- Konu Sahibi Burcuxoxzge
-
burcucum öncelikle herşeyin kusursuz olduğunu yazayım, herşey süper ötesi, gelinlik, saç, makyaj, fotoğraflar harikabu arada bende izmitliyim tecrübelerine ve fikirlerine ihtiyacım olacak. Sonsuz mutluluklar eşinle sana
allahım gördüğüm en sade gelinama itiraf etmeliyimki bu sadeli,k sana okarar çok yakışmışkı bayılarak resimlerine baktım canım mülkemmel olmuşsunuz ömür boyu mutluluklar
resımlerı cekıldıgınız yer neresı kocaelını neresı bende ordayım cok guzel yerler merak ettım
rabbim sizi hiç ayırmasın :) çok güzel bir gelin olmuşsun hele saçlarına bayıldımmmmmmmmmm
kesinlikleeeeeeoo bu sayfada aşk kouları var
fotoğraflar farklı olmuş güzel olmuş Allah mutlu etsin.Bide araba süsünüz varya bayıldım uykulu gözlerim açıldı gülümsetti beni sabah sabah
teşekkür ederimm. ilk başta tereddütlerim vardı gelinliğim garipsenir diye ama 2 sene geçmesine rağmen hala beğenildiğine göre doğru bir seçim yapmışımFotoğraflar çok güzel...gelinlik modeliniz bayıldım...bir ömür boyu mutluluklar...
COK DOGAL RESIMLER.BAYILDIMM TATLIM AYRICA COK GUZELSIN VE ESINLEDE COK YAKISMISSINIZ.AGZINIZIN TADI BOZULMADAN BIR OMUR MUTLULUKLAR DILERIM
kardeşlerle olan fotoğrafa bittim
evet tatlım 2 sene geçti üstünden vay beeecok güzel fotoraflar bayıldım .. arabanın üstünde taş devri karakteri cok tatlı olmus :) gelinlikte cok güzel ilkten okurken dikkat etmedim tarihe 2 sene olmasına ragmen cidden cok iyi bi secim olmus cok doğal hersey allah mutlu etsin :)
çok teşekkür ederim. valalhi bu adamla her şey kefiiyli şekercim. nişan düğün hiç bir şeyimizde gerginlik kötü olay olmadı oda resimlere ysansıdı tabiHer kare ne kadar güzel öyle.Nikah fotoğraflarınıza da bakmıştım.Her çekiminiz mi eğlenceli geçti ne. =) Bütün bir ömrünüz beraber keyifli geçsin.Çok güzeldi bu fotoğraflara bakmak.
resimleri çok beğendim, çok tatlı olmuşsunuz, çok yakışmışsınız, Allah ağzınızın tadını bozmasın, yaşlılıktan buruş buruş olana kadar el ele olursunuz inş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?