömür boyu mutlu etsin sizi, Rabbim nazarlardan saklasın..

gözlerimi alamadım ne güzel gelin olmuşsunuz a.s.
çk beğendim ve bayıldım bire more :dance:
mutluluklar dilerim tekrardan :1hug:

Gelinliği çok beğendim.Sade gelinliklere bayılıyorum.Dış mekan çekimleri de süper olmuş.Mutluluklar dilerim.

Son düzenleme:
valla çok keyif aldım fotolara bakarken gerçekten çok güseller

mutluluklar diliyorum hep o fotolardaki gibi mutlu olun inşallah opuyorumnanaktan

Burcuuuuu :lepi:Sen , eşin doğa tek kelimeyle süper :lepi:
Gelinliğin ,sacın hepsi dörtdörtlük
ıçinizdeki kıpırtı gözlerinizdeki pırıltı (çok kafiyeli oldu naniknanik) hiç eksilmesin
Rabbim yüzünüzü hep güldürsün
MUTLULUKLAAAAARRRR

çok güzel olmuşsun canım nikah reimlerinde çok güzeldi ama bunlar harikaaaa

:gitme:

Gülüm..

Bu güzel kareler hayatınız boyunca sürsün..

Ne kalbinizdeki heyecan eksilsin ne aşkınızdaki tazelik..

ıki cihanda saadet-i dareyn diliyorum,birbirinize baktıkça yaşayın;yaşadıkça daha da bağlanın...

Allah cc birbirlerinin gözleri içine rahmetle bakan çiftleri gördüğünde rahmetini coşturur ; sevgi nazarı ile yere göğe muhabbet damlaları yağdırırmış..

El ele tutuşan çiftlerin parmakları arasından günahları dökülür derler tertemiz mis gibi olurlar her coşkularında..

Birbirinizin örtüsü,limanı,en iyi arkadaşısınız artık son nefesinize kadar

Sevenler için nikahtan güzeli görülmemiştir der hadisi şerif..

Samimiyetle en güzel en hayırlı dileklerimi yolluyorum yüreğinize..

Gelince bilhare kutlarız artıkınŞeniz

Yuvanız en tatlı vakitte meleklerle taçlanır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…