te Sonunda Burcuzgenin Dn Fotolar Huzurlarnzda

ya siz müthişsiniz maşallahhhh gördüğüm en güzel düğün resimleriiii
Allah mutlulupunu daim etsinnnnn sizede böyleee ttlı bebikkk yakışırrrr

cnm benim çok tatısınız.. rabbim mesut bahtiyar etsin..

teşekküe ederim canım :1hug:

harıka olmussun canım
resımlerde cok orjınal
sacın gelınlıgın makyajın hepsı bırbırını tamamlamıs
kısacası hersey muhtesemmm..
bır omur boyu mutluluk sızınle olsunopuyorumnanaktan
eftelya :1hug: ay bunları okumak nasıl keyifli antmam sana çok teşekkür ederim Şeniz

evett sen ilk görenlerdensinnn kaydirigubbakcemile5
ben tek tek yorumlarını biliyorum kuzuşum ma buryada yazdığın için teşekkür ederimm Şeniz

vallahi öyle lepicim içimizden geldiği gibi davrandık :sm_cool: nikahtaki gibi çok eğlendik... ve buda fotolara yansıdı doğaol olarak. keşke bir daha yaşama imkanım olsa opuyorumnanaktan

uzun uzun yorum yzan arkadaşımı ayakta alkışlıyorum alkisalkisalkis içinden geçenleri kelimelere döktüğün için teşekkür ediyorum Şeniz inan okuması çok keyifliydi.. şımardım azcık bebiş gibi :kedi:

ayyy herkes burdaa :) çok beğendim inanılmaz güzel masal gibi özel katalog gibi olmuş profesyonelce bayıldım bende çok isterdim böle bişi ama malesef bu hafta sonu düğünüm ve böle bişi ayarlayamadık normal stütyo olacak 10 adet işte fiyat olarak ne kadar tuttu bunlar ya merak ettim :)

canım maşşallah cok cok hos olmuşsunuz ve cok yakısıyorsunuz birbirinize
inş hep böyle gülersiniz mutluluklarzemuszemus

çok yakışmışsınız ve çok güzel olmuşsun
allah mesut etsin

teşekkür ederim tatlımm :1hug:

:)mutluluklar:)
huzur sevgi bol para sağlık hepsi sizin olsun:)))))))))))))
amin canım çok teşekkürler Şeniz

canım arkidişi benim Şeniz
bakan gözlerini yerim senin :1hug:

içimizde ki aşkı gözlerimizden üstelik foto aracılığıyla görebildiyseniz ne mutlu bize :1hug:
bana dilediğiniz güzel dilekleri misliyle size yaşatsın :1hug: çok teşekkür ederim Şeniz

ne denirki sen muhteşemsin çok çok çok güzelll minyonlarca kez tebrikler hep böyle gülersiniz inşallah çok da güzel olmuşsun arkadaşım helal olsun tebrikleralkisalkisalkis
beğenmene sevnndim adaş yaaa kaydirigubbakcemile5

burcişş göbek atarken, dilek balonu uçururken ve pasta keserkende foto isterizzzzzzzzzzz
valalhi o kadar çok ekleyemem ço kyoruldum :roflol: ama bir iki karede düğünden eklerim.. nereye ekliyim karar veremedim :uhm:

Fotoğraflarınıza bayıldımm çok güzeller ya....
Allah hayırlı geçimler versinn ..
Yüzünüz hep böyle gülsün inş...
Maaşallahhh.....

amin amin amin teşekkür ederim canımmm Şeniz

bizde hiç istemedik stütyoda nişandan sonra böyle yapmaya karar verdik uzun arsyışlar sonunda bulduk bu adamı iyikie bulduk :1hug:

pozlar süper....:asigim:

allah mutluluğunuzu daim etsin....
amin canım teşekkürler Şeniz

prensesimm oyy yerim ben seni yaa demek beklediğinden güzel çıktıı Şeniz
mutluluk tüm arkadaşlarımın yakasını bırakmasın inşallahh :1hug:

ya siz müthişsiniz maşallahhhh gördüğüm en güzel düğün resimleriiii
Allah mutlulupunu daim etsinnnnn sizede böyleee ttlı bebikkk yakışırrrr
:kedi: ayy inşallahhh :sm_cool:
bakarken keyif aldıysan ne mutlu bana Şeniz

canım biz bir arkadaş aracılığıyla ayarladık. adam bizi son model arabasıyla götürdü gelin arabamızda küçük bir sorun yaşadık hemen kendi arabasına aldı. yaklaşık 40 dakikalık yola götürdü getirdi çok ilgiliydi. 250 tl verdik. ama dediğim gibi aracı vardı arada. normalde 1000 tl yi buluyor dış mekan çekimler malesef a.s.

canım ne denebilir ki..
Allah nazarlardan korusun hep böyle mutlu olun...
harikasınız

Vay vay vay gelinde bizim damatta kareler çok başarılı 3-5 kompozisyon çok hoşuma gitti. Bir yastıkta kocayın emi ikinizide tebrik ederim.

ağzım açık kaldı herşey muhteşem
dış çekimler her zaman daha çok hoşuma gitmiştir ama sizin ki süper ötesi
Allah nazarlardan saklasın bir ömür boyu mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan

Canım benim ömür boyu mutluluklar dilerim Şeniz

Gönül isterdi ki burda olayım ama uymadı işte maalesef.

