• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

burcu öncelikle sonsuz mutluluk diliyorum:nazar:

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş sizin için söylenmiş heralde

bu fotoları sabırsızlıkla bekliyordum

tam dedim bu kız bal - ayını fazla uzattı doyamadı heralde derken çıktı karşıma:jeyyar:

herşey o kadar güzel

okadar doğal haldeki bakarken sanki yanınızdaydım direk gözle izlemişim gibi

rabbim huzuruna huzur

mutluluğuna mutluluk katsın hep böyle doğal ve içten kalın :nazar:

hadi bakalım sırada ne var hayırlı haberi bekliyorum:jeyyar:

Tek kelimeyle harikasınız.
Öncelikle o kadar yakışıyorsunuz ki maşallah Allah ömür boyu ayırmasın hep sağlık mutluluk içinde yaşayın inşallah. :nazar:

Fotoğraflara gelince...
Tren raylarında siyah beyazlı olan başta olmak üzere hepsine bayıldım. alkisalkisalkis
Mutluluklar diliyorum canım.
Darısı tüm bekarlara
:asigim:

herşey son derece sade doğal mükemmel olmuş bayıldım gerçekten. allah yüzünüzdeki gülümseyi hiç eksiltmesin. mutlu huzurlu bereketli bir aile hayatı diliyorum. tebrikler:nazar:

ağzım açık kaldı herşey muhteşem
dış çekimler her zaman daha çok hoşuma gitmiştir ama sizin ki süper ötesi
Allah nazarlardan saklasın bir ömür boyu mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan
inan canım beğenildi ya böyle içimden kelebekler havalandı uçtu gitti opuyorumnanaktan
çok teşekkürlerŞeniz
Canım benim ömür boyu mutluluklar dilerim Şeniz

Gönül isterdi ki burda olayım ama uymadı işte maalesef.

Ki görüyorum ki fotoğraflar muhteşem zaten benden bunlar çıkmazdı şanslıymışsınız :roflol:

Şaka bir yana canım o kadar doğal ve güzelsiniz ki tebrikler :asigim:
newim yaa:1hug: ama siz çekseniz mnevi değeride olacaktı sengözlerimebaksanab en çokda onun için istemiştim Şeniz olsun buda çok içime sindi. güzel yorumların için teşekkürlerŞeniz

burcucum ben biraz geç gördüm benden önce yazan arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum

özelliklerde buket tam benim üşündüklermi dile getirmiş

ömür boyu böyle güzel olursunuz yüzünüz hep gülsün arkadaşım
canım minikimmm çok teşekkür ederim Şeniz
yok yok geç klamadın yetiştin şekercim merak etme Şeniz

Allah mutlulugunuzu daım etsın, cok guzel gelın olmuşsunuz, acıkcası evınızın resımlerınıde cok merak edıyorum opuyorumnanaktan
evimide ekliycem şekercimmm... Şeniz
ama azcık sabır onun içinde 1 hafta sonra faan eklerim. a.s

kazen bılem gelıp tebrık edıyy yaa benıde edersın artık kazen abıı :dilcikar:

böcükk kıskanma ne olur sabret seninde olurr :roflol::roflol::roflol:

Burcuuu canım arkadaşım onca zaman bekledin hatta hep beraber bekledik
sonunda kocişine kavuştun:asigim: fotolara bakınca ilk dediğim ohhh sorunsuz bitmiş oldu:lepi:
ama inan bana senin yağmur beklentin bile bu mutluluğa gölge düşüremezdi :nazar:
öylesine içten öylesine sıcaksınız ki fotolar sanki bir aşk dizisinden fırlamış gibiopuyorumnanaktan
Allahım sizi sorunsuzca kavuşturdu ya ne kadar dua etsen az
saçına makyajına bayıldım hele gelinliğin evet sıradışı ama bu sıradışılık
bize daha bir heyecan veriyor bilindiğin dışına çıkarıyor yeni nesile de çığır açıyor sanırım
hepimiz büyüklerimizden gelen geleneklerimizi devam ettiriyoruz kabarık pullu gelinlikler duvaklar sen yeni bir moda yarattın emin ol ben senden yeşil kırmızı mavi falan da gelinlik bekliyordum ama Allahtan o kadar çılgın çıkmadın :roflol::roflol: neyse epey uzattım daha da yazacak çok şeyim var ama seni hayran dolu sözlerimle sıkmak istemiyorum kısaca HERŞEY MÜKEMMELL....
(heee unutmadan dipnot:eniştemizin avucundaki B harfide gözümden kaçmadı yaneeealkisalkisalkis)

