- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
inan canım beğenildi ya böyle içimden kelebekler havalandı uçtu gitti opuyorumnanaktanağzım açık kaldı herşey muhteşem
dış çekimler her zaman daha çok hoşuma gitmiştir ama sizin ki süper ötesi
Allah nazarlardan saklasın bir ömür boyu mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan
newim yaa:1hug: ama siz çekseniz mnevi değeride olacaktı sengözlerimebaksanab en çokda onun için istemiştim Şeniz olsun buda çok içime sindi. güzel yorumların için teşekkürlerŞenizCanım benim ömür boyu mutluluklar dilerim Şeniz
Gönül isterdi ki burda olayım ama uymadı işte maalesef.
Ki görüyorum ki fotoğraflar muhteşem zaten benden bunlar çıkmazdı şanslıymışsınız :roflol:
Şaka bir yana canım o kadar doğal ve güzelsiniz ki tebrikler :asigim:
canım minikimmm çok teşekkür ederim Şenizburcucum ben biraz geç gördüm benden önce yazan arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum
özelliklerde buket tam benim üşündüklermi dile getirmiş
ömür boyu böyle güzel olursunuz yüzünüz hep gülsün arkadaşım
evimide ekliycem şekercimmm... ŞenizAllah mutlulugunuzu daım etsın, cok guzel gelın olmuşsunuz, acıkcası evınızın resımlerınıde cok merak edıyorum opuyorumnanaktan
kazen bılem gelıp tebrık edıyy yaa benıde edersın artık kazen abıı :dilcikar:
Burcuuu canım arkadaşım onca zaman bekledin hatta hep beraber bekledik
sonunda kocişine kavuştun:asigim: fotolara bakınca ilk dediğim ohhh sorunsuz bitmiş oldu:lepi:
ama inan bana senin yağmur beklentin bile bu mutluluğa gölge düşüremezdi
öylesine içten öylesine sıcaksınız ki fotolar sanki bir aşk dizisinden fırlamış gibiopuyorumnanaktan
Allahım sizi sorunsuzca kavuşturdu ya ne kadar dua etsen az
saçına makyajına bayıldım hele gelinliğin evet sıradışı ama bu sıradışılık
bize daha bir heyecan veriyor bilindiğin dışına çıkarıyor yeni nesile de çığır açıyor sanırım
hepimiz büyüklerimizden gelen geleneklerimizi devam ettiriyoruz kabarık pullu gelinlikler duvaklar sen yeni bir moda yarattın emin ol ben senden yeşil kırmızı mavi falan da gelinlik bekliyordum ama Allahtan o kadar çılgın çıkmadın :roflol::roflol: neyse epey uzattım daha da yazacak çok şeyim var ama seni hayran dolu sözlerimle sıkmak istemiyorum kısaca HERŞEY MÜKEMMELL....
(heee unutmadan dipnot:eniştemizin avucundaki B harfide gözümden kaçmadı yaneeealkisalkisalkis)
betammmmmmmmm :1hug:Burçişimmm canımm arkdaşımmm
Hangi karesinden hangi resimden bahsetsemm bilemedim..
Herşeyiyle sen muhteşemsinn :lepi:
gelinliinnn saçınn makyajınnn o tipik burçiş hallerinnn munzurr yaramaz çocuk gibi ne kaadar şeker ne kadar tatlısınnn
Orjinall burcudann çok orjinalll düğünn ve fotolar olmuşş...
Allahh mutluluğunuzu hiç bozmasınnn ömür boyu mutluluklarr tekrarr Şeniz
41-51-61 kere maşallahhh
burcu öncelikle sonsuz mutluluk diliyorum
tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş sizin için söylenmiş heralde
bu fotoları sabırsızlıkla bekliyordum
tam dedim bu kız bal - ayını fazla uzattı doyamadı heralde derken çıktı karşıma:jeyyar:
herşey o kadar güzel
okadar doğal haldeki bakarken sanki yanınızdaydım direk gözle izlemişim gibi
rabbim huzuruna huzur
mutluluğuna mutluluk katsın hep böyle doğal ve içten kalın
hadi bakalım sırada ne var hayırlı haberi bekliyorum:jeyyar:
hani bakarken içinize keyif salabildiysek fotograflarımızla ne mutlu ne mutlu ne mutlu banaaaaŞenizTek kelimeyle harikasınız.
Öncelikle o kadar yakışıyorsunuz ki maşallah Allah ömür boyu ayırmasın hep sağlık mutluluk içinde yaşayın inşallah.
Fotoğraflara gelince...
Tren raylarında siyah beyazlı olan başta olmak üzere hepsine bayıldım. alkisalkisalkis
Mutluluklar diliyorum canım.
Darısı tüm bekarlara :asigim:
amin canım:Saruboceq: iyi dilek dileyen iyi şeyler bulsun inşallahh Şenizherşey son derece sade doğal mükemmel olmuş bayıldım gerçekten. allah yüzünüzdeki gülümseyi hiç eksiltmesin. mutlu huzurlu bereketli bir aile hayatı diliyorum. tebrikler
burcu canım maşallah çook güzel olmuşsun bir ömür boyu mutluluklar peri kızı gibisin tatlım
ilona :asigim: sende burda sevdiğim isimlerden birisin. her ne kadar çok denk düşmesekte topik farklılıklarından severim senin yorumlarını :1hug: çok teşekkür ederim... Şenizayy bayıldım harikasınız hemşerilerim :asigim:
allah nazarlardan saklasın hep böyle mutlu olun inşallah :asigim:
teşekkür edermmmmm:teytey:a.s.Allah mesut etsin.
Düğün fotoğraflarınızda ikinizde ışıl ışılsınız .a.s.
aiyy tam sana yakışır bü düğün ve resimler mükemmel ötesi olmuşsun kaydirigubbakcemile2 Rabbim nazarlardan saklasın
çok yakışmışsınız dilerim ömür boyu böyle sevgi dolu olursunuz :1hug:
betammmmmmmmm :1hug:
fıstıkım dün izmirdeydim ve aklıma hep sen geldin kuzuşum ama gene gelicem inş o zaman görüşürüz balım :1hug:
hani o tipik burcu hallerin demişsin ya o kelimenin üzernde uzun uzun durdum...
dedim ki : ne kadar iyi tanıdılar beni. mimiklerime kadar ezberlediler. artık nerde ne söyleyeceğimi,neye sevinip neye üzüleceğimi herşeyimi öğrendiler... bu nasıl güzel bir duygu bliyor musun? :1hug: sizi çok seviyorum. gönlümden 10 bin 100 000 rep vermek geliyor ama bu günlük hakkım bitmiş :sinifsinif: esasen sıkı bir sarılmada iyi gelirdi. sarıldım farzet olur mu Şeniz
bende çok teşekkür ediyorum balım sağol :1hug:çok güzell mutluluk akıyo her resimden :)))
tebrik ediyourm canımmm
dünn annecimlerin yanına gittikk bende yoktum izmirde :gitme: Bi daha geldiğinde mutlaka görüşelimmm o zamann sıkı sıkı sarılırr tebrikk ederizz birbirimiizii Şeniz kaydirigubbakcemile5
40 yıllık arkadaşım gibisinn zatenn kaydirigubbakcemile5 çok öptümmm Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?