Ki görüyorum ki fotoğraflar muhteşem zaten benden bunlar çıkmazdı şanslıymışsınız :roflol:

Şaka bir yana canım o kadar doğal ve güzelsiniz ki tebrikler :asigim:

burcucum ben biraz geç gördüm benden önce yazan arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum

özelliklerde buket tam benim üşündüklermi dile getirmiş

ömür boyu böyle güzel olursunuz yüzünüz hep gülsün arkadaşım

Allah mutlulugunuzu daım etsın, cok guzel gelın olmuşsunuz, acıkcası evınızın resımlerınıde cok merak edıyorum opuyorumnanaktan

Burcuuu canım arkadaşım onca zaman bekledin hatta hep beraber bekledik
sonunda kocişine kavuştun:asigim: fotolara bakınca ilk dediğim ohhh sorunsuz bitmiş oldu:lepi:
ama inan bana senin yağmur beklentin bile bu mutluluğa gölge düşüremezdi
öylesine içten öylesine sıcaksınız ki fotolar sanki bir aşk dizisinden fırlamış gibiopuyorumnanaktan
Allahım sizi sorunsuzca kavuşturdu ya ne kadar dua etsen az
saçına makyajına bayıldım hele gelinliğin evet sıradışı ama bu sıradışılık
bize daha bir heyecan veriyor bilindiğin dışına çıkarıyor yeni nesile de çığır açıyor sanırım
hepimiz büyüklerimizden gelen geleneklerimizi devam ettiriyoruz kabarık pullu gelinlikler duvaklar sen yeni bir moda yarattın emin ol ben senden yeşil kırmızı mavi falan da gelinlik bekliyordum ama Allahtan o kadar çılgın çıkmadın :roflol::roflol: neyse epey uzattım daha da yazacak çok şeyim var ama seni hayran dolu sözlerimle sıkmak istemiyorum kısaca HERŞEY MÜKEMMELL....
(heee unutmadan dipnot:eniştemizin avucundaki B harfide gözümden kaçmadı yaneeealkisalkisalkis)

canım maşşallah cok cok hos olmuşsunuz ve cok yakısıyorsunuz birbirinize
inş hep böyle gülersiniz mutluluklarzemuszemus
yakıştıran gözlerine sağlık canımm :1hug: teşekkür ederim Şeniz

harika canım ya.resimler de pozlar da siz de...herşey mükemmel
asıl sizin bakan gözleriniz mükemmel :1hug:

ömür boyu mutluluklar gördüğüm en güzel düğün fotoğrafları:)))
ne mutlu bana :sm_cool:
çok teşekkürlerŞeniz

harika süpersiniz muhteşemsiniz
fotolara bayıldım
mutluluklar dilerimm
çok teşekkür ederim canım Şeniz

canım ne denebilir ki..
Allah nazarlardan korusun hep böyle mutlu olun...
harikasınız
amin canım dediğin gibi mutluluk yakamızı hiç bırakmaz inşş...:1hug:

ay herkese tek tek cevap yazmaya çalıştım şu an tutulmuş bir taze gelinim kızlar :roflol:

Vay vay vay gelinde bizim damatta kareler çok başarılı 3-5 kompozisyon çok hoşuma gitti. Bir yastıkta kocayın emi ikinizide tebrik ederim.

Kazenn :1hug: yorumun beni çok mutlu etti teşekkür ederim...:1hug:
evet damat sizin kız sizin (di) :roflol: şimdi marmarisli Burcu oldum ben. truvalı helenden sonra Marmarisli Burcu :roflol:

şaka bir yana fotograf gözü olan birinden hele hele senden yorum almak çok mutlu etti beni teşekkür ediyorum... buyrunnnnnnnnn
:enbuyukkk:

Burçişimmm canımm arkdaşımmm
Hangi karesinden hangi resimden bahsetsemm bilemedim..
Herşeyiyle sen muhteşemsinn :lepi:
gelinliinnn saçınn makyajınnn o tipik burçiş hallerinnn munzurr yaramaz çocuk gibi ne kaadar şeker ne kadar tatlısınnn

Orjinall burcudann çok orjinalll düğünn ve fotolar olmuşş...

Allahh mutluluğunuzu hiç bozmasınnn ömür boyu mutluluklarr tekrarr Şeniz

41-51-61 kere maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…