yaa işte bu yaaa benim arkadaşlarım böyle en ufak detayları bile kaçırmazzkaydirigubbakcemile5
helal size beeeeŞeniz tubişcikti sanırım oda takıların gözümden kaçmadı demişti çok şaşırmıştım :roflol:
kuzuşum sıkmak ne demek :mymeka: resmen mest olup okudum içten yorumlarını... :1hug: baan beğenen ve dile getiren yüreğine sağlık canım arkadaşım... Şeniz
allahım herkesin gönlüne göre versin... Şeniz

ayy bayıldım harikasınız hemşerilerim :asigim:
allah nazarlardan saklasın hep böyle mutlu olun inşallah :asigim: :nazar:

aiyy tam sana yakışır bü düğün ve resimler mükemmel ötesi olmuşsun kaydirigubbakcemile2 Rabbim nazarlardan saklasın :nazar:

çok yakışmışsınız dilerim ömür boyu böyle sevgi dolu olursunuz :1hug:

Burçişimmm canımm arkdaşımmm
Hangi karesinden hangi resimden bahsetsemm bilemedim..
Herşeyiyle sen muhteşemsinn :lepi:
gelinliinnn saçınn makyajınnn o tipik burçiş hallerinnn munzurr yaramaz çocuk gibi ne kaadar şeker ne kadar tatlısınnn

Orjinall burcudann çok orjinalll düğünn ve fotolar olmuşş...:nazar: :nazar: :nazar:

Allahh mutluluğunuzu hiç bozmasınnn ömür boyu mutluluklarr tekrarr Şeniz

41-51-61 kere maşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
betammmmmmmmm :1hug:
fıstıkım dün izmirdeydim ve aklıma hep sen geldin kuzuşum ama gene gelicem inş o zaman görüşürüz balım :1hug:
hani o tipik burcu hallerin demişsin ya o kelimenin üzernde uzun uzun durdum...
dedim ki : ne kadar iyi tanıdılar beni. mimiklerime kadar ezberlediler. artık nerde ne söyleyeceğimi,neye sevinip neye üzüleceğimi herşeyimi öğrendiler... bu nasıl güzel bir duygu bliyor musun? :1hug: sizi çok seviyorum. gönlümden 10 bin 100 000 rep vermek geliyor ama bu günlük hakkım bitmiş :sinifsinif: esasen sıkı bir sarılmada iyi gelirdi. sarıldım farzet olur mu Şeniz

burcu öncelikle sonsuz mutluluk diliyorum:nazar:

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş sizin için söylenmiş heralde

bu fotoları sabırsızlıkla bekliyordum

tam dedim bu kız bal - ayını fazla uzattı doyamadı heralde derken çıktı karşıma:jeyyar:

herşey o kadar güzel

okadar doğal haldeki bakarken sanki yanınızdaydım direk gözle izlemişim gibi

rabbim huzuruna huzur

mutluluğuna mutluluk katsın hep böyle doğal ve içten kalın :nazar:

hadi bakalım sırada ne var hayırlı haberi bekliyorum:jeyyar:

ayy beni bekleyen bunca insan varmış. nasıl mutluyum şu an anlatamam. bizim bal ayı bitmez ki caikom yaa:jeyyar: daha hayırlı haberleri bekleme çok erkenn :mymeka: az sabret yahuu :roflol: onada gelecek sırakaydirigubbakcemile5

Tek kelimeyle harikasınız.
Öncelikle o kadar yakışıyorsunuz ki maşallah Allah ömür boyu ayırmasın hep sağlık mutluluk içinde yaşayın inşallah. :nazar:

Fotoğraflara gelince...
Tren raylarında siyah beyazlı olan başta olmak üzere hepsine bayıldım. alkisalkisalkis
Mutluluklar diliyorum canım.
Darısı tüm bekarlara
:asigim:
hani bakarken içinize keyif salabildiysek fotograflarımızla ne mutlu ne mutlu ne mutlu banaaaaŞeniz

herşey son derece sade doğal mükemmel olmuş bayıldım gerçekten. allah yüzünüzdeki gülümseyi hiç eksiltmesin. mutlu huzurlu bereketli bir aile hayatı diliyorum. tebrikler:nazar:
amin canım:Saruboceq: iyi dilek dileyen iyi şeyler bulsun inşallahh Şeniz

burcu canım maşallah çook güzel olmuşsun bir ömür boyu mutluluklar peri kızı gibisin tatlım

çok teşekkür ederim canımcımm sağollŞeniz

ayy bayıldım harikasınız hemşerilerim :asigim:
allah nazarlardan saklasın hep böyle mutlu olun inşallah :asigim: :nazar:
ilona :asigim: sende burda sevdiğim isimlerden birisin. her ne kadar çok denk düşmesekte topik farklılıklarından severim senin yorumlarını :1hug: çok teşekkür ederim... Şeniz
rep vermek istiyorum yaaaaaaaaaaaa :sinifsinif:

Allah mesut etsin.
Düğün fotoğraflarınızda ikinizde ışıl ışılsınız .a.s.
teşekkür edermmmmm:teytey:a.s.

aiyy tam sana yakışır bü düğün ve resimler mükemmel ötesi olmuşsun kaydirigubbakcemile2 Rabbim nazarlardan saklasın :nazar:

çok yakışmışsınız dilerim ömür boyu böyle sevgi dolu olursunuz :1hug:

sevgi evet ömür boyu sevilmek tek isteyim :asigim: sevildikçe daha çok seveceğim...
küçük bir bebiş gibi olurum ben sevlince :kedi:

İnana mıyorum ya Tüm KK bana içten dileklerini ve güzel yorumlarını yazıyor. gerçekten çok mutluyum... hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum. ve hepinizi çok seviyorummm:asigim:

betammmmmmmmm :1hug:
fıstıkım dün izmirdeydim ve aklıma hep sen geldin kuzuşum ama gene gelicem inş o zaman görüşürüz balım :1hug:
hani o tipik burcu hallerin demişsin ya o kelimenin üzernde uzun uzun durdum...
dedim ki : ne kadar iyi tanıdılar beni. mimiklerime kadar ezberlediler. artık nerde ne söyleyeceğimi,neye sevinip neye üzüleceğimi herşeyimi öğrendiler... bu nasıl güzel bir duygu bliyor musun? :1hug: sizi çok seviyorum. gönlümden 10 bin 100 000 rep vermek geliyor ama bu günlük hakkım bitmiş :sinifsinif: esasen sıkı bir sarılmada iyi gelirdi. sarıldım farzet olur mu Şeniz

dünn annecimlerin yanına gittikk bende yoktum izmirde :gitme: Bi daha geldiğinde mutlaka görüşelimmm o zamann sıkı sıkı sarılırr tebrikk ederizz birbirimiizii Şeniz kaydirigubbakcemile5
40 yıllık arkadaşım gibisinn zatenn kaydirigubbakcemile5 çok öptümmm Şeniz

çok güzell mutluluk akıyo her resimden :)))
tebrik ediyourm canımmm
bende çok teşekkür ediyorum balım sağol :1hug:
dünn annecimlerin yanına gittikk bende yoktum izmirde :gitme: Bi daha geldiğinde mutlaka görüşelimmm o zamann sıkı sıkı sarılırr tebrikk ederizz birbirimiizii Şeniz kaydirigubbakcemile5
40 yıllık arkadaşım gibisinn zatenn kaydirigubbakcemile5 çok öptümmm Şeniz

tamam o zaman birbirimize bir sarılma borcumuz olsunnn :1hug:

bayıldımm tek kelimeyle harikaa çok yaratıcıı farklıııı
gelinliğinize bayıldım sade duru arkadan sarkan tüller falann .mutluluklar dilerim

evet tam beklediğim gibi fotolar.gelinliğin,arabanız,herşey farklı yine.herşey ve herşeyden önce sen harika görünüyorsun.ömür boyu mutlu,farklı ve çılgın olun inşallah

wayy harıka bazı fotolara bayıldım...
cekım cok guzel olmus fotocunu tebrık ederım..
ama asıl senı ederım tatlım ..
harıka gorunuyosun cıvıl cıvıl neselı
kesınlıkle abartılmamıs bı makyaj ve sacla guzellıgn ve sen on plandasın buda en onemlısı
dılerımkı hersey dıledgn gıbı olur ve bebeklerının haberlerınıde duyarız burdan
cok opuyom mutlulular dılerım...

Son düzenleme:
COK GUZELL OLMUS CANIM BENIM MUTLULUGUNUZ O KADAR COK GOZLERINIZIN ICINE VE RESIMLERINIZE YANSIMISKII ALLAH BU MUTLULUGUNUZU HIC BOZMASIN ALLAHIM SIZI BI YASTIKTA KOCATSIN BAYILDIM CNM MUTLULUKLAR DARISI EN YAKINDA BENIM BASIMA ISALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :nazar::nazar:

Back